11 / 05 / 2024

Kemal Arif tavros

Kemal Arif tavros

Tavros’un İş geliştirme ve Yatırımlardan Sorumlu Başkan Yardımcılığına tecrübeli bir isim olan Kemal Arif atandı. Arif doğal kaynak yatırım ve ticareti, gayrimenkul geliştirme ve spor yatırım gibi çeşitli sektörlerde faaliyet gösterdi...

Narlıdere Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi tanıtıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Narlıdere Belediyesi’nin ortak hizmet projesi olan “Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi” Projesi, Narlıdere 2.İnönü Mahallesi’nde gerçekleştirilen törenle halka tanıtıldı.

Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi tanıtıldı!

Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi Projesi, 2. İnönü Mahallesi'nde gerçekleştirilen törenle İzmirlilere tanıtıldı. Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, 'Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi, Narlıdere'ye hayat verecek, nefes aldıracak' dedi.

Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi bugün tanıtılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Narlıdere Belediyesi'nin ortak projesi 'Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi' proje tanıtım töreni ile kamuoyunu duyurulacak.

Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi 18 Nisan'da tanıtılacak!

Narlıdere “Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi’ 18 Nisan 2015, Cumartesi günü Saat: 11.00'da ikinci İnönü Mahallesinde bulunan inşaat alanında gerçekleştirilecek tören ile vatandaşlara tanıtılacak.

Çankaya Mustafa Kemal Mahallesi imar planı askıda!

Ankara Çankaya ilçesine bağlı Mustafa Kemal Mahallesi, 13911 ada 8 parselde hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği bugün askıya çıktı...

Arif Kalmaz kimdir?

Ray İnşaat - Akray Gayrimenkul Danışmanlığı ve Linea Yapı İnşaat iştiraklerinin Yönetim Kurulu Başkanı Arif Kalmaz, AKP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı oldu. Peki, Arif Kalmaz kimdir?

Çankaya Yaşamkent'e Yaşar Kemal Parkı yapılıyor!

Çankaya Belediyesi tarafından Yaşamkent'te yapımı planlanan ve içeriğini bölge halkının belirlediği Yaşar Kemal Parkı'nın temeli, düzenlenen bir törenle atıldı. Parkın Kasım ayına kadar tamamlanarak bölge halkının hizmetine açılması planlanıyor.

Çankaya Yaşar Kemal Parkı’nın temeli atıldı!

Çankaya Belediyesi tarafından Yaşamkent’te yapımı planlanan ve içeriğini bölge halkının belirlediği Yaşar Kemal Parkı’nın temeli, düzenlenen bir törenle atıldı. Parkın büyük kısmı yeşil alan olacak.

Kemal Kükrer 4 milyon liralık yeni yatırım hedefliyor!

Japon dev Ajinomoto ile ortak olan Kemal Kükrer, Türkiye'yi Afrika ve Ortadoğu'nun sos merkezi yapmaya hazırlanıyor. Genel Müdür Sabri Gülel, "Hedefimizde dünya mutfakları var" dedi..

TMSF'den, Alp Gürkan ve Kemal Gülman'a şok!

TMSF, işadamı Korkmaz Yiğit’ten olan alacakları nedeni ile, mallarına tedbir koyduğu Soma Holding’in patronu Alp Gürkan ve işadamı Kemal Gülman'a ait bazı gayrimenkulleri satışa çıkardı.

Yaşar Kemal Kültür Merkezi Maltepe'de yükselecek!

Başkan Kılıç, “Maltepe Belediyesi Yılmaz Mızrak Kültür Merkezi’ni genç tiyatrocuların kullanımına açacak ve Maltepe’nin merkezinde, bugünkü Organik Pazar’ın olduğu alanda Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nin yapımına başlayacağız” dedi.

Kemal Olgaç 10 adet yaşam merkezi daha kuracak!

Alzheimer olan annesinin yaşadıklarından etkilenen Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Olgaç, Akasya Bakım ve Yaşam Merkezi’ni açtı..

Akasya Yaşlı Bakım ve Yaşam Merkezi Kemal Olgaç tarafından açıldı!

ACIBADEM Sigorta Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Olgaç, Akasya Yaşlı Bakım ve Yaşam Merkezi'ni kurdu. Olgaç, temel amacın yaşlılara özen göstermek olduğunu belirtti.

Kemal Arif tavros Haberi

Kemal Arif tavros


Tavros’un İş geliştirme ve Yatırımlardan Sorumlu Başkan Yardımcılığına tecrübeli bir isim olan Kemal Arif atandı…


1986 yılında Kazakistan’dadoğan Kemal Arif, 2003 yılında British International School İstanbul’da lise eğitimini tamamladıktan  sonra Koç Üniversitesi İşletme Bölümü’ne girdi. 2005 yılında öğrenci değişim programı ile Fransa’da Bordeaux Ecole De Management’de eğitim görme hakkı kazanan Arif, 2006 yılında London School of Economics and Political Science lisans programına devam edip, 2007 yılında Londra’dan mezun oldu. 


2010 yılında yüksek lisans eğitimi gördüğü Webster University St. Louis Missouri’de Liderlik ve Yönetim Fakültesi’nden mezun olan Arif, eğitimini ‘Master Yüksek Lisans’ şeref derecesiyle tamamladı. 


Kariyerine 2008 yılında Londra’da Merill Lynch Investment Banking’de çalışarak başlayan Kemal Arif, sırasıyla Hyde Park Hedge Fund ve Morgan Capital Partners’te 2 yıl boyunca görev aldı. 


2010 yılında aynı...