05 / 05 / 2024

Keten Çırağan fiyatları

Keten Çırağan fiyatları

Gayrimenkul sektöründe 30 yıldır faaliyetlerini sürdüren Keten İnşaat, Nişantaşı, Eyüp, Etiler, Bağdat Caddesi, Levent, Erenköy ve Göztepe'de gerçekleştirdiği projelerle dikkat çekiyor. Keten İnşaat, projelerine simdi de Beşiktaş'ı ekliyor...

Keten Çırağan'da 300 bin dolardan başlayan fiyatlar!

Barbaros Bulvarı'na ve Çırağan caddesi'ne yakın mesafede yükselen Keten Çırağan projesinde fiyatlar 300 bin dolardan başlayarak 982 bin dolara kadar çıkıyor. Projede satış süreci başladı.

Keten Çırağan Beşiktaş ne zaman teslim edilecek?

Yıldız Parkı'na yürüme mesafesinde inşa edilen Keten Çırağan Beşiktaş ne zaman teslim edilecek sorusuna Temmuz 2015 cevabı veriliyor. Başlangıç fiyatı 300 bin dolar olarak belirlenen projede konut satışlarına başlandı...

Keten Çırağan fiyat listesi!

Keten İnşaat tarafından hayata geçirilen Keten Çırağan fiyat listesi kapsamında daireler 300 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje, İstanbul Avrupa yakası Beşiktaş ilçesinde inşa ediliyor...

Hem yaz sezonu ve hem de durağan fiyatlar kiralık konut piyasasını hareketlendirdi!

Giderek yaklaşan yaz sezonu ve durağan fiyatlar kiralık piyasasını da hareketlendirirken, kiralık aramalarında yüzde 45 artış yaşandığını kaydeden uzmanlar, fiyatların dengeye oturduğunu, sene boyunca fahiş köpük artışı beklemediklerini dile getirdi.

Konut satışları artarsa fiyatlar ne olur? 

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) konut satışları dün açıklandı. Satışlar 2024 yılının Ocak ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 17,8 azalarak 80 bin 308 oldu. Konut satışlarını düşmesine rağmen fiyatlar değişmedi. Peki konut satışları artarsa fiyatlar ne olur? 

Çırağan Villaları Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çırağan Villaları Turizm Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Zahide Çırak tarafından kuruldu.

Sanayiciler teşhisi koydu: Gıdada talep değil maliyet enflasyonu yaşanıyor!

Gıda ve içecek sanayicileri gıda enflasyonunun düşürülmesi için bir araya gelerek önerilerde bulundu. Küresel piyasalardaki düşüşe rağmen fiyatların arttığına dikkat çeken sanayiciler, en önemli nedenin tarımsal girdi maliyetindeki yükseliş olduğunu belirtti.

Otomobil fiyatları uçtu, vatandaşın yönelimi değişti! En ucuz 125 CC motosikletlerin fiyatı belli oldu

Türkiye'de sıfır araba fiyat listesi yanı sıra motosiklet fiyatları da her geçen gün yükseliyor. Türkiye’de satılan en ucuz 125 CC motosikletlerin fiyat listesi belli oldu. İşte fiyat listesi...

Çırağan 57 Residences'ta yaşam başladı! 1+1'ler 1 milyon dolardan başlayan fiyatlarla!

Data Expert tarafından İstanbul'un en güzel manzarasına sahip Beşiktaş'ta hayata geçirilen Çırağan 57 Residences'ta Haziran ayı itibariyle oturumlar başladı. Çırağan 57 Residences'ta 1+1'ler 1 milyon dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor. 

Soğan fiyatlarında beklenen düşüş geldi! Üretici de tüketici de memnun!

Adana’da 31 Mart itibariyle başlayan soğan hasadı devam ediyor. Toprakları oldukça verimli olan Adana’da toplam 23 bin dönüm arazide soğan ekimi yapıldı. Adana’dan 105 bin ton civarında soğan alınması beklenirken, tahminlerin üstünde rekolteye ulaşıldı.

Soğan fiyatları dip yaptı! BİM, A101, Şok ve Migros'ta soğan fiyatları ne kadar oldu? 6 Mayıs 2023 soğan fiyat listesi

Kilogram fiyatı 17-18 lira olan soğanın fiyatı 6-7 liraya kadar geriledi. Soğan fiyatları dip yaptı! BİM, A101, Şok ve Migros'ta soğan fiyatları ne kadar oldu? 6 Mayıs 2023 soğan fiyat listesi.

Soğan fiyatları ne durumda? İşte A101, BİM, ŞOK, Tarım Kooparatifi, Migros, Hakmar kuru soğan fiyatları

30 TL'nin üzerine çıkan soğan fiyatlarının bayramdan sonra düşeceği söyleniyordu. Peki soğanda son durum ne? İşte market market soğan fiyatları...

Türk mutfağının olmazsa olmazı 'soğan' fiyatları işte bu yüzden çıkıyormuş

Son zamanlarda yükselen soğan fiyatları ile alakalı Tarım Bakanlığı'ndan açıklama geldi. Neredeyse soğansız yemeğin olmadığı Türk mutfağında yükselen  soğan fiyatlarının nedenini merak ediliyordu.

Soğan fiyatlarından şaşılacak hamle! Bayram sonrası soğan fiyatı bakın ne kadar olacak?

Soğan fiyatları yükseldikçe yükselip cep yakmaya başladı. Vatandaşlar için o haber verildi. Bayramdan sonrasında bakın soğanı ne bekliyor!

Soğandan sonra sıra onda! Sofraların demirbaşı 100 lirayı geçti

Soğan fiyatlarına gelen zamlar sonrası kilosu tezgahlarda 30 TL’ye kadar çıkmıştı. Ancak bir ürün daha var. Mart ayında soğanı takip ederek fiyatı en çok pahalanan üçüncü ürün olan biberin kilosu 100 TL’ye çıktı. İşte tüm detaylar...

Herkes soğanın fiyatını konuşulurken o ürünün fiyatı sessiz sedasız 100 TL oldu!

Soğan fiyatlarına gelen zamlar sonrası kilosu tezgahlarda 30 liraya kadar çıkmıştı. Fakat sivri biberin fiyatı soğanın gölgesinde 100 TL’ye çıktı. Mart ayında soğanı takip ederek fiyatı en çok pahalanan üçüncü ürün olan sivri biberin kilosu sessiz sedasız 100 TL’yi buldu.

Keten Çırağan fiyatları Haberi

Keten Çırağan fiyatları

GAYRİMENKUL sektöründe 30 yıldır faaliyetlerini sürdüren Keten İnşaat, Nişantaşı, Eyüp, Etiler, Bağdat Caddesi, Levent, Erenköy ve Göztepe'de gerçekleştirdiği projelerle dikkat çekiyor. Keten İnşaat, projelerine simdi de Beşiktaş'ı ekliyor. Beşiktaş Çırağan'da inşa edilen ve 32 daireden oluşan Keten Çırağan projesi Barbaros Bulvarı'na ve Çıragan Caddesi'ne yakınlığıyla dikkat çekiyor. 2014 basında yapımına başlanan projenin 2015 temmuz ayında tamamlanması hedefleniyor. 32 adet daireden oluşan projede daire fiyatları ise 300 bin liradan başlıyor ve 892 bin dolara kadar çıkıyor. 


Star 



Telefon: +90 (212) 219 01 41-+90 (533) 920 74 50

Web Adresi: