06 / 05 / 2024

Kent Konut AŞ.

Kent Konut AŞ.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut AŞ tarafından İzmit ilçesinde yapılacak 220 konutluk "Vadikent Projesi"nde hak sahipleri belirlendi

Tuzla Hava Kent konut projesi satışta! 105 adet daireli yeni proje!

S.S CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi tarafından inşa edilen Tuzla Hava Kent konut projesi satışa çıktı. Proje'de 105 adet konut yer alıyor.

TPAO, Adıyaman'da depremzedeler için konteyner kent inşa ediyor ve yemek dağıtıyor!

Adıyaman, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilendi ve Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) tarafından 2.230 aileye ev sahipliği yapacak bir konteyner kent inşa ediliyor.

Aşçıoğlu’ndan ‘En güvenli liman konut’ çağrısı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen gayrimenkul sektöründe toplamda 55 senedir kaliteli ve konforlu yaşam alanlarının markası haline gelen Selenium markalı projeler hayata geçiren Aşçıoğlu ‘En güvenli liman konut’ çağrısı yaptı.

Metal Yapı Konut A.Ş.'nin 170 mülkü icradan satılıyor!

İnşaat sektörünün önemli isimlerinden Metal Yapı Konut A.Ş.'nin bünyesinde yer alan gayrimenkuller için satış kararı çıktı. 

CVS Hava Kent Konut Yapı, 144 konutu sahiplerine teslim etti!

CVS Hava Kent Konut Yapı, ilk etap konutlarının teslimatlarını yaptı. Projeden 1000 lira taksitle ev sahibi olunabiliyordu...

Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi'nden yeni proje atağı!

İlk konut projesindeki teslimleri için hazırlıklara başlayan CVS Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi, yeni projeler için de harekete geçti.

İnşaat sektörü konut açığı için destek bekliyor!

Konutta talep ciddi oranda artmasına rağmen emtia fiyatları ve faiz oranları nedeniyle konut üretiminde hareketlilik durdu. Sektör temsilcileri konut açığı olacağını belirterek destek talep ediyor.

Erhan Coşan kimdir?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut A.Ş. Genel Müdürlüğü’ne getirilen Erhan Coşan kimdir? Erhan Coşan daha önce hangi görevlerde bulundu?

Erhan Coşan Kent Konut A.Ş Genel Müdürü oldu!

Erhan Coşan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut A.Ş. Genel Müdürlüğü’ne getirildi.

Şişli'de Kent Yol’a ait kaçak inşaat mühürlendi!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Şişli Belediyesi’nin iştiraki Kent Yol’a ait kaçak inşaat mühürlendi. Olay üzerine Muammer Keskin ilginç bir çözüm buldu.

Elazığ'da 4 bin 474 konut ağır hasar aldı!

Malatya Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Elazığ'da meydana gelen depremde 4 bin 474 konut ağır, 2 bin 932'si de az hasar aldı.

Toyota Las Vegas'ta 2 bin kişilik akıllı kent inşa edecek!

Toyota, ABD'nin Las Vegas kentinde düzenlenen Tüketici Elektroniği Fuarı'nda 2020 yılı sonunda 2 bin kişilik akıllı kent inşa edeceklerini duyurdu...

TOKİ 100 bin konut Ağrı 2020 fiyat ve başvuru bilgileri!

TOKİ 100 bin konut Ağrı 2020 fiyat ve başvuru bilgileri haberimizde yer alıyor. TOKİ 100 bin konut Ağrı 2020 fiyatları ne kadar? TOKİ 100 bin konut Ağrı 2020 başvuru tarihleri ne zaman? 

Kent Konut AŞ. Haberi

Kent Konut AŞ.

Yunus Emre Kültür Merkezi’nde hak sahiplerini belirlemek için gerçekleşen törene katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmitkent 4. Etap dairelerinin sosyal konutlar olduğunu belirterek, konutların dar ve sabit gelirli aileler için yapıldığını söyledi.

Karaosmanoğlu, yapılan konutların çok lüks olmadığını ancak depreme dayanıklı olduğunu ifade ederek, "Deprem bölgesinde olduğumuz için bu özelliğe önem veriyoruz. Kent konut olarak Kocaeli’ye örnek binalar yapıyoruz. İnsanların huzur içinde yaşayacağı konut projeleri gerçekleştiriyoruz" diye konuştu.

Kent Konut AŞ Genel Müdürü Metin Kalafat ise İzmitkent 4. Etap Vadikent Projesinin 5 blok halindeki 220 daireden oluştuğunu kaydetti.

Projede yeşil alanlar, çocuk oyun grupları, çardaklar ve açık otoparkın yer aldığına işaret eden Kalafat, sosyal projeleri arasında yer alan İzmitkent 4. Etap Vadikent Konutları’nda normal katlardaki dairelerin 59 bin 960, zemin katlardakilerin 55...