22 / 05 / 2024

kıbrıslı işadamları

kıbrıslı işadamları

Türkiye’nin önde gelen pazarlama, satış ve marka danışmanı Hilmi Işıkören yarın Kıbrıs’lı iş adamlarıyla buluşuyor.

Kıbrıs'ta yabancıya gayrimenkul satışlarında  kurallar sil baştan değişiyor!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC), İsrail, Rusya, Ukrayna ve İran gibi ülkelere binlerce konut ve arsanın satıldığı konusundaki tartışmalardan sonra yabancılara mülk satışında değişikliğe gitmeye hazırlanıyor.

Kıbrıs'ta konut fiyatları ikiye katlandı! Vatandaş konuta ulaşmakta zorluk yaşıyor!

Kıbrıs İçişleri Bakanı Dursun Oğuz, konut fiyatlarının ikiye katlandığını belirterek vatandaşların konuta ulaş makta zorluk yaşadığını açıkladı.

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Gürcafer'den büyük tepki! Yabancılara konut satışları 3'e katlandı! 

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Başkanı Cafer Gürcafer, yabancılara konut satışının Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay’ın Başbakan Yardımcılığı görevinde iken 1’den 3’e çıkarıldığını açıkladı.

Yabancıya konut satışıyla ilgili Kıbrıslı müteahhitten haklı isyan! Türkiye kötüye giderken biz iyiye gidebilir miyiz?

Kıbrıs'ın önde gelen müteahhitlerinden Koral Bozkurt, sosyal medya hesabından paylaştığı istatistikle Türkiye’de yabancılara yapılan mal satışlarının bir yıl içinde yüzde 61,5 azaldığını belirterek ''Türkiye kötüye giderken biz iyiye gidebilir miyiz?” sorusunu sordu.

Yabancılar Kıbrıs'ın tarım arazilerine hücum etti, yüzde 85'i satıldı!

Yerli ve yabancı yatırımcı gayrimenkul için Kıbrıs'a yöneldi. Genellikle İsraillilerin ve Rusların yoğun mülk aldığı Girne'nin Esentepe köyündeki tarım arazilerinin yüzde 85'i satıldı.

Kıbrıs'ta gizemli nüfus çıkmazı! Kaç konut ve iş yeri olduğu bilinmiyor! 

Sigorta ve Reasürans Şirketleri Birliği Başkanı Raif Çukurovalı Kıbrıs'ta kaç konut ve işyeri binası olduğunu bilmediklerini açıkladı. 

Kıbrıs Başbakanı Üstel'den yabancı yatırımcı açıklaması! İmar planı için çalışma başlattık!

Kıbrıs Başbakanı Ünal Üstel, Meclis’teki konuşmasında, yabancılara mal alımı konusunu ele alarak bu kapsamda imar planı için çalışma başlattıkların açıkladı.

Kıbrıs’ta yabancılara mülk satışı Dışişleri ve MİT’in takibinde!

Hem Dışişleri Bakanlığı hem de Milli İstihbarat Teşkilatı’nın (MİT) aralarında İngiliz, İsrail ve İran vatandaşlarının da olduğu yabancıların Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) mülk edinmelerini takibe aldığı öğrenildi.

TOKİ Bolu Kıbrıscık 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bolu Kıbrıscık projesinin ihalesi için yeni tarihi açıkladı. TOKİ'nin Bolu projesinde 110 adet konut yer alıyor.

Sidar Şahin, Kıbrıslı Yalısı'nın harem bölümünü 19 milyon dolara aldı!

Geçtiğimiz ay Trendyol kurucusu Demet Mutlu tarafından satın alındığı haberleriyle gündem olan Boğaz’ın üne sahip yalılarından Kıbrıslı Yalısı’nın harem bölümünü Sidar Şahin aldı.

İnşaat Taşeronları Birliği'nden Güney Kıbrıs'taki işçilere çağrı!

Kıbrıs Türk İnşaat Taşeronları Birliği, Güney Kıbrıs’ta çalışan ve mevcut durum sebebiyle işlerine dönemeyen vatandaşları, kendileriyle çalışmaya çağırdı...

Kıbrıs Sosyal Konut Projesi için arazi tahsis edildi!

Kıbrıs Bakanlar Kurulu toplantısında Sosyal Konut Projesi’ni hayata geçirmek için gerekli olan arazinin Sosyal Konut Birimi yönetimine verildiği açıklandı.

Kıbrıslı Rumlar taşınmazlarını almak için AİHM'ye başvurdu!

Kıbrıslı Rumlar, 1974 sonrası Kuzey Kıbrıs'ta kalan malları için Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne (AİHM) gitti. Strasbourg Mahkemesi başvuru sonucu Ankara'dan savunma istedi.

kıbrıslı işadamları Haberi

kıbrıslı işadamları


Uluslararası emlak markalarında üst düzey yöneticilik görevinin yanı sıra 15 yıldır yüzlerce emlak profesyonelini eğiten bu anlamda da sektörün tek ismi Hilmi Işıkören çeşitli kurum ve üniversitelerde başlattığı iş ve hayata dair motivasyon seminerlerine bir yenisini daha ekliyor.


Yarın saat 18:00’da Lefkoşa’daki Kıbrıs Türk Sanayi Odası’nda iş adamlarıyla buluşacak olan Işıkören, “Hepimizin ihtiyacı bilginin özü ve motivasyon’dur. En kolay ve basit haliyle motive olarak ulaşmak isteriz bilginin özüne. Hazırlıklarımı bu yönde yaptım ve yarın değerli Kıbrıs’lı sanayicilerle, motive edici başarı öykümü ve iş hayatında başarının yolları paylaşacağım. ” diye açıklama yaptı. Halka açık olarak gerçekleştirilecek söyleşinin sonunda soru cevap bölümü yer alıyor.


Hilmi Işıkören Hakkında

1988 yılında Marmara Üniversitesinden mezun olduktan sonra franchising sistemini öğrenmek amacıyla Amerika’ya giden Hilmi Işıkören, döndüğünde gıda...