11 / 05 / 2024

kelebeğin rüyası

kelebeğin rüyası

Yılmaz Erdoğan, Kelebeğin Rüyası filmi için Heybeliada Sanatoryumu'nu restore ettirdi...

Altın almanız için son şans! Altında rüzgar tersine dönecek! İslam Memiş rakam ve tarih verdi!

Altın fiyatları için rüzgarın tersine döneceğini belirten Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, ''Altın almanız için son şans'' diyerek altının geleceği rakamı tarih vererek açıkladı.

Denizlerin korkulu rüyası ‘Aslan balığı’ sorunu mutfakta çözülecek!

Son 20 yıldır Akdeniz’e yayılan ve Türk sularındaki yerli balık türlerini tehdit eden aslan balığının denizlerde çoğalmasını önlemek için bu balığın mutfağa dahil edilmesi önerildi. Zehirli iğneleri uygun şekilde temizlenirse aslan balığı yenebiliyor.

Altın sahiplerinin rüyası gerçek oluyor! Dünya altın konseyi, büyüleyici rakamlarla yatırımcılara müjdeyi verdi!

Fed'in faiz kararıyla ons altın son üç ayın en düşük seviyesine indi, dolar/Türk Lirası düştü. Gram altın da zirveden geriledi. Altın fiyatlarındaki gelecek belirsizliği, Dünya Altın Konseyi'nin açıklamasıyla aydınlanacak.

 Bosch çamaşır makinesi kaç TL? En uygun nerede? 13 Haziran 2023 fiyat listesi...

Ev hanımlarının korkulu rüyası çamaşırlar artık korkunuz olmaktan çıkıyor. Siz çamaşırları doldurun Bosch temizlesin.  Peki Bosch çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Türkiye’nin yerli otomobili Togg’a hücum! Ön sipariş sayısı 100 bini aştı! Son sipariş tarihi ne zaman?

Türkiye’nin yerli otomobil rüyası Togg ile gerçek olurken, daha üretiminin ilk yılında tüketicilerden yoğun ilgi gördü. T10X için verilen ön siparişin 100 bin adedi geçmesi üzerine, çekilişle teslim edilecek akıllı cihaz sayısını 12 binden 20 bine çıkartıldı.

EYT'liler için promosyon müjdesi! Rekor ücret için kıyasıya yarış

EYT düzenlemesi 3 Mart'ta Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Düzenlemenin ardından bankaların promosyon yarışı hızlandı. SGK Uzmanı Murat Bal, emekliliğe hak kazanan 2.2 milyon EYT'liye yüksek promosyon rakamı için uyarılar yaptı. İşte tüm detaylar...

Beko FE 310 S Gri Ocaklı Fırın ne kadara satılıyor, özellikleri neler? İşte 28 Şubat 2023 fiyat listesi

Beko Ocaklı Fırın aynı anda hem ocak hem fırın olarak kullanıldığı için üründen daha fazla verim  elde etmenize imkan tanıyor. Peki buharlı temizleme özelliği ne işe yarıyor?

Her firma ekonomik sorun yaşarken AMD neden Intel’den çok daha iyi durumda?

AMD ve Intel, kendi çiplerini dizüstü bilgisayarlara ve sunucu raflarına yerleştirmek için kıyasıya rakipler, ancak biri diğerinden çok daha parlak kısa vadeli bir görünüme sahip. Salı günü AMD, Mart çeyreğinde 5,3 milyar dolarlık satış beklediğini ve yıldan yılda %10 düşüş olacağını söyledi.

İş dünyasının en büyük korkulu rüyası ne? İş adamları gelecekte nelerden endişe duyuyor?

Küresel çapta yapılan bir anket ile iş dünyasını gelecekte bekleyen riskler araştırıldı. Ankete katılan 800 iş insanı, iş dünyasını bekleyen risklere ilişkin soruları yanıtlarken, en büyük endişe kaynaklarını da paylaştı.

Aman dikkat! Siber saldırılara karşı hazırlıklı olun! Kimler tehdit altında?

Giderek dijitalleşen dünyada siber saldırılar hem bireyleri hem şirketlerin korkulu rüyası oldu. Siber güvenlik şirketi Kaspersky bu konuda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bir siber suç grubunun, kötü amaçlı yazılımlarla bazı şirketleri hedef aldığı iddiasında bulundu.

Gram altın tam bu kadar olacak! Yatırımcının korkulu rüyasını İslam Memiş açıkladı! O işlemi yapan yandı!

İslam Memiş, altın gram yılsonu beklentilerini vererek bir "kayıp" uyarısında bulundu. Altın arayanlara ciddi uyarıda bulunan Memiş, 1000 lirayı işaret ederek altın yatırımcılarına ipucu verdi. Bakın İslam Memiş gram altıncıları nasıl uyardı?

Porland’dan yılbaşı için ürünler... İşte 16 Kasım 2022 fiyat listesi

 Porland'ın yılbaşına özel satışa çıkardığı ürünlerin fiyatları ne kadar? İşte Porland yılbaşı özel koleksiyonu 16 Kasım 2022 fiyat listesi...

Hisseli ev tapusu nasıl ayrılır?

Hisseli tapu pek çok kişinin korkulu rüyası olabilir. Peki böyle bir durumda hisseli tapu nasıl ayrılır, ayrılabilir mi? İşte hisseli tapuya dair merak edilen detaylar!

kelebeğin rüyası Haberi

kelebeğin rüyası

Yılmaz Erdoğan, 7 yıl öncesinde kapatılan ve bakımı yapılmayan Heybeliada Sanatoryumu'nu restore ettirdi. Yılmaz Erdoğan'ın yeni çekeceği 'Kelebeğin Rüyası' filmi için restore ettirdiği Heybeliada Sanatoryumu Adalar Belediyesi'ne devri yapıldı.


Heybeliada Sanatoryumu, 1924 yılında Atatürk tarafından...