18 / 05 / 2024

karaca sineması perde kapattı

karaca sineması perde kapattı

Alışveriş merkezlerindeki sinema zincirleri ile rekabet edemeyen İzmir'deki bağımsız sinema salonları perde indirmeye devam ediyor. İzmir'in 42 yıllık sineması Karaca Sineması büyük ihtimalle yeni sezonda perdelerini açmayacak.

Emek Sineması’nda ilk perde açıldı!

2013 yılında başlayan çalışmayla restore edilen tarihi Emek Sineması’nda perde açıldı, ilk oyunlar oynanmaya başladı. Provalarla birlikte son detayların yapıldığı Emek’te, etkinlikler de sürüyor.

Emek Sineması yerine yapılan inşaata durdurma!

Mimarlar Odası bugün yaptığı basın toplantısında İstanbul Bölge İdare Mahkemesi'nin 19 Aralık 2014 tarihinde oybirliğiyle Emek Sineması'nın yerine yapılan inşaata yürütmeyi durdurma kararı aldığını açıkladı.

Perde seçerken nelere dikkat edilmeli?

Rengiyle, deseni ve dokusuyla bulunduğu odanın havasını değiştirirler. Kıyafetinizi tamamlayan bir kolye ne ise, odanızı tamamlayan, özenle dekore ettiğiniz mekâna son vurucu dokunuşu yapan ise perdedir.Perde seçerken nelere dikkat edilmeli?

1963 yılında Emek Sineması yepyeni bir şekilde hizmete girmiş!

1963 yılında, Emek Sineması yepyeni bir dekor ve özelliklerle halkın hizmetine girmiş. İki buçuk milyon liraya mal olan sinema Türkiye'nin en lüks sineması unvanını almış.

Karaca Mağarası'nı 2014 yılında 62 bin kişi gezdi!

Sarkıt ve dikit yoğunluğu ve tavan yüksekliği bakımından dünyanın sayılı mağaralarından biri olan Karaca Mağarası, yerli ve yabancı turistlerin akınına uğruyor. Karaca Mağarası'nı 2014 yılında 62 bin kişi ziyaret etti.

Damlataşı Karaca Mağarası 2015 Nisan'a kadar ziyarete kapatıldı!

Gümüşhane’nin Torul ilçesine bağlı Cebeli köyü sınırlarında bulunan dünyaca ünlü Damlataşı Karaca Mağarası'nda turizm sezonu sona erdi. 15 Nisan’da ziyarete açılan mağarayı 15 Kasım tarihine kadar toplam 61 bin 920 kişi ziyaret etti.

Karaca adası yeni sahibini bekliyor!

Bodrum Gökova açıklarındaki Karaca adası 35 milyon dolara alıcısını bekliyor. Adayla ilgili tanıtım dosyası, Türkiye'nin en zengin 100 kişisine gönderilirken, adanın imar durumu gözden geçirilecek.

Gümüşhane Karaca Mağarası'nda turizm sezonu sona erdi!

Gümüşhane'nin Torul ilçesine bağlı Cebeli köyünde bulunan ve kentin önemli turizm merkezleri arasında yar alan Karaca Mağarası'nı, bu sezon 61 bini aşkın kişi ziyaret etti.

Rus milyarder Roman Abramoviç Karaca Adası'na talip oldu!

Rus milyarder Roman Abramoviç, Muğla'yı mesken tuttu. 78 milyon liraya satışa çıkarılan Karaca Adası'na talip oldu. 13.4 milyar dolar servetiyle dünyanın en zengin 53. kişisi olan işadamı, "Eclipse" adlı lüks yatıyla, birçok kez Marmaris'e gitti...

Bosforce Emlak: Roman Abramoviç, Karaca Adası için bize başvurmadı!

Bosforce Emlak Geliştirme ve Pazarlama Şirketinin yönetici ortağı Ulvi Özcan, Emlakkulisi.com'a yaptığı açıklamada 'İstanbul'da yalı fiyatına' dediği Karaca Adası için 150 kişiye sunuş yaptıklarını ancak Roman Abramoviç'in kendileriyle temasa geçmediğini

Muğla'daki Karaca Adası'na Roman Abramoviç talip!

Karaca Mahallesi'ne 500 metre mesafedeki 35 milyon dolara (78 milyon 137 bin 500 lira) satılmak istenen Karaca Adası'na dünyanın ünlü futbol takımlarından Chelsea'nin patronu Rus milyarder Roman Abramoviç'in talip olduğu ortaya çıktı.

Roman Abramoviç, Karaca Adası'na talip oldu!

Muğla'nın Gökova Körfezi'nin Marmaris İlçesi tarafındaki Karaca Mahallesi'ne 500 metre mesafedeki 35 milyon dolara (78 milyon 137 bin 500 lira) satılmak istenen Karaca Adası'na Chelsea'nin patronu Rus milyarder Roman Abramoviç'in talip olduğu ortaya çıktı

Burak Karaca: Kentsel dönüşümün amacı yaşanabilir kentler elde etmek olmalı!

Evrenol Architects ortaklarından Mimar Burak Karaca; “İstanbul’da kentsel dönüşüm acil bir zorunluluk. Ancak kentsel dönüşüm sürecinde esas amaç kaliteli ve yaşanabilir kentler elde etmek olmalı” dedi.

karaca sineması perde kapattı Haberi

karaca sineması perde kapattı

Alışveriş merkezlerindeki sinema zincirleri ile rekabet edemeyen İzmir'deki bağımsız sinema salonları perde indirmeye devam ediyor. Eğede son söz isimli internet sitesinin haberine göre yaz nedeniyle kapalı olan İzmir'in 42 yıllık sineması Karaca Sineması büyük ihtimalle yeni sezonda perdelerini açmayacak. Yine kentin en eski sinemalarından olan İkinci Kordon'daki izmir Sineması'nm da kiracı aradığı iddia edildi. Bu sinemaların kapanması ile İzmir kent merkezinde bağımsız sinema salonu kalmayacak. Bir zamanlar Kemeraltı'nın simgeleri olan Sema, Şan, Konak ve Çınar Sinemaları ile Karşıyaka'nın simge sinemaları olan Melek Sineması ve Karşıyaka Sineması da kapanmıştı. 


AVM'lere dayanamadık Kaya Prestige ve Karaca Oteli'nin Sahibi Mustafa Kaya, alışveriş merkezlerindeki sinema zincirlerinin rekabetine dayanamadıklarını söyledi. Yaz sezonu nedeniyle Karaca Sinemasının kapalı olduğunu belirten Kaya, "Belki sezonda açacağız ama belli değil....