29 / 04 / 2024

Kayacity Güvercintepe ev fiyatları

Kayacity Güvercintepe ev fiyatları

Kayacity Rezidans Güvercintepe fiyat listesine göre 4+1 daireler 415 bin liradan satılıyor. Son dairelerin kaldığı Kayacity Rezidans projesinde teslimler hemen yapılıyor...

Ev sahibi ve kiracılar dikkat! Apartmanda gürültü yapmanın cezası var mı?

Son günlerde ev sahibi ve kiracılar arasında yaşanan sıkıntılar gündemdeki yerini koruyor. Buna göre, milyonlarca ev sahibi ve kiracıyı ilgilendiren kritik karar bir daha  açıklandı. Uygulanacak yasak apartmanda ve sitede oturanlar ve kurullara uymayan herkese ceza geleceği belirtildi.

Boş ev vergisi Meclis gündeminde! Ev sahipleri dikkat: Barınma sorunu bu şekilde çözülebilir! 

Son zamanlarda satılık ve kiralık konut fiyatlarında yaşanan fahiş artışlar, barınma sorununun sık sık gündeme gelmesine neden oluyor. Meclis'te boş ev vergisi gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

25 günde ev sahibi olmak isteyenler haberi okudu bile! Talep yüzde 300’ü aştı

Konut fiyatlarındaki astronomik yükseliş ev sahibi olmak isteyen vatandaşları kara kara düşündürürken bir yandan da alternatif arayışına da itiyor. Kira ödemek ve her yıl gelecek zamlar için endişelenmek istemeyenlerin yeni gözdesi prefabrik evler. Peki prefabrik ev almak mantıklı mı, prefabrik evde

1 günde ev sahibi olmak isteyenler için yüzde 15 indirimli prefabrikler! Prefabrik ev 25 Eylül 2022 fiyat listesi

TOKİ sosyal konut projeleri bu kadar gündemdeyken sizin için en uygun ev seçeneği olan prefabrik yapıları araştırdık. 1+1, 2+1, dubleks, bahçeli, balkonlu ve daha birçok seçeneği bulunan prefabrik evlerde en uygun fiyatlı markaları derledik. İşte, prefabrik evler 25 Eylül 2022 fiyat listesi...

Yalan söyleyen ev sahibine tazminat şoku! Kiracınızı çıkarırken 2 kez düşünün!

Astronomik seviyede artış gösteren ev kiraları, mülk sahibi ile kiracıyı karşı karşıya getiriyor ve sorunlar büyüyor. Uzman isimler, konut sahibi baskısıyla karşı karşıya kalan kiracıların yasal haklarının altını çiziyor. Peki kiracıların hakları neler? İşte ayrıntılar...

Antalya'da 2 bin lira olan daire kiraları 20 bin lirayı gördü! Ev sahipleri ipin ucunu kaçırdı

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş Antalya'daki kira fiyatlarını adeta uçurdu. Turizm kenti Antalya'da ev kiralarında 2 ay içinde rekor yükseliş kaydedildi. 2 ay öncesine kadar 2 bin liraya kiraya verilen daireler için şimdi 20 bin lira talep ediliyor.

Yüksek zam isteyen ev sahibiyle nasıl uzlaşılır?

Gayrimenkul Hukuku Derneği Av. Ali Güvenç, ev sahiplerinin istediği fahiş kira zamlarına ilişkin kiracı olan kişilerin neler yapabileceğine ve ne gibi yollar izlenebileceğine ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Başakşehir Güvercintepe 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Güvercintepe Mahallesi 338 Ada 2 Parsel, 243 Ada 11 Parsel İle 243 Ada 12 Parselin Bir Kısmına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Başakşehir Altınşehir ve Güvercintepe mahalleleri imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Altınşehir ve Güvercintepe Mahallelerinde Muhtelif Parseller Arasında Kalan Kadastral Yolların Açılması ve Yol İstikametinin Düzenlenmesine ilişkin 1/5000 ölçekli NİP Değişikliği ve 1/1000 ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Fatih'te göçmenler ev kiralayamıyor!

Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan, Fatih’te yükselen göçmen nüfusu üzerine geçen Ocak'ta belediye meclisinde bir karar alındığına ve bu karar çerçevesinde oturma izni olsa bile göçmenlerin Fatih’te konut kiralayamadığına dikkat çekti.

Kiralık ev krizine şirket düzenlemesi geliyor!

Son günlerde ev kiralarındaki anormal yükselişlerin durdurulması amacıyla hükümet adım attı. Yeni modelde konut kiralama amacı ile konut inşa eden şirketlere çeşitli vergi muafiyetlerinin uygulanması öngörülüyor. Peki model nasıl olacak? İşte ayrıntılar...

Ev fiyatları rekora koşuyor!

Türkiye’de konut sahibi olmak gün geçtikçe daha zor hale geliyor. Merkez Bankası (TCMB) verilerine göre, ev fiyatları 2021 Haziran itibarıyla Türkiye'de ortalama senelik yüzde 30 oranında yükseliş kaydetti.

Gökhan Özer, Pera GYO'nun yeni Genel Müdürü oldu!

Pera GYO'nun 9 Ağustos 2021 tarihinde yapılan Yönetim Kurulu toplantısında Şirket Genel Müdürü Fatma Gül ÇEVİK'in görevden ayrılmış olması sebebiyle Gökhan ÖZER'in Şirket Genel Müdürü olarak atanmasına karar verildi. 

Kayacity Güvercintepe ev fiyatları Haberi

Kayacity Güvercintepe ev fiyatları


Celaloğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Kayacity Rezidans projesi İstanbul Başakşehir Kayabaşı'nda Güvercintepe Mahallesi'nde yer alıyor. Kayacity Rezidans projesinde teslimler hemen yapılıyor.


Kayacity Rezidans Kayaşehir projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tiplerine yer veriliyor. Kayacity Rezidans projesi 15 bin 650 metrekare alanda inşa edildi.



Kayacity Rezidans Güvercintepe fiyat!


236 rezidans daireden meydana gelen Kayacity Rezidans projesinde dairelerin alanları 114 metrekare ile 172 metrekare arasında değişiyor. Kayacity Rezidans Güvercintepe fiyat listesine göre son 4+1 daireler 415 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.


Kayacity Rezidans projesinde Türk hamamı, fitness, sauna, açık - kapalı yüzme havuzu, toplantı ve taziye odaları, buhar odası, çocuk oyun alanları, sağlık kulübü gibi sosyal olanaklar yer alıyor.



Adres: Güvercintepe Mah. Mert Sok. Kayabaşı-Başakşehir/İstanbul



Tel: 0212 486...