08 / 07 / 2024

Kemalpaşa OSB için yatırım

Kemalpaşa OSB için yatırım

Ege Bölgesi’nin sanayi bölgelerinden birisi olan, bünyesinde 22 bin kişiye istihdam sağlayan Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi’nde (KOSBİ) Türkiye’deki siyasi ve ekonomik belirsizliklere rağmen yatırımlar sürüyor.

Konut krizinin aşılması için seferberlik ilan edildi!

Çin, bir süredir devam eden emlak krizini aşabilmek için yeni kararlar açıklamaya başladı. Emlak krizinin çözülmesi için seferlik ilan edildi. 

TOKİ İstanbul Gaziosmanpaşa projesi için beklenen tarih geldi! 665 konutluk dev proje yarın ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen İstanbul Gaziosmanpaşa projesi için beklenen tarih geldi. 665 konutluk dev proje yarın ihaleye çıkacak.

Ataköy-İkitelli metro hattı açılış için gün sayıyor! Vatandaşlar hangi metroları bekliyor?

Ataköy-İkitelli metro hattının tüm istasyonları tamamlanma aşamasına geldi. Merakla beklenen metro hattı açılış için gün sayıyor...

Koza Altın Trabzon Araklı'da yeni maden ocağı açmak için start verdi!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Trabzon Araklı'da yeni bakır madeni açmak için start verdi. 

İstanbul'un beklediği haber geldi! Bakan Uraloğlu, Halkalı - İstanbul Havalimanı metrosu açılışı için resmen tarih verdi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Halkalı - İstanbul Havalimanı metrosu açılışı için resmen tarih verdi. Bakan Uraloğlu, 2024 yılını işaret etti. 

Koza Altın, Eskişehir'de yeni altın ve gümüş madeni açmak için düğmeye bastı!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmayı sürdüren Koza Altın İşletmeleri yeni altın ve gümüş madeni açmak için düğmeye bastı.

Koza Altın düğmeye bastı! 20 günde üçüncü altın ocağını açmak için başvurdu! 

Borsa İstanbul'da işlem gören Koza Altın İşletmeleri A.Ş. (KOZAL) cevher madeni sayısını artırıyor. Son olarak Erzurum ve Gümüşhane'de maden ocağı açmak için ÇED başvurusu yapan şirket, Nevşehir için harekete geçti.

TOKİ Gaziosmanpaşa projesi için düğmeye bastı! 665 yeni konutluk dev proje geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut idaresi Gaziosmanpaşa projesi için düğmeye bastı. Gaziosmanpaşa'ya 665 yeni konutluk dev proje geliyor...

Çin, emlak krizini aşmak için sektöre desteğini artıracak!

Çin Merkez Bankası ve Ulusal Mali Düzenleme İdaresi tarafından yapılan ortak açıklamada ekonomik toparlanmanın önündeki en büyük engellerden biri şeklinde değerlendirilen emlak krizini aşmak için sektöre destek politikalarının genişletileceği kaydedildi.

Esenboğa Havalimanı için resmen imzalar atıldı! TAV ve DHMİ arasında kira sözleşmesi imzalandı!

Esenboğa Havalimanı için TAV ve DHMİ arasında kira sözleşmesi imzalandı. İşte Esenboğa Havalimanı ile ilgili yaşanan o son dakika gelişmesi...

Emlak ofisi açmak için gerekli belgeler 2022! Emlak ofisi nasıl açılır?

Emlak ofisi açmak isteyenler yeni bir ofis açmak için nelerin gerekli olduğunu araştırıyorlar. Emlak ofisi açabilmek için bazı koşulların sağlanıyor olması gerekiyor. Peki, emlak ofisi nasıl açılır? Emlak ofisi açmak için gerekli belgeler nelerdir? İşte tüm detaylar...

1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılışı için geri sayım başladı!

Megakent İstanbul'u önce Çanakkale'ye, ardından da Kuzey Ege'yle birleştirecek olan Türkiye'nin en prestij sahibi projeleri arasında yer alan köprüde, açılış için gün sayılırken çalışmalar da tam gaz sürüyor. 

Restoran açmak için evini satan Asuman Dabak dolandırıldı!

Tavuk restoranı açmak için Cihangir'deki evini satmak isteyen Asuman Dabak 2.5 milyon lira değerinde dolandırıldığını söyledi. 

Kemalpaşa OSB için yatırım Haberi

Kemalpaşa OSB için yatırım

Ege Bölgesi’nin sanayi bölgelerinden birisi olan,  bünyesinde 22 bin kişiye istihdam sağlayan Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi’nde (KOSBİ) Türkiye’deki siyasi ve ekonomik belirsizliklere rağmen yatırımlar sürüyor. Geçen ay imar planları onaylanarak yeniden ruhsat verme yetkisi kazanan KOSBİ’de tesis kurmak için başvuran 6 firma ruhsat alarak yaklaşık 40 milyon dolarlık yatırım için proje çalışmalarına başladı. Bölgede ruhsat sorunu yüzünden yaklaşık 60 milyon dolarlık yatırım beklerken, ilk etapta 40 milyon dolarlık yatırım hayata geçecek. Bölgede önümüzdeki günlerde de diğer firmaların ruhsatlarını alarak tesislerini kurması bekleniyor.


Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi (KOSBİ) 2015 yılı ikinci Müteşebbis Heyet Toplantısı İzmir Valisi Mustafa Toprak’ın başkanlığında bölge müdürlüğü binasında gerçekleşti. Toplantıda, bölgede gerçekleşen yatırımlar ve hedeflenen projeler konuşuldu.

İmar sorunu kalmadı


KOSBİ Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Porsuk son 3 ayda...