06 / 05 / 2024

Karanfil Group beton üretim tesisi

Karanfil Group beton üretim tesisi

Karanfil Group tarafından Libya'da faaliyete geçirilen ve Kuzey Afrika'nın en büyük beton üretim kuruluşları arasında bulunan beton tesisi açıldı.

Türkiye ile Libya arasında 15 milyar dolarlık ticaret potansiyeli var!

MÜSİAD Libya Temsilcisi ve Karanfil Group Yönetim Kurulu Başkanı Murtaza Karanfil, enerji ve lojistik sektörlerinin devreye girmesi halinde Türkiye ile Libya arasındaki ticaret kapasitesinin 15 milyar doları bulacağını söyledi.

Karanfil Group'un Libya'da kurduğu ülkenin en büyük beton üretim tesisi açıldı!

Karanfil Group tarafından Libya'da faaliyete geçirilen ve Kuzey Afrika'nın en büyük beton üretim kuruluşları arasında bulunan beton tesisi açıldı.

Karanfil Group'tan Milli Dayanışma Kampanyası'na 500 bin TL destek!

Lojistikten inşaata, gıdadan sağlığa kadar 16 farklı sektörde hizmet veren Karanfil Group Milli Dayanışma Kampanyası'na 500 bin TL destek verdi.

Kar Beton Fikirtepe Hazır Beton Tesisi hizmete açıldı!

Kar Group, 2019 yılı yatırımları çerçevesinde Kar Beton Fikirtepe Hazır Beton Tesisi'nin yenileme çalışmalarını bitirerek hizmete sundu. Son yatırımıyla birlikte şirket toplam 2 bin 910 metreküp/saat kapasiteye ulaşarak tesislerinin sayısı da 12'ye yükseltmiş oldu.

Kar Group'tan 10 milyon TL'lik yenileme yatırımı!

Kar Group, 2019 yılı için planladığı yatırımları hayata geçiriyor. Bu kapsamda yapılan 10 milyon TL'lik yatırımla Karbeton Sancaktepe Hazır Beton Tesisi hem teknolojik olarak yenilendi hem de daha çevreci bir yapıya kavuştu.

Korkmaz Grup'tan Konya'ya yeni hazır beton tesisi!

Konya'ya yeni yatırım İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Korkmaz Group, Konya'da yeni bir yatırımın altına imza attı. Horozluhan Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Hazır Beton tesisi hizmete girdi

Diyar Beton, bölgenin beton boru ihtiyacına cevap veriyor!

Diyarbakır merkezli Diyar Group çatısı altında beton betonarme boru ve elamanları üretimi gerçekleştiren Diyar Beton, 100 'ü aşkın ürünle Diyarbakır ve bölge illerin ihtiyacına cevap veriyor.

Tahsinoğlu Group dördüncü beton santralini faaliyete geçiriyor!

Bu yıl ciro hedefini 250 milyon lira olarak belirleyen Tahsinoğlu Group, inşaat malzemelerinin yanında beton santralı yatırımı ile de büyüyor. Tahsinoğlu Group dördüncü beton santralini faaliyete geçirecek...

Yalçıntepe Group, Maximoon projesini görücüye çıkarıyor!

Yalçıntepe Group'un Esenyurt'ta hayata geçireceği MAXIMOON projesi, 'Esenyurt'ta MAXIMOON bir prestij yükseliyor' sloganıyla görücüye çıkıyor.

Hazır beton üretimi 2010'da 79,7 milyon metreküp arttı!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), 2010 'da  hazır beton üretiminin yüzde 20 arttığını belirtti. Araştırmaya göre 2009 'da 66,5 milyon metreküp olan hazır beton üretimi, 2010 yılında 79,7 milyon  metreküpe yükselerek yüzde 19,9 oranında arttı

Mehmet Hacıkamiloğlu: Beton yollar tercih edilmeli!

çimsa Genel Müdürü Mehmet Hacıkamiloğlu, asfalt yol yerine daha uzun ömürlü olan beton yolların tercih edilmeli dedi. Hacıkamiloğlu;  beton yolların fiyatlarının önceden çok göründüğünü ançak petrol fiyatlarının dünyada artmasıyla bu fark kapandığını beli

Göltaş Hazır Beton Şirketi genel kurul toplantısını duyurdu!

Göltaş Hazır Beton ve Yapı Elemanları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanlığı, 2010 yılı olağan genel kurul toplantısını duyurdu. Toplantı 24 Mayıs 2011 Salı günü saat 15.00'da yapılacak

EGEYAPI GROUP, dev proje için düğmeye bastı! EGEYAPI Group Yönetim Kurulu Başkanı Kabadayı açıklıyor

EGEYAPI Group yeni projesiyle İstanbulun silüetini değiştirmek için düğmeye bastı. EGEYAPI Group Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı kameraların karşısına geçti ve yeni projenin ipuçlarını verdi... www.havadanemlakvideo.com o açıklamayı görüntüledi

Karanfil Group beton üretim tesisi Haberi

Karanfil Group beton üretim tesisi

Karanfil Group'un Libya'da kurduğu, ülkenin en büyük beton üretim tesisi açıldı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Libya'nın Misrata şehrinde devreye alınan tesisin açılış törenine Karanfil Group Yönetim Kurulu Başkanı Murtaza Karanfil ve Karanfil Group Üst Yöneticisi (CEO) Fatih Sarı katılım gösterdi.

Afrika kıtasının en önemli beton üretim fabrikaları arasında bulunan tesiste ilk etapta toplamda 250 kişi istihdam edilecek. 10 bin metrekaresi kapalı olmak üzere 30 bin metrekare depolama alanı olan ve toplamda 100 bin metrekarelik alanda kurulan tesisin yatırımı için bugüne kadar toplamta 10 milyon dolar harcandı.

Orta ve uzun vadede bin kişinin istihdam edilmesinin amaçlandığı tesiste, saatte 90 metreküpe kadar beton üretimi yapılabilecek.

"Libya'da yatırımlarımız artıyor"

Yapılan açıklamada konuya ilişkin değerlendirmeleri bulunan Karanfil Group CEO'su Fatih Sarı, 34 senedir  faaliyette bulundukları Libya'da özellikle...