01 / 05 / 2024

Kibar Holding gyo mu kuracak

Kibar Holding gyo mu kuracak

Kibar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar, gayrimenkul sektöründeki yatırımları Capital dergisine anlattı. Kibar, Küçükbakkalköy'deki arazisine otel, iş merkezi ve rezidans yapacağını açıkladı.

Ral Yatırım Holding de GYO oluyor! SPK'ya başvuru yapıldı!

Ral Yatırım Holding, Gayrimenkul Yatırım Ortaklığına dönüşüm için SPK'ya başvurdu. İşte detaylar...

Ral Yatırım Holding, 2024 yılında GYO kurup halka arz edeceğini açıkladı...

Borsa İstanbul’da Ana Pazar’da işlem gören Ral Yatırım Holding, 2024 yılında GYO kurmayı ve halka arz etmeyi planladıklarını açıkladı. Ral Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Kandemir, 2024’te enerji projelerine odaklanacaklarını kaydetti. İşte haberin ayrıntıları...

Kibar Holding'ten 3 yeni gayrimenkul şirketi! Tam 101.7 milyon TL sermaye ile kuruldu!

Kibar Holding Kurucu ve Onursal Başkanı Asım Kibar, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar ve yönetim kurulu üyeleri Ahmet Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında 3 yeni gayrimenkul şirketi kuruldu. İşte ayrıntılar...

Avrupakent GYO'nun halka arzında talep toplama başladı!

Artaş Holding’in, AVM, rezidans, ticari üniteler, satışa hazır konut projeleri ve süren konut projeleri olmak üzere, düzenli kira getirili ve çeşitlendirilmiş bir portföye sahip olan iştiraki Avrupakent GYO'nun halka arzında talep toplama resmen başladı.

Avrupakent GYO’nun halka arz başvurusu resmen onaylandı! Talep toplama tarihleri belli oldu!

Artaş Holding’in iştiraki olan Avrupakent GYO resmen halka açılıyor. Halka arz için 13-14-15 Aralık tarihlerinde, Ak Yatırım önderliğinde oluşturulan konsorsiyum tarafından talep toplanacak.

Akiş GYO gayrimenkul ve inşaat sektöründe öncü: Kurumsal yönetim notunu 9,64 olarak güncelledi! 

Akkök Holding’in stratejik iş alanları arasında konumlandırdığı gayrimenkul sektöründeki iştiraki Akiş GYO, gayrimenkul ve inşaat sektöründe öncü konumunu koruyor. Akiş GYO, kurumsal yönetimde başarısını 9,64 notuyla  ortaya koydu. İşte ayrıntılar...

Kibar Holding, 55.8 milyon TL sermaye ile 3 yeni şirket kurdu! 

Kibar Holding Kurucu ve Onursal Başkanı Asım Kibar, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar ve yönetim kurulu üyeleri Ahmet Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında 3 yeni şirket kuruldu. 

Avrupakent GYO halka açılacak! Halka arz için Sermaye Piyasası Kurumu’na başvuruda bulundu!

Avrupa Konutları’nı inşa eden Artaş Holding iştiraki Avrupakent GYO halka arz için ilk adımı attı. Sermaye Piyasası Kurumu’na başvuruda bulunan şirket, her yıl karın yüzde 50’sini temettü olarak dağıtmayı planlıyor.

Pera GYO, yatırım holding olarak yapılandırılacak! GYO statüsünden çıkıyor! 

Pera GYO, Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı statüsünden çıkıp, yatırım holding şeklinde yeniden yapılandırılacak. Şirket KAP'ta duyurdu. İşte detaylar...

Emlak Konut GYO'nun Göktürk projesi iptal edildi! 2 milyar TL'lik dev proje için şok karar!

Demirören Holding'in Ziraat Bankası'na devrettiği yeşil alanda hayata geçirilecek olan Emlak Konut GYO Göktürk projesi iptal edildi. 

Özak GYO Topkapı projesi başlıyor! Yeni proje! 

Özak GYO Topkapı projesi için müteahhit şirket seçildi. Özak GYO Topkapı projesini, geçtiğimiz günlerde Tekfen Holding'ten aldığı Zeytinburnu'ndaki arazide hayata geçirecek. Peki Özak GYO Topkapı projesini hangi firma inşa edecek? İşte ayrıntılar...

Kurtuluş Akyüz kimdir? Yeşil GYO ve Yeşil Yatırım Holding’de hangi görevleri yürütüyor?

Kurtuluş Akyüz hangi alanlarda çalışıyor? Yeşil GYO’daki görevi ne? İşte Kurtuluş Akyüz ile ilgili merak edilenler...

İhsan Gökşin Durusoy, Akiş GYO Genel Müdürlüğü görevinden ayrılıyor!

Akiş GYO Genel Müdürü, İhsan Gökşin Durusoy, 2022 sonu itibariyle Akkök Holding A.Ş.'de İcra Kurulu Başkanı görevini üstlenecek olması sebebiyle 31 Aralık 2022 tarihi itibariyle, Genel Müdürlük görevinden ayrılacak. Peki Akiş GYO Genel Müdürü kim olacak? İşte ayrıntılar ve Akiş GYO'dan gelen o açıkl

Kibar Holding gyo mu kuracak Haberi

Kibar Holding gyo mu kuracak

Kibar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar, gayrimenkul sektöründeki yatırımları Capital dergisine anlattı. Kibar, Küçükbakkalköy'deki arazisine otel, iş merkezi ve rezidans yapacağını açıkladı.


OTEL PROJESİ

Son dönemde ağırlık verdiğimiz işlerimizden biri de gayrimenkul oldu. Küçükbakkalköy'deki arazimizde otel projesi başlatıyoruz. Otelin detayları tam netlik kazanmadı, şu anda üstünde çalışıyoruz. Yabancı bir grup işletecek.


GYO KURACAK

Otelin yanı sıra aynı projede iş merkezi ve rezidans olacak. AVM yapmayı düşünmüyoruz. Gayrimenkulde işlerimizi gayrimenkul yatırım ortaklığı çatısı altında toplamak istiyoruz. Hedefimiz, daha çok lojistik ve sanayi tüketiminin ihtiyaçlarına yönelik gayrimenkuller üretmek olacak.


ATIL ARAZİLER

Elimizde atıl durumdaki arazilerin üzerine bazı projeler yapmayı düşünüyoruz. İlk otel projemiz için başlangıçta 80-100 milyon dolar arasında bir yatırım öngörüyoruz.