13 / 05 / 2024

Karma projeler yaygınlaşması

Karma projeler yaygınlaşması

Yazıcı, "Çoğu insan için günlük hayatm yoğunluğuna ayak uyduran, hayatımızı kolaylaştıran her trend doğru bir trenddir. Bu tip karma projelerin sayısının özellikle metropollerde artarak devam edeceğini bekliyoruz" açıklamasını yaptı.

İnşaat sektöründeki büyüme çelik yapılardan geçiyor!

Türkiye’nin inşaat malzemesini değil, inşaatı ihraç eden lider bir ülke haline gelebilmesi için modüler çelik yapı yönteminin yaygınlaşması gerektiğine vurgu yapıldı. 

ABD'de ofis boşluklarının rekor seviyelere çıkması endişeleri artırdı!

Pandemiyle hayatımıza giren uzaktan çalışma modelinin yaygınlaşması, ABD'de ofis boşluklarını da rekor seviyelere çıkarırken yaşanan bu durum da endişeleri artırdı.

Siber saldırıların yeni kod adı: Sponsor! Medya, sağlık, teknoloji ve otomotiv şirketleri tehdit altında!

Dijitalleşmenin yaygınlaşmasıyla siber saldırılar da her geçen gün artıyor. Şimdi de ‘sponsor’ adı verilen yeni bir saldırı çeşidi türedi. Hem bireylerin hem kurumların siber saldırılara karşı dikkatli olması konusunda uzmanlar uyarıyor.

Güçlü bir fiber alt yapı olmadan 5G’ye geçmek mümkün değil!

Serbest Telekomünikasyon İşletmecileri Derneği (TELKODER), 5G teknolojisinin fiber internet altyapısı ile hayata geçeceğine dikkat çekerek, fiber internet altyapısının yaygınlaşması ve güçlendirilmesi konusunda uyardı.

Fibabanka ve HDI Sigorta güç birliği yaparak dijital sigorta şirketi Fibasigorta’yı kurdu!

Dijitalleşmenin yaygınlaşmasıyla birlikte sigorta sektöründe değişim rüzgarları esiyor. Gelişen yeni nesil teknolojiler sigorta sektöründe de dijital dönüşümü hızlandırdı. Fibabanka ve HDI Sigorta ortaklaşa Fibasigorta’yı kurarak dijital sigortacılığa adım attı.

TOGG'dan son dakika işçi alımı müjdesi! Tüm ayrıntılar peş peşe açıklandı! Sınavlar araç üstünde olacak! 

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg ile yaygınlaşması beklenen elektrikli otomobillerin seri üretimi için istihdam edilmek üzere işçi standartları belirlenmeye başladı. 

Çukurova'da hasat yaygınlaştı! Soğanın fiyatı düşüyor! 

Türkiye'nin önemli tarımsal üretim merkezlerinden Çukurova'da, soğan hasadının yaygınlaşmasının ardından ürünün tarla fiyatı 5 Türk Lirası'na kadar düştü. İşte ayrıntılar...

Kendi evini yapana müjde! 200 bin TL devletten yardım! 

Prefabrik evler, uygun maliyetleriyle dikkat çeken ve özellikle deprem sonrası tercih edilen konut seçenekleri arasında yer almaktadır. Devlet, prefabrik evlerin yaygınlaşması için teşvikler sunarak, kırsal kesimlerde prefabrik ev yapmak isteyen vatandaşlara maddi yardım ve kredi desteği sağlamaktad

Şarj kabloları neden pahalı? 

Elektrikli arabaların yaygınlaşmasıyla ilk kez sürücüler, bir veya daha fazla şarj kablosu ve halka açık bir yerde şarj ederken kullanılabilecek çeşitli adaptörler alarak arabalarını verimli ve güvenli bir şekilde şarj etmek zorunda kalıyorlar

Visa ve Asis Elektronik'ten muhteşem proje! Toplu taşımada yeni dönem

Visa ve Asis Elektronik iş birliği ile başlatılan proje şimdiden 11 ilde uygulanmaya geçti bile ve toplamda 40 ilde yaygınlaştırıması amaçlanıyor

Yeni moda bu oldu! Artık kiralıyorlar

İnternet kullanımının global anlamda yaygınlaşması tüketiciye kolaylık sağlarken üreticilerin e- ticaret alanında ürün çeşitliliği sunması, son kullanıcının tercihlerini zorlaştırıyor. Tüketiciler ise artık ürün sahiplenme yerine kiralama yöntemini kullanıyor.

Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat ürünü piyasa istikrarına destek olacak!

Alternatif Bank Genel Müdürü Gür "Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat ürününün bireysel yatırımcılar nezdinde yaygınlaşması durumunda piyasa istikrarını destekleyici bir etkisi olacağını düşünüyoruz" dedi.

Üçay Mühendislik pasif evleri yaygınlaştırmayı hedefliyor!

Yenilenebilir enerji alanında Ar-Ge çalışmalarına devam eden Üçay Grup,  pasif evleri yaygınlaştırmayı hedefliyor...

Karma projeler yaygınlaşması Haberi

Karma projeler yaygınlaşması


Ofisi, konutu, AVM'yi tek çatı altında toplayan karma projeler trendi ile insanlar artık neredeyse projeden hiç dışarıya çıkmadan tüm ihtiyaçlarını karşılayabiliyor. 


2010 yılından sonra sayıları artan projelerin daha da yaygınlaşması bekleniyor. 



Yazıcı, "Çoğu insan için günlük hayatm yoğunluğuna ayak uyduran, hayatımızı kolaylaştıran her trend doğru bir trenddir. Bu tip karma projelerin sayısının özellikle metropollerde artarak devam edeceğini bekliyoruz" açıklamasını yaptı. 


Karma projelerde doğru fonksiyon dağılımının hem yatırımcıya maksimum kazanç hem de son kullanıcıya ihtiyaçları doğrultusunda bir yaşam biçimi sunduğunu belirten Yazıcı, "Bu noktada bir kazan&kazan modeli ortaya çıkar. 

Dolayısıyla bu tip karma projeleri satmak da kiralamak da çok kolay" diye konuştu. 


"Zamandan tasarruf için güzel bir çözüm sağlıyor" "Gayrimenkul, Türk halkı için güvenilir liman olma özelliğini sürdürüyor. Bu doğrultuda da konut talebi devam ederken...