13 / 05 / 2024

Karabük Muallimler Birliği binasının restorasyonuna ödül verilecek

Karabük Muallimler Birliği binasının restorasyonuna ödül verilecek

Bir süre önce onarılan ve geçtiğimiz aylarda hizmete açılan Karabük’ün Safranbolu ilçesindeki tarihi "Muallimler Birliği" binasının restorasyonuna ödül verileceği bildirildi.

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Eren açıkladı! Türk müteahhitliği artık dünyada bir marka...

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Erdal Eren, "Türk müteahhitliği artık dünyada bir marka haline geldi. Buna göre, şirketlerimiz Avrasya, Orta Doğu ve Kuzey Afrika ülkelerinde çalışıyor, Sahra Altı Afrika bölgesinde faaliyetlerimiz her geçen gün artıyor." diye konuştu.

Müteahhitler Birliği açıkladı: Yüksek ücretlere rağmen büyük bir ara eleman açığı var!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Erdal Eren yaptığı açıklamada yüksek ücretlere rağmen büyük bir ara eleman açığı olduğunu dile getirerek, söz konusu bu sorunun tüm sanayi dallarını ve ekonomiyi olumsuz olarak etkilediğini dile getirdi.

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Gürcafer'den büyük tepki! Yabancılara konut satışları 3'e katlandı! 

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Başkanı Cafer Gürcafer, yabancılara konut satışının Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay’ın Başbakan Yardımcılığı görevinde iken 1’den 3’e çıkarıldığını açıkladı.

Türkiye Kırmızı Et Üreticileri Birliği açıkladı! Halk ucuz ete ulaşamıyor...

Et fiyatlarında yaşanan yükselişe karşı bir uyarı da üretici birliğinden yapıldı. Türkiye Kırmızı Et Üreticileri Merkez Birliği Başkanı Bülent Tunç, ithalatı sınırlı sayıdaki büyük işletmelerin yaptığını kaydederek iç piyasada et fiyatlarının düşmediğini belirtti. İşte haberin ayrıntıları...

Getir ve İş Bankası’ndan dev iş birliği! Getir, GetirFinans ile bankacılık sektörüne adım atıyor!

Mobil uygulama aracılığıyla yemek ve market siparişleri teslimat hizmeti sunan Getir, İş Bankası iş birliğiyle hizmete girecek GetirFinans ile bankacılık sektörüne giriyor. İş birliği kapsamında İş Bankası, GetirFinans’a yüzde 20 ortak olurken, GetirFinans, yasal izin ve onayların ardından hizmete b

Türkiye Hazır Beton Birliği Başkanı Yavuz Işık: Fahiş fiyatla beton satışına biz de karşıyız! Peki zamları kim yapıyor?

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Başkanı Yavuz Işık, Türkiye'de hazır beton üretiminin 110 milyon metreküp civarında olduğunu belirterek,  beton fiyatlarındaki fahiş artışlara karşı olduklarını değindi.

Türkiye Bankalar Birliği’nden dolandırıcılık uyarısı! Sakın bunları yapmayın!

Türkiye Bankalar Birliği, finansal hizmet müşterilerini dolandırıcılık olaylarına önemli uyarılarda bulundu. TBB, tüketicilerin dolandırıcılık olaylarına maruz kalmamak için kendilerini polis, görevli, kargo çalışanı gibi tanıtarak şifre talep eden kişilere şifrelerini paylaşmaması konusunda uyardı.

İş dünyası Gümrük Birliği Anlaşması'nın yeniden revize edilmesini istedi!

İktisadi Kalkınma Vakfı (İKV) 61. Genel Kurulu'nda konuşan İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, AB ile müzakereler yürütülürken Gümrük Birliği Anlaşması'nın günün koşullarına göre yeniden revize edilmesi gerektiğini söyledi.

Kardemir Karabük işçi alımında son dakika! Kardemir 600 işçi alımı için son günler! Sakın kaçırmayın!

Kardemir Karabük işçi alımında son dakika... Kardemir 600 işçi alımı için son günler... Sakın kaçırmayın... İşte Kardemir işçi alımı ile ilgili detaylar...

KARDEMİR tam 600 işçi alacak! Karabük Kardemir işçi alımı ne zaman? Hemen bu Ağustos 2023 müjdesine bakın!

KARDEMİR tam 600 işçi alacak... Karabük Kardemir işçi alımı ne zaman? Hemen bu Ağustos 2023 müjdesine bakın...

İki büyük şirketten dev işbirliği! 

Apple ve Google, Apple AirTag gibi cihazların kötü niyetli takip ve diğer kötü niyetli kullanımlarını durdurmayı amaçlayan Bluetooth takip cihazları için yeni bir standart geliştirmek üzere iş birliği yapıyor. 

Ege Yapı ve Missafir'den 26 milyon liralık işbirliği! 

Ege Yapı ve Missafir'den 26 milyon liralık işbirliği geldi. Ege Yapı, kısa, orta ve uzun vadede konut kiralamak isteyen vatandaşlarla ev sahiplerini bir araya getiren Missafir'e yatırım gerçekleştirdi. 

Karabük Üniversitesi çok sayıda Sözleşmeli Personel alıyor! İşte başvuru şartları ve kadro dağılımı…

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu kapsamında Karabük Üniversitesi 61 Sözleşmeli Personel alacağını duyurdu. Birçok kişi tarafından merak edilen ilanın detayları da belli oldu. İşte başvuru şartları ve kadro dağılımı…

Karabük Muallimler Birliği binasının restorasyonuna ödül verilecek Haberi

Karabük Muallimler Birliği binasının restorasyonuna ödül verilecek

Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, yaptığı açıklamada, belediye tarafından yapılan restorasyona, Antalya’da düzenlenecek olan "Restorasyon, Renovasyon ve Kültür Mirasını Koruma Fuarı"nda ödül verileceğini söyledi.


Belediye olarak yok olmaya yüz tutmuş bir tarihi aslına uygun olarak canlandırdıklarını belirterek, “Şehrimiz ve ülke turizmine kazandırdığımız bu tarihi bina, daha önce medrese, açık hava sineması, kapalı sinema gibi pek çok faaliyette kullanılmış. Ama ne yazık ki kullanımına ara verildikten sonra yıkılmış. Yapmış olduğumuz çalışmayla tekrar turizme kazandırdığımız bu bina, artık bir kültür merkezi olarak kullanılıyor. Bu başarılı çalışmamız örnek gösteriliyor. Vermiş olduğumuz emeklerin de karşılığını bu övgülerle alıyoruz” dedi.


Başkan Aksoy, ayrıca “Yapmış olduğumuz bu restorasyonun 18 - 21 Kasım 2015 tarihinde Antalya’da düzenlenecek fuarda ’Süreklilik Ödülü’ alacak. Yapmış olduğumuz bu çalışmanın ödül alacak...