16 / 05 / 2024

KİPTAŞ Locamahal proje fiyatları

KİPTAŞ Locamahal proje fiyatları

KİPTAŞ Locamahal proje fiyatları 600 bin TL'den başlıyor. Locamahal Zeytinburnu projesi 36 ay sonra teslim ediliyor...

KİPTAŞ'tan İstanbul Anadolu Yakası'na 2 yeni proje müjdesi! Dev projeler resmen açıklandı!

Hayata geçirdiği yeni projelerle megakentlilerin yüzünü güldüren KİPTAŞ, Anadolu Yakası'ndaki 2 yeni proje için düğmeye bastı. KİPTAŞ'ın inşa edeceği yeni projeler Kartal ve Beykoz'da yükselecek.

KİPTAŞ 3 yeni proje için resmen düğmeye bastı! İstanbullulara büyük müjde!

İnşa ettiği yeni projelerle İstanbullu vatandaşların yüzünü güldüren KİPTAŞ 3 yeni proje için start verdi. KİPTAŞ'ın merakla beklenen yeni projeleri mega kentin Kartal, Beykoz ve Sarıyer ilçelerinde yükselecek.

KİPTAŞ'tan İstanbul'a 3 yeni proje müjdesi! Resmen açıklandı!

Hayata geçirdiği yeni projelerle dikkat çeken İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ 3 yeni proje için düğmeye bastı. KİPTAŞ'ın merakla beklenen yeni projeleri Kartal, Beykoz ve Sarıyer'de inşa edilecek.

KİPTAŞ Kırlangıç Evler'de sona yaklaşıldı! Dev proje 2024 Şubat'ta teslim!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Beylikdüzü Gürpınar'da hayata geçirdiği Kırlangıç Evler projesinin teslimleri 2024 yılının Şubat ayında gerçekleştirilecek.

Mutlu Design Mimarlık Mühendislik Proje Danışmanlık Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mutlu Design Mimarlık Mühendislik Proje Danışmanlık Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Fatih Mutlu ve Şamil Enes Mutlu ortaklığında kuruldu.

Pak Danışmanlık Mühendislik Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pak Danışmanlık Mühendislik Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Aygün tarafından kuruldu.

Neoven Mimarlık İnşaat Proje Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Neoven Mimarlık İnşaat Proje Taahhüt Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Ayten Darıcı ve Özgür Uçman ortaklığında kuruldu.

KİPTAŞ Maslak Koru resmen başlıyor! KİPTAŞ'tan İETT Ayazağa Garajı arazisine tam 704 konut ve 334 ofislik yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın yeni projesi Maslak Koru resmen başlıyor. Merakla beklenen proje İETT Ayazağa Garajı arazisinde hayata geçirilecek.

Eco Mühendislik Mimarlık İnşaat Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eco Mühendislik Mimarlık İnşaat Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Emre Can Önder tarafından kuruldu.

KİPTAŞ Kaper Sitesi için düğmeye bastı! Kartal'a 584 konutluk yeni proje geliyor! 

İBB iştiraki KİPTAŞ Kaper Sitesi kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı. Söz konusu projeyle Kartal Yakacık'a 584 konutluk yeni proje geliyor. 

Maslak Koru ön talep topluyor! KİPTAŞ ve Invest'ten İETT Ayazağa Garajı arazisine tam 704 konutluk yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ yeni projesi Maslak Koru için ön talep topluyor. Merakla beklenen proje İETT Ayazağa Garajı arazisinde yükselecek.

Maslak Koru geliyor! KİPTAŞ ve Invest'ten İETT Ayazağa Garajı arazisine 704 konut ve 334 ofislik yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ yeni projesi Maslak Koru için düğmeye bastı. Söz konusu proje İETT Ayazağa Garajı arazisinde yükselecek.

Tam bir yıl erken tamamlanan KİPTAŞ Aydınlık Evler'in daire belirleme kuraları çekildi! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Aydınlık Evler'in daire belirleme kuraları çekildi. Söz konusu proje tam 1 yıl erken tamamlandı.

KİPTAŞ Locamahal proje fiyatları Haberi

KİPTAŞ Locamahal proje fiyatları


1.264 konut ve 75 ticari birimden meydana gelen Locamahal projesi, KİPTAŞ tarafından hayata geçiriliyor. KİPTAŞ Locamahal projesi, İstanbul Zeytinburnu'nda yer alıyor.


Veliefendi Hipodromu'nun yanına yapılacak olan Locamahal projesi, sahile 800 metre mesafede kalıyor. Locamahal Zeytinburnu projesinde teslimler 36 ay sonra gerçekleştiriliyor.


KİPTAŞ Locamahal proje fiyatları 600 bin TL'den başlayarak, 1 milyon 900 bin TL'ye kadar çıkıyor. Locamahal Evleri'nde 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerine yer verildi.


Locamahal Evleri Zeytinburnu projesinde vade farkı olmadan firma bünyesinde 24 aya kadar vadeli veya banka kredisi kullanarak taksitli ödeme seçenekleri sunuluyor.



Tel: 444 30 49    

Web: http://locamahal.com/   

Gülcihan...