02 / 05 / 2024

Kapalıçarşıdaki dükkanlar çatlak

Kapalıçarşıdaki dükkanlar çatlak

Dünyanın en büyük ve en eski alışveriş mekanlarından biri olan tarihi Kapalıçarşı'da esnaflar çatlaklar oluştuğunu ve yerlere parçalar düştüğünü gördü. Çarşı'da farklı kısımlarında oluşan çatlaklar nedeniyle önlem alındı.

1933'te Kapalıçarşı tamir tartışması! Bu Belediyenin görevi mi, yoksa dükkan sahiplerinin mi?

1933 yılında şehir meclisindeki münakaşalardan biri de Kapalıçarşı tamir tartışması olmuş. Kapalıçarşı'nın tamir edilmesi, Belediyenin işi mi yoksa dükkan sahiplerini mi? 

Ünlü ekonomist 'yeniden hortladı' diyerek kötü haberi verdi: Kapalıçarşı'daki altın fiyatlarında büyük marj! 

Altın fiyatlarının seyri vatandaşlar tarafından merakla takip ediliyor. Ünlü ekonomist Barış Soydan bankalar ile Kapalıçarşı'daki altın fiyatları arasındaki büyük marja dikkat çekti. Ünlü ekonomist 'yeniden hortladı' diyerek kötü haberi verdi: Kapalıçarşı'daki altın fiyatlarında büyük marj! 

Altında pazartesi sürprizi! Kapalıçarşı'da 1 çeyrek altın ne kadar oldu? 28 Ağustos 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın ilk işlem gününde d yatırımcıların odağında. Son günlerde düşüşe geçen altında pazartesi sürprizi. Yatırımcılar altın fiyatlarını merak ediyor. Peki  Kapalıçarşı'da 1 çeyrek altın ne kadar oldu? 28 Ağustos 2023 canlı altın fiyatları.

Dövizciye gitmeden önce bu rakamlara bakın! Kapalıçarşı'da euro bugün ne kadar? 11 Ağustos 2023 euro/TL kuru

Döviz almak isteyenler güncel döviz kurlarını merak ediyor. Dövizciye gitmeden önce binlerce kişi Kapalıçarşı'daki döviz kurlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. Peki euro/TL bugün ne kadar? 11 Ağustos 2023 euro/TL kuru.

11 Ağustos Cuma Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? Bugün gram altın, çeyrek altın kaç lira? Canlı altın fiyatları

11 Ağustos Cuma Kapalıçarşı altın fiyatları yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Dün açıklanan ABD enflasyon rakamlarının ardından piyasalarda hareketlilik başladı. Altın fiyatları değer kaybetti. Peki bugün gram altın, çeyrek altın ne kadar? Canlı altın fiyatları...

Kapalıçarşı'da 21 TL'ye yükselen gümüş fiyatları ne olacak? Yükselecek mi, düşecek mi? İslam Memiş'ten net açıklama

Gümüş fiyatları 21 TL seviyesine yükseldi. Kapalıçarşı gümüş alış satış fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip edilirken Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş'ten net açıklama geldi.  

Altın yükselişte! Yatırımcılar hazır olda bekliyor! Kapalıçarşı altın fiyatları bugün ne kadar? 6 Temmuz altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem gününde yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın bugün de yükselişini devam ederken yatırımcılar adeta hazır olda bekliyor. Kapalıçarşı altın fiyatları bugün ne kadar? 6 Temmuz altın fiyatları.

Ramazan Kurtoğlu Kapalıçarşı'dan altın ve dolar almak isteyenleri uyardı: Bir şeyler dönüyor, hortlatabilirler dikkat

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu, Kapalıçarşı'dan dolar ve altın almak isteyenlere'' Bir şeyler dönüyor, hortlatabilirler, aman dikkat'' diyerek uyarıda bulundu.

Piyasalarda normalleşme başladı! Dövizde ‘üçlü kur’ dönemi sona erdi!

Seçim öncesi piyasalardaki belirsizlik ve kurlarda oluşan baskı nedeniyle oluşan üçlü kur dönemi sona erdi. Kapalıçarşı’daki dolar kuru, banka kotasyonlarının altına geriledi.

Altında fark kapandı! Kapalıçarşı ve Merkez Bankası fiyatları görenleri şaşırttı! Dünya Altın Konseyi peş peşe açıkladı!

Piyasalar, yeni kabinenin açıklanmasından sonra haftanın ilk gününde  olumlu gelişmeler oldu.  Dolar 21 TL'yi test ederken, euro 23 TL gram altın ise 1380 TL seviyesine geldi.  Kapalıçarşı ve Merkez Bankası fiyatları ise görenleri şaşırtı! Dünya Altın Konseyi'nden peş peşe açıklama geldi. 

Altın fiyatları şaha kalktı! Kapalıçarşı'da gram altın tozu dumana kattı! Bu rakam bir ilk! 11 Mayıs altın fiyatları

Altın fiyatları, dün ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından hızla yükselmeye başladı. Değer artışını yeni güne de taşıya altın fiyatları, şaha kalktı. Kapalıçarşı'da gram altın tozu dumana kattı! Bu rakam bir ilk! 11 Mayıs 2023 altın fiyatları.

Dolar arama günlerine geri dönebiliriz diyen Ekonomist Atilla Yeşilada isyan etti! Kapalıçarşı’ya müdahale edilebilir

Ekonomist Atilla Yeşilada az önce twitter hesabı üzerinden Kapalıçarşı'ya müdahale edilebileceğini, döviz büfelerine komisyon kuralı gibi kısıtlamaların da olabileceğini söyledi. 

Döviz alım satımı yapanlar Kapalıçarşı piyasasına hücum etti!

Merkez Bankası’nın talimatı ile bankalar döviz alış satış fiyatı arasındaki farkı ciddi oranda artırdı. Dolar ve euro ile işlem yapan vatandaşlar da Kapalıçarşı’dan 40-50 kuruş avantajla döviz alım satımı yapmaya başladı.

Kapalıçarşıdaki dükkanlar çatlak Haberi

Kapalıçarşıdaki dükkanlar çatlak


Dünyanın en büyük ve en eski alışveriş mekânlarından biri olan tarihi Kapalıçarşı’nın farklı kısımlarında oluşan çatlaklar nedeniyle önlem alındı. Çarşıda dün sabah dükkânlarını açan bazı esnaf, tavanın bazı yerlerinde çatlaklar oluştuğunu ve yerlere parçalar düştüğünü gördü. Bazı dükkânların da zemininde çatlaklar oluştuğu gözlendi. Durumun bildirilmesi üzerine, belediye ekipleri tarafından çatlakların oluştuğu bölgelerde önlem alındı. Tehlike arz edebilecek yerlerin çevresi demir bariyerlerle çevrildi. 


Fesçiler Caddesi’nde esnaflık yapan Hüseyin Şahin, yaptığı açıklamada, dükkânlarına geldiklerinde gece oluşan yarıklar nedeniyle yere düşen parçalar olduğunu gördüklerini söyledi. Uzun zamandır çarşıda bu tür sıkıntılar yaşandığını belirten Şahin, şöyle devam etti:


“Kaymalar oluşuyor. Aylardır zaten dükkânlarımızın kapıları çöküyor, sıkışıyor. Yerlerde de çökmeler oldu. Gelip geçici önlemler aldılar. Dernek de bu konuda yazı yazmış ama sorun halledilmedi. Burada tadilat...