27 / 04 / 2024

Kazım Yücel kentsel dönüşüm

Kazım Yücel kentsel dönüşüm

Kazım Yücel, Belediye Meclis toplantısında söz alarak, kentsel dönüşümle ilgili Ahi Evran Mahallesi sakinlerinin kaygılarını dile getirdi. Kazım Yücel 'Kentsel dönüşüm önemli bir konu' dedi.

Kentsel dönüşüm yıkımı, skandalı ortaya çıkardı: İki binanın duvarı ortak çıktı!

Son dönemlerde gündemden düşmeyen kentsel dönüşüm yıkımları kapsamında yeni bir skandal yaşandı. İstanbul Avcılar'da iki binanın duvarı ortak çıktı... 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz kentsel dönüşüm için rantsal dönüşüm diyenlere seslendi! İnsanımızın canıyla oynuyorlar!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, kentsel dönüşüm için 'rantsal dönüşüm' diyen kesimlere seslenerek 'insanımızın canıyla oynuyorlar' açıklaması yaptı. 

Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa Çarşı şehre yeni bir soluk getirecek!

Polat imzasıyla şehrin dinamiklerine modern bir yorum katan ve Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa Çarşı kapılarını açıyor. 

Kaan Yücel: 'Kentsel dönüşümdeki en büyük sorun gecekondulaşma!'

Polat Gayrimenkul İcradan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Yücel, kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu. Yücel, Kentsel dönüşümdeki problemlerden birinin gecekondulaşma olduğunu ifade eden “Gecekondu problemini çözmeden, kentsel dönüşümü çözemeyiz" dedi.

Kentsel dönüşümde projelere 'sigorta zorunluluğu' önerisi! Dönüşüm nasıl yapılmalı? 

Polat Gayrimenkul İcradan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Yücel, kentsel dönüşüm ve konut fiyatları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Peki kentsel dönüşüm nasıl yapılmalı? Nasıl hızlandırılmalı? İşte ayrıntılar...

Yücel Sitesi Malikleri, Teknik Yapı'nın yarattığı mağduriyetin sona ermesini istiyor! 

Teknik Yapı'nın kentsel dönüşüm sürecinde Yücel Sitesi maliklerini ve Yücel Park projesinden konut satın alan müşterilerini mağdur ettiğini söyleyen vatandaşlar bu mağduriyetin sona ermesini istiyor...

İzmir'deki en büyük kentsel dönüşüm projesinin planları yeniden askıda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İzmir'deki en büyük kentsel dönüşüm projesinin planlarını yeniden askıya çıkardı.

Herkesin beklediği haber sonunda geldi! Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşümü başlıyor!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, vatandaşlara Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşümü alanının yarın açılacağını açıkladı. İşte detaylar!

Forum Göztepe geliyor! İzmir’in en büyük kentsel dönüşüm projesine Belediye Başkanı Selvitopu’dan destek

Turkmall eli ile Esentepe'de uygulanacak ve İzmir'in en büyük kentsel dönüşüm projesi unvanını alacak olan Forum Göztepe'ye Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu desteklerini iletti. İşte detaylar…

Beykoz Belediyesi Tokatköy'deki kentsel dönüşümün detaylarını açıkladı!

Beykoz Tokatköy Mahallesi'nde hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm projesinin detayları Beykoz Belediyesi'nin internet sitesinden yayımlandı. İşte Tokatköy Mahallesi kentsel dönüşüm projesi hakkında merak edilenler...

İnşaat mühendisi Yücel Yılmaz vefat etti!

İTÜ İnşaat Mühendisliği 1969 mezunu ve İller Bankası emekli mühendislerinden Yücel Yılmaz hayatını kaybetti.

Beykoz Tokatköy'de kentsel dönüşüm sorunu!

Beykoz Tokatköy'deki kentsel dönüşüm projesi kapsamında vatandaşların herhangi bir sözleşmeye imza atmadığı öğrenildi.

İstanbul'un en büyük kentsel dönüşümü başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Üsküdar Kirazlıtepe Mahallesi'nde İstanbul'un en büyük kentsel dönüşüm çalışmalarının başladığının müjdesini verdi.

Kazım Yücel kentsel dönüşüm Haberi

Kazım Yücel kentsel dönüşüm

Milliyetçi Hareket Partisi Kocasinan Belediye Meclis Üyesi Kazım Yücel, Belediye Meclis toplantısında söz alarak, kentsel dönüşümle ilgili Ahi Evran Mahallesi sakinlerinin kaygılarını dile getirdi. Yücel, Kocasinan İlçesinde kentsel dönüşüme gidiyoruz, iki buçuklar şu anda kol geziyor dedi. 

Kocasinan Belediye Meclisinde söz alarak Kentsel Dönüşümle ilgili açıklamalarda bulunan MHP Kocasinan Belediye Meclis Üyesi Kazım Yücel Ahi Evran Mahallesindeki halkın Kentsel Dönüşüm konusunda bir hayli kaygılı olduğunu dile getirdi. Ahievran Mahallesinde birçok vatandaşla görüştüğünü söyleyen Yücel, bu görüştüğümüz arkadaşlarımızın bazıları "etmeyin gadanızı alanMMMtorı [tepgıffl Kocasinan Belediye Medisinde söz alarak Kentsel Dönüşümle ilgili açıklamalarda bulunan MHP Kocasinan Belediye Meclis Üyesi Kazım Yücel Ahi Evran Mahallesindeki halkın Kentsel Dönüşüm konusunda bir hayli kaygılı olduğunu dile getirdi. 

yım, kurbanınız olayım, ben belediyede çalışıyorum, ben maliyede çalışıyorum....