06 / 05 / 2024

kıbrıs Altınok Öz Parkı

kıbrıs Altınok Öz Parkı

Kardeş belediye Kıbrıs Esentepe Belediyesi tarafından yapılan ve Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün isminin verildiği park, görkemli bir törenle açıldı.

Kıbrıs'tan sonra sıra Türkiye'ye geldi! Türkiye'den sessizce konut toplamaya başladılar

Son zamanlarda Meclis'te Habat" isimli bir örgütten söz edildiği, bu örgütün Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) gayrimenkul alımı yaptığı ve şimdi de Türkiye'de konut toplamaya başladıkları ortaya çıktı. 

İsrail gözünü Kıbrıs'a dikti: Kıbrıs'ta 27 bin arazi alarak 52 bin konut inşa etti!

İsrail Filistin'e uyguladığı işgal planlarını şimdi de Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne de uygulamaya başladı. Kıbrıs'ta kurduğu şirketlerle şu ana kadar 27 bin arazi satın aldı ve 52 bin konut inşa etti.

Kıbrıs'ın eski başkanı Ferdi Sabit Soyer: Demir ve çimento fiyatları artmadı, yabancı yatırımcı yurttaşı evsiz bıraktı!

Forbes’in “En ucuz ev KKTC’de” reklamlarını değerlendiren Kıbrıs'ın eski başkanı Ferdi Sabit Soyer, konut fiyatlarındaki yükselişin altındaki nedenleri açıkladı.

Bayram tatilinde hangi ünlü hangi otelde sahneye çıkacak? Kıbrıs Antalya ve Muğla'da yıldız yağacak

Ramazan Bayramı tatili, pandemi sürecinden çıkan Türkiye'de pekçok insana dinlenme ve stres atmak için fırsat olacak. Kıbrıs, Antalya ve Muğla'daki otellerde ünlü sanatçılar bayram boyunca sahne alacak. İşte bayramda hayranlarıyla buluşacak ünlüler...

Kıbrıs'ta inşaat sektöründeki gelişmeler hız kesmiyor!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, son 25 yılda KKTC’de yatırımların arttığını, özellikle turizm, yükseköğrenim gibi hizmet sektörlerinde ve inşaat sektöründeki gelişmelerin sürdüğünü vurguladı.

Kuzey Kıbrıs’a yatırım yapmanın avantajları nedir?

Kıbrıs, 9 bin 251 kilometrekare alana sahip Akdeniz’in üçüncü büyük adasıdır. Peki Kuzey Kıbrıs’a neden yatırım yapmalısınız? 

Kıbrıs'ın imar planı çalışmalarında sona yaklaşılıyor!

Kıbrıs Yeniboğaziçi Belediye Başkanı Mustafa Zurnacılar, Gazimağusa, Yeniboğaziçi , İskele imar Planı çalışmalarında gelinen son noktayı değerlendirdi. Zurnacılar, imar planı hazırlanırken bölgenin birçok faktörünün göz önüne alınması gerektiğini sözlerine ekledi.

Kıbrıs'ta sapık ev sahibi, kiracısına dehşeti yaşattı!

Kıbrıs'ta kiracısı olan T.D. isimli genç kıza tecavüz girişimde bulunan ev sahibi Erbay T. polis tarafından gözaltına alındı.

Kıbrıs'taki emirname krizi İmar Üst Kurulu ile çözülecek!

Kıbrıs Türk Müteahhitler Birliği Başkanı Cafer Gürcafer, emirname krizinde vardıkları çözümü açıkladı. Gürcafer, Kıbrıs'ın imar planlarının İmar Üst Kurulu tarafından yapılacağını söyledi.

Volkan Konak: Kıbrıs’taki evimin inşaatı bitmedi!

Usta sanatçı Volkan Konak, Kıbrıs Malpas Hotel'de sevenleri ile buluştu. Kıbras'tan ev aldığını söyleyen Konak, ''İnşaatı henüz bitmediği için Kıbrıs’a geldiğimde çok uzun kalamıyorum ama bittiğinde uzun uzun kalacağım'' dedi.

Kartal’ı tasarlayan mimarlık öğrencileri projelerini Altınok Öz’e sundu!

Doğuş Üniversitesi’nden 120 Mimarlık Fakültesi öğrencisi, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e, Kartal’la ilgili hazırladıkları kentsel tasarım projelerini sundular. 

Altınok Öz: Dönüşümde siyasi engeli aşmamız lazım!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün katılımı ile Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde “Etap-1 Etap-2 Riskli Alan Bilgilendirme Toplantısı” gerçekleştirildi.

Altınok Öz'den yerinde dönüşüm bilgilendirme toplantısı!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kordonboyu Mahallesi’nde yer alan ‘ANT Sitesi Yerinde Dönüşüm Bilgilendirme Toplantısı’na katılarak merak edilen soruları cevapladı.

kıbrıs Altınok Öz Parkı Haberi

kıbrıs Altınok Öz Parkı


İçişleri Bakanlığı’nın 15.05.2002 tarihli yazılı kararı ile iki ülke arasındaki protokol çerçevesinde kardeş belediye ilan edilen ve farklı projelerle aralarındaki dostluğu taçlandıran Kartal Belediyesi ile KKTC Esentepe Belediyesi, bu kez de Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün isminin verildiği parkın açılış töreninde bir araya geldi. İki belediyenin dostluklarını pekiştirecek olan parkın açılışına katılım yoğun oldu. KKTC Esentepe‘de yer alan ‘Op. Dr. Altınok Öz Parkı’nın açılış törenine parka ismi verilen Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ve eşi Feray Öz’ün yanı sıra; Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Girne Kaymakamı Mehmet Envergil, KKTC Esentepe Belediye Başkanı Cemal Erdoğan, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Fehmi Okay, Kartal Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ali Ekber Şahin, Kartal Belediyesi Meclis Üyeleri; Av. Perihan Sevim,...