30 / 04 / 2024

KİPTAŞ mağdurları eylem

KİPTAŞ mağdurları eylem

Çağlayan'da Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında konutlarını KİPTAŞ'a veren vatandaşlar konutlarını alamadıkları gerekçesiyle protesto gösterisi gerçekleştirdi.

TOKİ mağdurlarından 3 farklı ilde eylem: KDV yüzde 1 olarak alınsın, taksit artışlarına indirim yapılsın!

TOKİ mağdurları, evlerinin 5 yıldır teslim edilememesi ve konut fiyatları ile taksitlere uygulanan zamlar sebebiyle mağdur oldukları için İstanbul, Eskişehir ve Kayseri'de eylem yaparak, açıklamalarda bulundu. Peki TOKİ mağdurlarının talepleri neler? İşte ayrıntılar...

'Ev sahibi olacaktık dert sahibi olduk' diyen TOKİ Tuzla mağdurlarından bir eylem daha!  

Geçtiğimiz günlerde yaptıkları eylemle seslerini duyuran TOKİ mağdurları yeni bir protesto gösterisi için daha düğmeye bastı. Mağdurlar Kartal'da bir araya gelerek, haklarını arayacak.

Ekrem İmamoğlu 'Sabit taksitle sosyal konut ürettik' dedi, vatandaştan yorum geldi: 'Darısı TOKİ mağdurlarının başına'

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yaptığı paylaşımda asgari ücretin altında ve sabit taksitle sosyal konut ürettiklerini söyledi. Paylaşıma TOKİ mağdurlarından da yorum gecikmedi...

TOKİ Tuzla mağdurlarından eylem!

TOKİ mağdurları, senelerdir tamamlanmayan konutları sebebiyle Kartal Soğanlık Gümüşsuyu Mahallesi'ndeki Toplu Konut İdaresi Başkanlığı inşaatının önünde bir araya gelerek eski bakan Murat Kurum’u protesto etti. 

Esenyurt'ta konut mağdurlarından eylem! '14 yıldır evimizi alamadık...'

Esenyurt'ta 14 yıldır tamamlanmayan sitenin önünde toplanan konut mağdurları, bir an önce mağduriyetlerin giderilmesini talep etti.

İstanbul'da kentsel dönüşüm mağdurlarının tek isteği: Tapular verilmeden dönüşüm başlamasın!

İstanbul’da Mahalleliler Birliği’nin çağrısıyla İstanbul Büyükşehir Belediye binası önünde toplanan kentsel dönüşüm mağdurları, tapuları verilmeden kentsel dönüşüm ve planlamanın başlatılmamasını istedi.

İmar barışı mağdurlarından eylem: Yıkım değil çözüm istiyoruz!

Muğla’daki imar barışı mağdurları yeni bir eylem gerçekleştirdi. Büyükşehir, Menteşe belediyesi ve Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü önünde basın açıklaması yapan mağdurlar yıkım değil çözüm istediklerini söyledi

Bakan Vedat Bilgin'den çıraklık mağdurlarına müjde! Bu açıklama yüzleri güldürecek

Milyonlarca kişiyi ilgilendiren EYT düzenlemesi sonrası staj ve çıraklık problemi meydana geldi. Kendilerinin de EYT kapsamı içerisine dahil edilmesini isteyen staj ve çıraklık mağdurları bu zamanların de sigorta içinde olmasını istiyor.

EYT’de staj ve çıraklık mağdurlarını heyecanlandıran haber!

EYT’de staj ve çıraklık mağdurlarını heyecanlandıran bir haber geldi. İddialara göre, AK Parti seçimler öncesi EYT’den emeklilik hakkı alamayan çıraklık ve staj mağdurları için de harekete geçti.

Innovia 4 mağdurlarından yeni eylem kararı! Her Pazartesi ve Perşembe Yeşil Plaza önünde toplanacaklar!

Parasını ödedikleri konutların teslim edilmemesi nedeniyle yıllardır adalet arayan İnnovia 4 mağdurları yeni eylem kararı aldı. İşte detaylar...

Staj ve çıraklık mağdurlarına duyuruldu! Meclis tarih verdi!

Staj ve çıraklık mağdurları uzun bir süredir meclisten çıkacak haberi bekliyorlardı. İşte bu konuda yaşanan son gelişmeler!

Evim mağdurları faizsiz finansman sisteminden ayrılıyor! Sözleşmeler yenilenmiyor!

Evim mağdurlarının yüzde 60 ile 90'lık kısmının sistemden çıktığına dikkat çekildi. Peki Evim mağdurlarının son durumu ne? İşte ayrıntılar...

Konut mağdurları mecliste!

Ev sahibi olma hayaliyle yola çıkan konut mağdurları yeni çözüm yolları arıyor. Konut mağdurları, bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne gitti ve bazı görüşmeler gerçekleştirdi.

KİPTAŞ mağdurları eylem Haberi

KİPTAŞ mağdurları eylem

İstanbul Çağlayan'da Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında evlerini KİPTAŞ'a veren vatandaşlar evlerini alamadıkları gerekçesiyle protesto gösterisi yaptı.

Kağıthane'de konutların yıkılan ve yapılması vadedilen yeni konutların vaktinde teslim edilmediğini bildiren bir grup vatandaş, basın açıklaması yaparak, yetkililerden yardım istedi.

Kendilerine "Hürriyet Mahallesi Kiptaş Mağdurları" adını veren grup üyeleri, Çağlayan Hürriyet Mahallesi'ndeki yıkılan konutlarının önünde bir araya geldi.Depreme dayanıklı ev yapılması karşılığında evlerini Kiptaş'a ve proje ortağı Nas İnşaat'a devrettiklerini dile getiren vatandaşlar, evlerinin proje için yıkıldığını, ancak inşaatın bir türlü başlamadığını söyledi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, grup adına açıklamayı okuyan Zeynep Balta, 5 yıl önce Kiptaş ve Nas İnşaat ortaklığındaki projeye güvenerek evlerini teslim ettiklerini söyledi.3 yıl içinde yenilerinin teslim edileceği vaadiyle teslim ettikleri evlerinin inşaatının hala başlamadığını belirten Balta, şöyle konuştu:...