02 / 05 / 2024

Kayseri Ticaret Odasının yeni binası nerede

Kayseri Ticaret Odasının yeni binası nerede

Kayseri Ticaret Odası (KTO) tarafından yaptırılan yeni hizmet binasının temeli atıldı. KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Kayseri’nin Türkiye’de kalkınma konusunda öncü ve örnek bir şehir olduğunu söyledi.

Ticaret Bakanlığı’nın denetimleri etkisini gösterdi, ev sahipleri fiyatları düşürmeye başladı!

Gayrimenkul piyasasında manipülatif hareketleri önlemek amacıyla Ticaret Bakanlığı’nın başlatmış olduğu fahiş fiyat denetimleri etkili oldu. Emlakjet CEO’su Tolga İdikat, yapılan denetimlerle, yüksek bedeller isteyen konut sahiplerinin satılık fiyatlarını düşürmeye başladığını söyledi.

Adana Ticaret Odası açıkladı! TOKİ Adana'da inşaat için ‘fahiş’ fiyat uyguluyor...

Adana Ticaret Odası (ATO) Ayakkabıcılar Meslek Komitesi Başkanı Efgan Kumlu ve ATO Meclis Üyesi Ayhan Kaliç, yaptıkları açıklama kapsamında, TOKİ‘nin inşaat için ‘fahiş’ fiyat istediğini ve Adana Büyükşehir Belediyesi’nin de altyapı ve yol konusunda destek vermekten kaçındığını kaydetti.

Çalışma Bakanı Bilgin’den Bağ-Kur’luların emeklilik şartlarına ilişkin çok tartışılacak açıklama!

Ankara Ticaret Odasının (ATO) 29. Dönem 6. Olağan Meclis Toplantısı'na katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Bağ-Kur'lu yurttaşların emeklilik koşullarına ilişkin konuştu.r Bilgin, "Mikro işletmelerde prim gününü tekrar düzenlemek gerekiyor ve bunu ilk fırsatta yapacağız” dedi.

 Mimarlar Odası'nın raporundaki korkunç gerçek… 10 milyondan fazla yapı depremde yıkılabilir!

Kahramanmaraş depremi hakkında TMMOB Mimarlar Odası’nın hazırladığı raporda, depremde ağırlıklı olarak yeni binaların yıkıldığı vurgulandı. Rapora göreTürkiye’de 10 milyondan fazla yapı depreme karşı dayanıksız.

Ankara Ticaret Odası 100’üncü yılında depremzedelere 100 konut inşa edecek!

Ankara Ticaret Odası (ATO), 100. yıl kutlamalarını iptal ederek, kaynaklarını depremzedelerin kalıcı konut ihtiyacının giderilmesi amacıyla kullanacak. Bu sene kuruluşunun 100. yılı olan ATO, ilk etapta 100 milyon TL'lik kaynakla deprem bölgesinde toplamda 100 kalıcı konut inşa edecek.

İstanbul’da Aralık ayında astronomik zamlanan ürün bakın ne oldu?  Bir ayda tam yüzde 47 zamlandı!

İstanbul Ticaret Odası’nın Aralık ayında perakende ürün fiyatlarındaki artışa ilişkin açıkladığı veriler ilginç sonuçları ortaya koydu. İstanbul’da aralık ayında hangi ürüne ne kadar zam geldi? En fazla zam gören ürün hangisi?  İşte detaylar…

İstanbul'da ekim ayının zam şampiyonu belli oldu! Kulaklarınıza inanamayacaksınız!

İstanbul’da Ekim ayının zam şampiyonu belli oldu. İstanbul Ticaret Odası’nın (İTO) açıkladığı verilere göre, İstanbul'da ekim ayında fiyatı önceki aya göre en fazla artan ürün yüzde 55,97 ile kadın kazağı oldu. Fiyatı en faza azalan ürün yüzde 12,76 ile lahana olarak tespit edildi.

İstanbul’da en çok neyin fiyatı arttı? Şok olacaksınız! İTO açıkladı

İstanbul Ticaret Odası’nın (İTO) açıklamalarına göre; ağustos ayında en çok artış gösteren ürünler ve fiyatında azalışa giden ürünler belli oldu. İşte detaylar…

Enflasyon düşse de vatandaşın cebine yansımayacak

İstanbul Ticaret Odası'nın açıkladığı yüzde 99 ve yüzde 100'lük enflasyon rakamlarından sonra gözler TÜİK'in 3 Eylül'de açıklayacağı enflasyon rakamlarına çevrildi. Enflasyon rakamlarına ilişkin gelecek yılla ilgili iyimser bir tahmin geldi ancak enflasyon düşse bile yoksulluk değişmeyecek.

İşçiler Yıltaş İnşaat Turizm AŞ’nin iflasını istedi!

Uzun seneler boyunca İstanbul Ticaret Odası’nın başkanlığını gerçekleştiren Mehmet Yıldırım’a ait Yıltaş İnşaat Turizm AŞ’nin iflası talep edildi.

İTO ve Bağdat Ticaret Odası Irak'ta müteahhitlik projeleri hayata geçirecek!

İTO ve Bağdat Ticaret Odası'ndan Irak'ın 100 milyar dolarlık müteahhitlik projeleri için iş birliği gerçekleştirecek. Firmalar Irak'ın yeniden imar edilmesinde önemli paya sahip olacak. 

HİTAM Üretim ve Ticaret Üssü'nün inşaatı başlıyor!

MÜSİAD tarafından 5 kooperatiften meydana gelen girişim grubunun hayata geçireceği ‘HİTAM Üretim ve Ticaret Üssü'nün temeli mayısta atılıyor. Proje tamamlandığında ekonomiye yıllık 35 milyar liralık katkı sunulacak. 

Demet Özdemir 48 bin TL'lik giyinme odasını bedavaya yaptırdı!

Reklam karşılığı iş yaptıran ünlüler kervanına Demet Özdemir de katıldı. Reklamlar ve dizilerle yüklü geliri olan oyuncu, 48 bin TL'lik giyinme odasını reklam karşılığı bedavaya yaptırdı.

Kayseri Ticaret Odasının yeni binası nerede Haberi

Kayseri Ticaret Odasının yeni binası nerede

Kayseri Ticaret Odası (KTO) tarafından yaptırılan yeni hizmet binasının temeli atıldı. KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Kayseri’nin Türkiye’de kalkınma konusunda öncü ve örnek bir şehir olduğunu söyledi.


Törene, Kayseri Valisi Orhan Düzgün, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, Kayseri Milletvekili Çetin Arık, KTO Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, KTO meclis üyeleri ve davetliler katıldı.


Tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı İsmet Yılmaz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun telgraflarının okunmasıyla devam etti.


Temel atma töreninin açılış konuşmasını yapan KTO Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, “Ülkelerin rekabet güçleri aynı zamanda rekabetçi şehirleri ile ölçülmektedir. Dünyanın önde gelen ülkelerinin hepsi, bazı şehir ve bölgelerini ekonomik bakımdan...