23 / 07 / 2024

Karayip adalarında konaklama fiyatı

Karayip adalarında konaklama fiyatı

Karayipler' deki Calivigny Adası, dünyanın en pahalı tatil seçeneklerinden birini sunuyor. Adadaki villalarda konaklamanın gecelik fiyatı 40 bin sterlin (127 bin TL). 6 plajı, kuaförü, spor salonu, 20 çalışanı bulunuyor...

TÜİK açıkladı! Konaklama fiyatlarında rekor artış yaşandı!

Türkiye’de konaklama tesislerinin 1 gecelik oda fiyatı haziran ayında geçen senenin yine aynı dönemine oranla yüzde 73 artış gösterdi. En çok oda fiyatı artışı ise yüzde 97 ile Mersin’de yaşandığı kaydedildi.

Birleşik Arap Emirlikleri'ne yeni bir 'Las Vegas' inşa ediliyor!

Birleşik Arap Emirlikleri'ne yeni bir 'Las Vegas' yapılıyor. Las Vegaslı dev bir kumarhane şirketinin 4 milyar dolarlık yatırımıyla Marjan adalarında yükselen tatil köyü ve kumarhanenin 2027 yılında tamamlanması hedefleniyor. 

1940 yılında Adalar'daki yazlık evlerin kira bedelleri Boğaz'ı geçmiş!

1940 yılında, yazlık ev sahipleri yaz gelmeden kiraları artırmaya başlamış. Adalar ve Boğaz'ın çok talep görmesi fiyatların fırlamasına neden olmuş. 

Yunanistan açıkladı! Türklere kapıda vize uygulaması 5 adada başladı!

Yunanistan Türk vatandaşlarına kapıda vize uygulaması ile ilgili olarak açıklamada bulundu. Buna göre, İstanköy, Midilli, Rodos, Sisam ve Sakız adalarında kapıda vize uygulaması başladığı kaydedildi. 

Konut sektöründe küresel talep artıyor! Yunanistan, Portekiz ve Karayip Adaları cazip hale geldi! 

Döviz kira getirisi, yüzde 25 kira sınırı ve serbest dolaşım avantajları, yatırımcıları yurt dışında gayrimenkul edinmeye yönlendiriyor. AB ülkelerinde ticaret ve çalışma hakkı gibi imkanlar, Yunanistan, Portekiz ve Karayip Adaları'nı cazip hale getiriyor. 

Ege adalarında imar savaşı başladı! Villa inşaatları durmuyor!

Türk turistler tarafından merakla beklenen vizesiz ziyaret uygulamasına sayılı günler kala, Ege'nin gözde adalarında ise imar savaşı başladı. İşte konu ile ilgili detaylar...

Kanarya Adaları’nda afet konutlarında Karmod çelik evler tercih edildi!

Karmod Genel Müdürü Abdullah Yüceer yaptığı açıklamada Cumbre Vieja yanardağındaki volkanik patlama sonrası zarar gören konutların yeniden inşası için La Palma adasında 6 ayrı yerde çelik ev projesi gerçekleştirdiklerini söyledi.

Prof. Dr. Şener Üşümezsoy'dan son dakika İstanbul depremi açıklaması: Adalar fayında stres var mı? 

Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, son günlerde sık sık gündem olan olası büyük İstanbul depremi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Peki Adalar fayında stres var mı? İşte Üşümezsoy'un o açıklamaları...

Airbnb depremzedelere ücretsiz konaklama sağlayacak!

Kahramanmaraş depreminden Türkiye ve Suriye'de milyonlarca insan etkilendi, yüz binlerce insan evsiz kaldı. Dünyanın dört bir yanında konaklama hizmeti veren Airbnb, yaşayacak yer ihtiyacı olan depremzedelere ücretsiz geçici barınma sağlayacağını duyurdu.

Kripto para piyasasında beklenen oldu! Dev şirket iflas başvurusu yaptı

Kripto paraların son dönemde yaşadığı düşüşler sonunda beklenen iflas haberinin ilkinin gelmesine neden oldu. İngiliz Virginia Adaları'nda görülen mahkeme sonunda verilen tasfiye kararı verilen Singapur merkezli Three Arrows Capital, ABD’de mahkemeye iflas başvurusu yaptı.

GSD Denizcilik Gayrimenkul, Nehir Maritime Limited Şirketi'ne ortak olacak!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün Marshall Adaları'nda 5 bin dolar sermaye ile kurulacak şirkete yüzde 100 oranında iştirak etmesine karar verilmiştir.

Kanal İstanbul projesi tam gaz! Tapu sınırları belirleniyor! 

Kanal İstanbul projesi için hazırlıklar tam gaz devam ediyor. Projenin çevresinde inşa edilecek “Yenişehir”in Başakşehir Şahintepe sınırları içinde kalan yapı adalarında tapu süreci başladı.

Ege depremi komşuyu da yıktı! 2 çocuk hayatını kaybetti!

Ege Denizi’nin Seferihisar açıklarında yaşanan 6.9 büyüklüğüne sahip deprem, Yunan adalarında da hissedildi. Deprem nedeniyle Sisam’da iki çocuk yaşamını yitirdi.

Karayip adalarında konaklama fiyatı Haberi

Karayip adalarında konaklama fiyatı




Karayipler'deki Calivigny Adası, dünyanın en pahalı tatil seçeneklerinden birini sunuyor. Adadaki villalarda konaklamanın gecelik fiyatı 40 bin sterlin (127 bin TL). 162 kilometrekarelik özel mülk olan adadaki villaların yerlerini İran ipek halıları, duvarlarını değerli sanat eserleri süslüyor. 6 plajı, kuaförü, spor salonu, 20 çalışanı bulunan adadaki villalardaki eşyaların bazılarında Oscar de la Renta ve Richard Frinier'in imzası bulunuyor. İki villanın kapısı direkt kendi plajlarına açılıyor.


Haber Türk...