20 / 05 / 2024

Kariyer ve İstihdam Fuarı iskif 2014

Kariyer ve İstihdam Fuarı iskif 2014

Esenler Belediyesi Kariyer Merkezi (ESKAM), İstanbul 4. Kariyer ve İstihdam Fuarı'ndaki (İSKİF) yerini aldı. Bugün açılan ve 7 ile 8 Kasım tarihlerinde Dünya Ticaret Merkezi'nde gerçekleşecek İSKİF 2014'te iş arayan ve işverenler buluşuyor.

Can Çaka kimdir? Can Çaka'nın eğitimi ve kariyer durumu nedir?

Can Çaka'nın kim olduğu ve Çaka'nın hangi alanlarda çalışmalar yürüttüğü araştırılan konular arasında yer almaktadır. Buna göre Can Çaka kimdir? nerelerde görev almıştır? Çaka'nın eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Milyonlarca gence peş peşe müjde! İş ve kariyer imkânı, kısa zamanlı çalışma, staj ve eğitim fırsatı da geliyor!

Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı kapsamında genç istihdamını desteklemek amacıyla yaklaşık 1 milyon gence fırsat sağlanacak. Milyonlarca gence peş peşe müjde! İş ve kariyer imkânı: Kısa zamanlı çalışma, staj ve eğitim fırsatı da geliyor!

Adalet Bakanlığı yüksek maaşlı personel alımı az önce başladı! Açık kadrolar ve son başvuru tarihi peş peşe açıklandı!

Adalet Bakanlığı, Cumhurbaşkanlığı İşe Alım ve Kariyer Kapısı üzerinden personel alımına ilişkin bir ilan paylaştı. İlana göre, Adalet Bakanlığı bünyesinde görevlendirilmek üzere 32 personel alınacak.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı sürpriz bir kararla 91 adet personel alacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Cumhurbaşkanlığı İşe Alım ve Kariyer Kapısı’ndan yayımladığı ilanla 91 adet sözleşmeli personel alacağını duyurdu. Başvuruların bugün (18 Eylül) başladığı ve 29 Eylül’e kadar devam edeceği öğrenildi.

DİSK-AR resmen açıkladı! İşsiz sayısı 8.7 milyon oldu!

Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu Araştırma Merkezi (DİSK-AR), İşsizlik ve İstihdam Görünümü” raporuna göre, geniş tanımlı işsiz sayısı 8.7 milyona yükseldiğini açıkladı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan son dakika 235 adet personel alımı! Açık kadrolar ve alım yapılacak iller belli oldu!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere 235 personel alımı yapacağını duyurdu. Cumhurbaşkanlığı İşe Alım Kariyer Kapısı üzerinden yayımlanan ilan kapsamında başvuru koşulları, son başvuru tarihi ve açık kadrolar ve alım yapılacak tek tek belli oldu.

AFAD sürpriz bir kararla 68 personel alacak! Başvuru şartları ve tarihleri belli oldu!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı sözleşmeli personel alımı ilanı paylaştı. Adaylar müracaatlarını, e-Devlet sisteminde Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı/Kariyer Kapısı-Kamu İşe Alım veya Kariyer Kapısı'ndan yapabilecek. İşte AFAD personel alımı başvuru tarihleri ve şartlarının detayları..

Gençlik ve Spor Bakanlığı yüksek maaşlı personel alacak! Son başvuru tarihi 11 Eylül! Acele edin!

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Cumhurbaşkanlığı İşe Alım Kariyer Kapısı’ndan yayımladığı ilanla bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. 11 Eylül’de sona erecek başvurular için açılan kadrolar ve başvuru şartları belli oldu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı iki ilde 86 personel alacak! Açık kadrolar peş peşe paylaşıldı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Cumhurbaşkanlığı İşe Alım Kariyer Kapısı’ndan yayımladığı ilan kapsamında 86 adet personel alacağını duyurdu. İstihdam edilecek personellerin hangi kadrolara alınacağını da paylaşan Kültür ve Turizm Bakanlığı, son başvuru tarihinin 28 Ağustos olduğunu aktardı.

Türkiye’de bir ilk! Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Sosyal Etki Tahvili ile işsiz gençlere istihdam olanağı yaratacak!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı koordinasyonunda hizmet veren İstanbul Kalkınma Ajansı, işsiz gençleri yakından ilgilendirecek çok önemli bir projeye imza attı. Ajans, yazılım alanında kariyer yapmak isteyen gençleri eğitim programları ile destekleyip istihdam olanağı sağlayacak.

TÜBİTAK 214 aday araştırmacı arıyor: Bilim ve teknoloji alanında kariyer fırsatı! Başvuru süresi ne zaman sona erecek

TÜBİTAK bünyesine 214 aday araştırmacı aranıyor. Resmi Gazete'de yayımlanan habere göre BİLGEM, SAGE ve RUTE için görev almak üzere araştırmacılar alınacak. Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığı belirli süre görev yapmak üzere araştırmacı alımı yapacağını duyurdu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı sözleşmeli personel alacak! Şartlar açıklandı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere sözleşmeli personel alacağını duyurdu. Cumhurbaşkanlığı İşe Alım Kariyer Kapısı üzerinden yayımlanan ilan kapsamında başvuru şartları ve son başvuru tarihi paylaşıldı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı yapacak! Açık kadrolar tek tek belli oldu!

Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü, bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını açıkladı. Cumhurbaşkanlığı İşe Alım Kariyer Kapısı üzerinden yayımlanan ilan kapsamında başvuru şartları ve son başvuru tarihi de paylaşıldı.

Kariyer ve İstihdam Fuarı iskif 2014 Haberi

Kariyer ve İstihdam Fuarı iskif 2014

ESKAM, iş arayan ve işverenleri bir araya getirmek amacıyla İSKİF 2014'teki yerini aldı.


Fuar kapsamında; Türkiye'de tanınmış, alanlarında uzman pek çok konuşmacının katılımıyla seminer, panel ve oturumlar yapılarak, fuara katılan kurumların işgücüne yönelik istihdam politikaları ele alınacak.


İşsizliğe çare


Esenler Belediyesi'nin marka projelerinden Esenler Belediyesi Kariyer Merkezi (ESKAM) de İSKİF'teki yerini aldı ve alanda bir stant açtı. ESKAM, bu stantta istihdama aracılık ediyor. Böylece işsizlere iş arama süreçlerinde rehberlik-danışmanlık hizmeti verilmesi ve işverenlere nitelikli işgücü temininde yardımcı oluyor. 2009 yılında kurulan ve "İşsizliğe Çare Oluyoruz" sloganıyla çalışmalarına devam eden ESKAM, kariyer ve istihdam fuarlarındaki yerini alarak Esenler'de işsiz kalmaması adına kurduğu stantta faaliyetlerini sürdürüyor.


Standa büyük ilgi


ESKAM'ın İSKİF'teki standı iş arayanlar ve işverenler tarafından büyük ilgi görüyor. 09.00 ile 18.00 saatleri arasında ziyaretçilerini...