16 / 06 / 2024

karabağlar cami onarım çalışmaları

karabağlar cami onarım çalışmaları

Camilerdeki onarım ve temizlik çalışmaları da hızlı tempoda devam ediyor. Önümüzdeki iki hafta içinde Karabağlar, Buca, Konak, Aliağa, Menemen ve Menderes’te belirlenen camilerde temizlik gerçekleştirilecek.

Karabağlar Esentepe'deki rezerv alanın imar planı mahkemelik oldu: Turkmall, Forum Göztepe projesini yapacak mı?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından kentsel dönüşüme alınan ve rezerv alan ilan edilen Karabağlar Esentepe'deki 7 hektarlık alanın imar planları mahkemelik oldu. İşte o son dakika gelişmesi...

İzmir Karabağlar planları askıya çıkarıldı! 607 hektarlık alanda kritik ayrıntı!

İzmir'in Karabağlar ilçesi 4. Etap (Karabağlar-Günaltay Kesimi) 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı, askıya çıkartıldı. 

İzmir Karabağlar'daki 106 hektarlık dönüşüme Bakanlıktan veto! 

İzmir Karabağlar Belediyesi'nin Osman Aksüner, Aşık Veysel ve kısmen Aydın mahallesini kapsayan 106 hektarlık dönüşüm bölgesi ile ilgili Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’ndan istediği tam yetki kabul edilmedi. Kentsel dönüşüm konusu Meclis'te masaya yatırıldı.  

Yasmin İnşaat Elektrik Tadilat Onarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yasmin İnşaat Elektrik Tadilat Onarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yasemin Demir tarafından kuruldu.

İzmir Karabağlar'da 31 adet konut satılıyor! Ev sahibi olmak isteyenlere müjde! 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İzmir ili, Karabağlar ilçesi, Yaşar Kemal Mahallesi'nde yer alan 31 adet konutu satıyor. Peki İzmir Karabağlar'da yer alan meskenlerin fiyatları ne kadar? 

İzmir Karabağlar'da 52 adet konut satılıyor! Ev sahibi olmak isteyenlere son dakika müjdesi! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir ili, Karabağlar ilçesi, Yaşar Kemal Mahallesi'nde yer alan 52 adet konutu satıyor. Peki İzmir Uzundere Toplu Konutları'nda satışa sunulan dairelerin fiyatları ne kadar? 

İzmir Karabağlar'da 400 bin TL'den başlayan fiyatlarla 3 konut satılıyor!

Karbel A.Ş, İzmir ili, Karabağlar ilçesi, Üçkuyular ve Basınsitesi mahallelerinde yer alan 3 adet konutu satıyor. İşte fiyatlar ve tüm detaylar...

Karabağlar'daki dönüşüm için bakanlıktan izin çıktı!

Karabağlar Belediyesi'nce yürütülen kentsel dönüşüm projesi için merakla beklenen izin çıktı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’ndan riskli alan olarak belirlenen 106 hektarlık alan için izin verdi.

İzmir Karabağlar'daki kentsel dönüşüme mahallelilerden tepki!

İzmir Karabağlar'da Cennetçeşme - Limontepe bölgesinde sürdürülen ve 100 binden fazla vatandaşı yakından ilgilendiren kentsel dönüşüm projesine mahalleliler tepki gösterdi.

İzmir Karabağlar'da kentsel dönüşüm tartışması!

Karabağlar Belediye Meclisi’nde, Büyükşehir'in Uzundere Mahallesi’nde sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmasıyla ilgili tartışma çıktı. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu dönüşümle ilgili birlik olma çağrısında bulundu.

Muhittin Selvitopu'ndan Karabağlar kentsel dönüşüm projesi açıklaması!

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Bölgedeki kentsel dönüşüm sürecinin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın yetkisinde olduğuna dikkat çeken Selvitopu, dönüşüm ile ilgili süreci anlattı...

TOKİ'nin İzmir Karabağlar'daki inşaatına tepki! 

TOKİ tarafından İzmir Karabağlar'da hayata geçirilen ancak imar planı bulunmayan projesinin yapım ihalesi yargı kararı sonucu iptal edildi. 

TOKİ’nin İzmir Karabağlar'daki konut ihalesi iptal mi edildi?

TOKİ’nin İzmir Karabağlar'da 'üniversite alanına konut yapımı' ihalesinin iptal edilmesine karar verildi.

karabağlar cami onarım çalışmaları Haberi

karabağlar cami onarım çalışmaları

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZBETON A.Ş Genel Müdürlüğü’nün “Toptan Çözüm” çalışmaları kapsamında sürdürdüğü cami onarım ve temizlik çalışmaları, 1-7 Ekim 2013 tarihleri arasında kutlanan “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” nedeniyle hızlandırıldı. Ekipler şu anda toplam 5 ilçede 5 camiinin onarım çalışması yaparken, camilerdeki temizlik çalışmaları da hızlı tempoda devam ediyor. Önümüzdeki iki hafta içinde Karabağlar, Buca, Konak, Aliağa, Menemen ve Menderes’te belirlenen camilerde temizlik gerçekleştirilecek. 


İZBETON Genel Müdürlüğü ekipleri, ilçelerdeki ihtiyaçlı bölgelerin fiziki düzenleme, alt yapı gibi birçok konudaki ihtiyaçlarının geniş bir yelpazede karşılandığı “Toptan Çözüm” çalışmaları kapsamında son iki yılda toplam 15 ilçede 100 caminin bakım ve onarımını gerçekleştirdi. Periyodik olarak süren temizlik çalışmalarında ise son iki yılda 18 ilçede 343 camiye ulaşıldı. 



İzmir Büyükşehir...