03 / 05 / 2024

Kelly Brook

Kelly Brook

Axe Apollo 'nun tanıtım kampanyası için ülkemizde bulunan Brook, "Jennifer Lopez 'e ev hediye ettiler. Bana da İstanbul 'dan ev hediye ederlerse İstanbul'da yaşarım" dedi

Doları olanlara kötü haber! Dünyaca ünlü başekonomist tarih vererek uyardı, 10 lira birden düşecek!

Rekor üstüne rekor kuran dolar kuru için bir son dakika açıklaması geldi. Goldman Sachs’ın eski Başekonomisti Robin Brook tarih vererek dolar kurunun 10 TL birden düşeceğini söyledi.

Türk ekonomisinde atılan olumlu adımlar yatırımcıların onayını aldı!

EBRD Bölgesel Başekonomisti Roger Kelly, "Türkiye'nin Ortodoks para politikalarına geçeceği vaadi ve bunun; önemli faiz artırımları, likidite ve kredinin sıkılaştırılması yoluyla yerine getirilmesi yatırımcıların onayını almıştır" dedi.

Uzman ekonomistten korkutan uyarı: ‘Yanlış politikalar benimsenirse TL krizi yaşanabilir’

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) Bölgesel Başekonomisti Roger Kelly, Türkiye’deki ekonomik sorunlara ilişkin değerlendirmede bulundu. Kelly, “Yanlış politikalar benimsenirse TL krizi yaşanabilir” dedi.

'TL'deki hızlı değer kaybının sürmesi büyük bir risk'

Türk lirasındaki geder kaybının cari açık özellikle de kısa vadeli borçların ödenmesi açısından büyük bir risk oluşturduğunu belirten EBRD Başekonomisti Roger Kelly, kısa vadeli dış borcunu 180 milyar dolar olduğunu MB'nin rezervinin ise 15 milyar dolar olduğuna dikkat çekti.

John Travolta malikanesini dört milyon dolara satışa çıkardı!

2020 yılının Temmuz ayında 29 senelik eşi Kelly Preston'ı kaybeden sevilen aktör John Travolta, ABD'de yer alan malikanesini dört milyon dolara satıyor.

Kelly Clarkson malikanesini 6.95 milyon dolara sattı!

Şarkıcı Kelly Clarkson Tennessee’deki malikanesine dört yıl sonra alıcı buldu. Clarkson malikanesi için 6.95 milyon dolardan alıcı bulucu.

Kelly Brook'un 1 milyon sterlinlik 'kulübe' evi!

Kelly Brook, karantina sürecini "kulübe" diye tanımlanan 1 milyon sterlinlik değerindeki evinde geçiriyor...

Kelly Clarkson Tennessee'deki malikanesini 7.5 milyon dolara satıyor!

Amerikalı popçu Kelly Clarkson, iki yıl önce 8.75 milyon dolar’a (52 milyon TL) satışa çıkardığı Tennessee’deki malikanesine alıcı bulamayınca, fiyatını düşürdü.

Ünlü manken Kelly Brook milyonluk kulübede yaşıyor!

Ünlü yıldız kelimenin tam anlamıyla 'milyonluk kulübede' yaşıyor. Ünlü manken 37 yaşındaki Kelly Brook'un yaşadığı 15'inci yüzyıldan kalma çiftliğin değeri 1 milyon Sterlin.

Kelly Brook'un 1 milyon Sterlin değerindeki çiftlik evi!

Kelly Brook, sosyal medya hesabından sık sık yaptığı paylaşımlara bakılırsa kelimenin tam anlamıyla bir peri masalının içinde yaşıyor.

İşte Kelly Brook'un merak edilen çiftlik evi!

36 yaşındaki Kelly Brook yeşillikler içinde bir çiftlik evinde sakin bir hayat sürüyor. İşte ingiliz model ve oyuncu Brook'un o evi...

Kelly Brook çiftlik evinde yaşıyor!

İngiliz model Kelly Brook'un bir çiftlik evinde yaşadığını biliyor muydunuz? Kelly Brook bir çiftlik evinde sakin bir hayat sürüyor.

Kelly Brook doğduğu kasabada yaşamaya başladı!

İngiliz model ve oyuncu Kelly Brook, magazin sayfalarından yansıyanın aksine yeşillikler içinde bir çiftlik evinde sakin bir hayat sürüyor.

Kelly Brook Haberi

Kelly Brook


İstanbul'da bulunan ünlü manken Kelly Brook'a, firma yetkilileri Albüm'de özel bir parti düzenledi. Kıyafeti ve güzelliğiyle büyüleyen ünlü manken ilgi odağı oldu. Axe Apollo'nun tanıtım kampanyası için ülkemizde bulunan Brook, "Jennifer Lopez'e ev hediye ettiler. Bana da İstanbul'dan ev hediye ederlerse İstanbul'da yaşarım" diyerek inşaat firmalarına davetiye çıkardı. Recep...