06 / 05 / 2024

Kinderwelt Anaokulu satış

Kinderwelt Anaokulu satış

Bursa 14. İcra Dairesi, Nilüfer ilçesinde bulunan 3 katlı anaokulu olarak kullanılan binayı icradan satışa çıkardı. Söz konusu binanın satış bedeli 8.3 milyon TL olarak belirlendi.

Bursa Kinderwelt Anaokulu icradan 8.3 milyon TL'ye satılıyor!

Bursa 14. İcra Dairesi, Nilüfer ilçesinde bulunan 3 katlı anaokulu olarak kullanılan binayı icradan satışa çıkardı. Söz konusu binanın satış bedeli 8.3 milyon TL olarak belirlendi.

Kocaeli Büyükşehir'den 4.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Büyükşehir Belediyesi Alikahya Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan 2 bin 790 metrekare arsa ve üzerinde bulunan İlgi Evi Anaokulu binasını satışa çıkardı.

Pendik 360 Kurtköy Residence satış fiyatları!

Toplam 51 bin 156 metrekare arsa üzerine yayılan proje 536 daire, 2 anaokulu ve 2 villa bulunuyor. Pendik 360 Kurtköy Residence satış fiyatları 350 bin TL'den başlıyor.

360 Kurtköy projesinde ön satışlar başladı!

Hanesel Yapı ve Demirbaş Yapı imzasını taşıyan 360 Kurtköy projesinde lansman öncesi satışlar başladı. 540 daireden meydana gelen 360 Kurtköy projesinde anaokulu, okul, sosyal tesis gibi olanaklar olacak...

Siyah Kalem Köy satılık daire!

Siyah Kalem Köy satılık daire fiyatları metrekare bazında 5 bin 500 TL'den başlıyor. 1'i anaokulu, 1'i ilk okul olmak üzere 2 okulun yer aldığı projede 1.167 tane daire bulunuyor.

Bahçeşehir Yıldızlar Koleji, 6 Mart'ta satılıyor!

Bahçeşehir Yıldızlar Koleji, Eskidji tarafından 6 Mart tarihinde satılıyor. Anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise eğitimi verilen Bahçeşehir Yıldızlar Koleji'nin toplam bedeli 22 milyon TL olarak belirlendi

Elazığ'da 300 bin dolarlık anaokulu açıldı!

ABD’li doğrudan satış şirketi Amway’in, “Anaokulu Ekliyoruz” projesi kapsamında yapımı tamamlanan “Küçük Adımlar Anaokulu” Elazığ’da hizmete açıldı

7 ay bekleyen taksitler ilgi gördü, Starland`da satışlar hızlandı

Ali Ağaoğlu, My World'ün Starland etabında başlattıkları kampanya ile birlikte satış ofislerinde haftasonu kuyruk oluştuğunu söyledi.

`Tutsat` tutmadı yap-satçılar rölantide

Yap-sat yöntemiyle konut üreten müteahhitler, faizler yeterince inmediği için tutsattan umduğunu bulamayıp bekleme dönemine girerken, TOKİ'nin kendilerine rakip olmalarından yakınmaya başladı.

Eltes Güneşi Evleri`nde de 2. el satış RE/MAX ABC`de

8 yıldır Ağaoğlu'nun teslim ettiği tüm projelerde site içinde ofis açarak hizmet veren RE/MAX ABC Ofisi, Türkiye'nin önemli gayrimenkul projelerinin ikinci el satış ofisi olarak, sektörde yeni bir dönem başlattı.

İzmir Çandarlı‘da satılık arsa

Dikili Çandarlı Belediye Başkanlığı beldede bulunan 11 arsayı satışa çıkardı.

25 milyar dolarlık 2B satışı için düğmeye basılıyor

Hükümet, orman niteliğini yitirmiş arazilerin satışına ilişkin 2B düzenlemesini önümüzdeki yıl başında yapılacak yerel seçimlere yetiştirmek istiyor.

Hastaneyi açtı yalıyı satıyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçen cumartesi günü açılan Etiler'deki Dünya Göz Hastanesi'nin sahibi Eray Kapıcıoğlu, Rumelihisarı'ndaki yalısını satışa çıkardı. Kapıcıoğlu'nun 2007'de 7 milyon dolara satın aldığı belirtilen yalı için ne kadar

Kinderwelt Anaokulu satış Haberi

Kinderwelt Anaokulu satış

Bursa 14. İcra Dairesi, Nilüfer ilçesinde bulunan 3 katlı anaokulu olarak kullanılan binayı 8.3 milyon TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 13 Mayıs 2020 günü gerçekleşecek.

T.C. BURSA 14. İCRA DAİRESİ TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :

1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Bursa İl, Nilüfer İlçe, 4465 Ada, 8 Parsel, ÖZLÜCE Mahallesi, 2 Katlı Betonarme Konut, Güvenlik nitelikli tam hisseli taşınmaz.

Bilirkişi raporuna göre satışı istenilen ve tamamı borçlu adına kayıtlı olup Zemin Kat ve 2 Normal Kat olmak üzere toplam 3 katlı B.A. karkas nitelikte yapılmış Anaokulu ve Güvenlik Kulubesi bulunmaktadır. Tapu kaydında Özlüce Mahallesi olarak belirtilmekte, ilçe belediyesi adres bilgilerinde ise 19 Mayıs mahallesi olarak geçmekte olup, adres bilgilerinde belediye adres verileri dikkate alınmıştır.

Yerinde yapılan...