29 / 04 / 2024

Kira garantili ofis yatırımı

Kira garantili ofis yatırımı

Konuttaki stok patlaması inşaatçıları ofis projelerine yöneltti. Yatırıcımcısını da, üreticisine de konuttan çok fazla kazandıran ofisler, bulunduklarını bölgeyi değerlendiriyor. 

İstanbul'da ofis stoku geçen yıl 8 milyon metrekareyi aştı, kira bedelleri metrekare başına 1.100 TL oldu!

İstanbul'daki ofis stokunun 2023 yılında 8 milyon metrekareyi aşarken, kira artışları şirket sahiplerinin gündeminde yer alıyor. Merkezi iş alanlarında ofis kiraları metrekare başına 1.100 TL'ye kadar yükseldi. 

Ofislere talebin artması kiraları yükseltti! İşte Esentepe, Levent, Gayrettepe ve Maslak'ta ofis kira bedelleri...

2023 yılında Ofis ve perakende sektörlerinde arzın artan talebin gerisinde kalması, kiraların artmasına neden oldu. En çok iş merkezi ve ofislerin yer aldığı Esentepe, Levent, Gayrettepe ve Maslak'ta ofis kira bedelleri ne kadar oldu?

MülkPay Sistemi ile gayrimenkule erişim kolaylaşacak!

İnşaat sektörünün İzmir’deki güçlü temsilcileri arasında yer alan Sirius Yapı, Türkiye'de ilk defa hayata geçirdiği paylaşımlı mülkiyet sistemi MülkPay ile kira garantili, tapulu ve uygun fiyatlı konut yatırımı imkanı sunuyor.

KYK'ya kiralanan bazı yurtlar, 'kira garantili' denilerek satılıyor!

Kredi ve Yurtlar Kurumu’na (KYK) bağlı bazı yurtların emlak sitelerinde “kira garantili KYK yurdu” denilerek satışa sunulduğu belirlendi. İşte ayrıntılar...

Sirius Florida'da 660 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen inşaat sektörünü yeni bir yatırım modeliyle hareketlendirmeyi hedefleyen Sirius Yapı, uygun ödeme koşullarıyla ortak tapulu, kira garantili bir yatırım fırsatı için düğmeye bastı.

İngiltere'de Türk yatırımcılar için konut projeleri yapılıyor! 25 yıl boyunca yıllık yüzde 10 kira garantili!

İngiltere, Türk vatandaşlarına banka ve borsaya alternatif bir yatırım aracı sunuyor.  Deutsche Bank, UBS gibi yatırım bankaları tarafından toplu olarak alınan özel emlak projelerinden artık perakende satış işlemleri de yapılmaya başlandı.

Radisson Red Hotel İzmir'de kira garantili otel odası yatırımı fırsatı! Gayrimenkul yatırımında son trend!

Dünyaca ünlü otel markası Radisson'un Türkiye’de ilk defa İzmir’de hayata geçireceği Radisson Red Hotel'de kira garantili otel odası yatırımı fırsatı sunuluyor. İşte merak edilen detaylar... 

İstanbul'da kira fiyatları dudak uçuklattı! En pahalı ofis kirası nerede?

PROPIN tarafından hazırlanan ve 2021'in Ekim, Kasım ve Aralık aylarını kapsayan 'İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 2021 Dördüncü Çeyrek Raporu' yayınlandı. Raporda, İstanbul'da en yüksek kira istenilen yer belli oldu. İşte İstanbul'daki ofis piyasası ve kira fiyatları...

İş GYO Maslak ofis binasının kira değeri ne kadar?

İş GYO Maslak ofis binasının toplam aylık kira değeri 561 bin 200 TL olarak belirlendi. Gayrimenkulün KDV dahil toplam kira değeri ise 662 bin 216 TL oldu. Binanın KDV hariç yıllık kira değeri ise 6 milyon 734 bin 400 TL olarak belirlendi.

İş GYO Taksim Ofis Lamartine Binası'nın kira değeri ne kadar?

İş GYO Taksim Ofis Lamartine Binası'nın kira değeri belli oldu. Peki İş GYO Taksim Ofis Lamartine Binası'nın değeri ne kadar?

Folkart'tan müthiş fırsat! Ticari alanlarda kira garantisi!

Müşteri ihtiyaçlarını karşılamak için yeni projeler üreten Folkart Yapı, kira garantili ofis ve ticari alanlarını satışa çıkardı.

Shantigo Karavan, kira garantili karavan satışını başlatıyor!

Türkiye’de karavan sektöründeki canlılık ekonomiyi de hareketlendirdi. İstanbul’da karavan kiralama ve satışı yapan Shantigo Karavan, kira garantili karavan satışını hayata geçirdi.

Türklere Amerika'da konut sahibi olma fırsatı!

Amerika'nın emlak broker'larından International Realtors Group ile Cengiz Bayırlı'nın kurucusu olduğu Property Invest USA şirketi birleşti. Birleşmeyle birlikte portföyü çoğaltan ortaklar, Türk yatırımcılara cazip fiyatlı ve üç yıl kira garantili ev satın alma imkanı sunuyor.

Kira garantili ofis yatırımı Haberi

Kira garantili ofis yatırımı

Gayrimenkulün son yıllardaki gelişim alanlarından biri de ofis. Bu alanın gelişmesinde uluslararası şirketlerin Türkiye pazarına ilgileri ve tüketicilerin nitelikli ofis taleplerindeki artış etkili oldu. Güneş Gazetesi'nde yer alan habere göre yapılan yatırımlarla yeni ofis bölgeleri doğdu. Ancak son dönemde arzın talebi aşması, ofis yatırımlarının birbirleriyle rekabet eder hale gelmesine neden oldu. Ofis sektörü artan ihtiyaçlar doğrultusunda hızla büyüyor ve gelişiyor.

PLAZALARA ALIŞTIK
Geçmişte apartman dairesi ya da han tipi yerlerde çalışan şirketler, 2000'li yılların başında plaza kavramıyla tanıştı. Böylece bir yandan profesyonel bina yönetimi hizmeti alırken diğer yandan da prestije sahip oldular. Zaman içinde teknolojik gelişmeler ve değişen trendlerle birlikte ofis kullanıcılarının talepleri de değişti.

2 MİLYON METREKARE
Ofis piyasasında 5,5 milyon metrekare ofis alanına ulaşılırken şu anda yapım aşamasında da...