29 / 04 / 2024

Karşıyaka Selçuk Yaşar Alaybey Ortaokulu

Karşıyaka Selçuk Yaşar Alaybey Ortaokulu

İzmir Karşıyaka Selçuk Yaşar Alaybey Ortaokulunun depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılacağı iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Karşıyaka’daki kritik planlar yargıya taşındı!

İzmir'in imar planları gündemdeki yerini korurken yeni bir gelişme daha yaşandı ve Karşıyaka Cumhuriyet Mahallesi kentsel dönüşüm planları da yargıya taşındı. 

Dolar yorumları ile tanınan Selçuk Geçer'den kafa karıştıran açıklama: Dikkat sırat köprüsü ya düştün ya geçtin...

Dolar ve OVP hakkında kritik değerlendirmeler gelmeye devam ediyor. Bu yorumlardan birisi de Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den geldi. Geçer, yaptığı açıklamayla görenlerin kafasını karıştırdı...

Selçuk Geçer doların ne kadar olacağını açıkladı! Herkes Kapalıçarşı'ya akın etti! Dolar tam bu kadar olacak!

Dolar yorumları ile ün kazanan Ekonomist Selçuk Geçer, para piyasalarını değerlendirerek doların en kadar olacağını açıkladı. Herkes Kapalıçarşı'ya akın etti! Dolar tam bu kadar olacak.

Türk iş dünyasının duayen ismi Yaşar Holding’in kurucusu Selçuk Yaşar vefat etti

Türk iş dünyasının sevilen isimleri arasında yer alan ve Türkiye ekonomisine üretim ve ihracat potansiyeli ile önemli katma değerler sağlayan ünlü iş insanı vefat etti.

Doların arşa çıkacağı tarih apaçık belli oldu! Dolar Kahini Selçuk Geçer resmen rakam verdi! Ateşiniz 42 derece olacak!

Döviz kurları, ekonomi gündeminde yer almaya devam ediyor. Euro rekor denemelerine devam ederken doların ne olacağı merak ediliyor.  Dolar Kahini Selçuk Geçer doların arşa çıkacağı tarihi resmen açıklayarak rakam verdi. Ateşiniz 42 derece olacak!

Selçuk Geçer ''ortalık karışacak'' diyerek uyarmıştı! Euro yatırımcıları dikkatli olun! Son dakika euro kuru

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, Fed faiz kararı sonrasında ortalığın karışacağını söyleyerek elinde euro olanları uyarmıştı. Karar sonrası piyasalar hareketlenirken euro kurunda şaşırtan gelişmeler yaşandı. İşte euro kurunda son dakika gelişmeler...

Ekonomist Selçuk Geçer açıkladı! Yıl sonu dolar ne kadar olacak?

Ekonomist Selçuk Geçer'den dolar yıl sonu tahmini! Yeni analinizini yıl sonunda bu seviyelerde olacak diyerek açıkladı... Yatırımcıya kritik uyarılarda bulundu!

Dolar için tsunami başlıyor! Bu tarihi hemen not alın! Selçuk Geçer tir tir titretti

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, Avrupa ve Amerika'da yaşanan finansal sorunların bedelinin Türkiye'ye ağır bedel ödeteceğini söyledi. Elinde dolar olanları uyaran Geçer açıklamaları ile tir tir titretti.

Dolar 1 saat içinde bu rakamı görecek! Selçuk Geçer'den korkutan açıklama! Çok pişman olursunuz

Yaptığı dolar yorumları ile ekonomi gündeminde ismi sıkça karşımıza çıkan Selçuk Geçer'den korkutan açıklama geldi. Geçer ''Dolar 1 saat içinde bu rakamı görecek''  diyerek elinde dolar olanları uyardı.

Selçuk Geçer'den bomba dolar yorumu: 'Fırtını kapamızda'

Döviz kurları için ülkeyi felaketin beklediğini belirten Selçuk Geçer, doların artmasıyla birlikte vatandaşın büyük bir kayıp yaşayacağını dile getirdi.

Dolar tahminini güncelleyen Selçuk Geçer'den tarihi uyarı!

Dolar kuruyla ilgili tahminini güncelleyen Selçuk Geçer, doların net bir şekilde kırılma yaşayacağını söyleyerek patlama beklediğini ifade etti.

'Dolar 40 TL olacak' Selçuk Geçer'den FED kararı sonrası korkutan tahmin!

1994'te yaşanan gibi bir kırılmanın olması durumunda dolar kuru 5 katına çıkabileceğini söyleyen Selçuk Geçer, bu şekilde devam edilmesi durumunda bedelinin ağır olacağını söyledin.

Dolar kahini Selçuk Geçer, büyük yükseliş için tarih verdi

İsabetli dolar tahminleri ile dolar kahini olarak bilinen Selçuk Geçer, Youtube kanalında yayınladığı videoda altın ve dolar için korkutan yeni seviyeyi açıkladı. Dolar yatırımcılarının yakın markajına giren Selçuk Geçer piyasalarda yaşanan artışa ilişkin elinde dolar ve altın bulunduranlara da çok

Karşıyaka Selçuk Yaşar Alaybey Ortaokulu Haberi

Karşıyaka Selçuk Yaşar Alaybey Ortaokulu

CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel, İzmir Karşıyaka Selçuk Yaşar Alaybey Ortaokulunun depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılacağı iddiasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Sertel, sorusunun Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP Sertel,''İzmir Karşıyaka Selçuk Yaşar Alaybey Ortaokulu'nun depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılacağına ilişkin haberler basunda yer aldı'' diye konuştu. 

CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel'in soruları:
1- İzmir Karşıyaka Selçuk Yaşar Alaybey Ortaokulu'nun depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılacağı doğru mudur?
2- Yıkım kararı doğru ve bahse konu okul depreme dayanıksız ise öğrencilerin bu okulda eğitim öğretime devam etmesine neden göz yumulmaktadır?
3- Öğrencilerin hayati tehlike altında eğitime devam etmesinin sorumluluğunu kim üstlenecektir?
4- İzmir Karşıyaka Selçuk Yaşar Alaybey Ortaokulu yıkıldığı takdirde burada öğrenim gelen öğrencilerin hangi okula veya okullara gönderileceği planlanmış...