17 / 05 / 2024

Kırklarelide satılan konut sayısı

Kırklarelide satılan konut sayısı

Türkiye İstatistik Kurumu ( TÜİK ) Edirne Bölge Müdürlüğü 2014 Mart ayı konut satışları istatistiklerinden alınan bilgiye göre, Kırklareli konut satışında Türkiye genelinde 38. sırayı adı...

Antalya kiralık ve satılık konut fiyat artışında dibi gördü! Ruslar ülkelerine döndü, konut piyasası altüst oldu!

2022 yılında savaştan kaçan Rusların gelişiyle kiralık ve satılık konut fiyat artışında Türkiye'nin zirvesini gören, Antalya, Rusların geri dönüşünün de etkisiyle bu Şubat ayında listenin dibine geriledi. İşte o rakamlar...

Konut sektörü durgunlaştı! İstanbul, Ankara ve İzmir'de hem ilan hem satılan konut sayısı düştü! 

Konut sektöründeki canlılık göstergesi olarak takip edilen satılan konutların satılık ilan sayısına oranı İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere ülke genelinde düşüşe geçti.

Türkiye'nin en çok ve en az konut satılan illeri belli oldu!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan verilerine göre, Kasım 2023'te satışlar yüzde 20.6 gerileyerek 93 bin 514 oldu. Peki, en çok konut satılan iller hangisi oldu?

Kıbrıs'ta yabancılara satılan topraklar TBMM gündeminde!

İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Meclis'te Kıbrıs'ta yabancılara satılan topraklar ile ilgili konuştu. İşte Türkkan'ın o açıklamaları...

KKTC’de İsrailli vatandaşlara satılan topraklar Meclis gündemine geliyor! Hükümet takipte!

KKTC'de İsrailli vatandaşlara satılan topraklar için hükümet inceleme başlattı. Konunun yakın zamanda Meclis'e gelmesi planlanıyor. KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar da konuya ilişkin bir son dakika açıklamasında bulundu.

Kıbrıs'ta yabancılara satılan topraklar kime ait?

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC), Cumhurbaşkanı eski danışmanı Sabahattin İsmail, Kıbrıs'ta yabancılara satılan toprakların kime ait olduğuna ilişkin soruları yanıtladı. İsmail, "Bu gidişin önü alınmazsa önümüzdeki 10 yıl içinde KKTC'nin sessiz işgali tamamlanacak" dedi.

Yabancılara en çok konut satılan 10 il!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan resmi rakamlara göre yabancılara ekim ayında 2 bin 535 konut satışı gerçekleşti. İşte yabancılara en çok konut satılan 10 il...

Ekim ayında en çok konut satılan iller peş peşe sıralandı! İstanbul yine zirvede...

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) ekim ayı konut satış verilerini açıkladı. Bu kapsamda ülke genelinde en çok konut satılan iller merak konusu oldu. Peki, Türkiye'de Ekim ayında en çok konut hangi illerde satıldı?

İnternette satılan sahte zeytinyağlarına dikkat! Fiyatının düşük olmasına kanmayın!

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, online alışveriş sitelerinde satılan bazı zeytinyağlarının fiyatlarının düşük olmasının akıllara taklit ve tağşişi getirdiğini söyledi. Bayraktar, "Vatandaşlar yağlarını güvenilir satış yerlerinden ve markalardan almalıdır" dedi.

Emlak Konut GYO'dan yabancı kurumsal yatırımcıya 1,4 milyar liralık hisse satışı!

Hayata geçirdiği yeni projelerle dikkat çeken Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) AŞ, yabancı kurumsal yatırımcıya 1 milyar 402,5 milyon liralık hisse satışı yaptı. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

İstanbul'da geçen ay 17 bin 408 konut satıldı: Ortalama fiyat 4 milyon 677 bin TL oldu! İşte en çok ev satılan ilçeler..

Konut fiyatlarında yaşanan yükseliş enflasyon oranını da geçti. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökçe, İstanbul'da bir yılda konut fiyatlarının ortalama yüzde 68 arttığını ve 4 milyon 677 bin TL'ye çıktığını belirtti. İstanbul'da en çok konut satılan ilçeler de belli oldu. İşte ayrıntılar...

Yapancıya konut satışı teşviki kiralık ve satılık konut piyasasını darmaduman etti!

Ülkeye taşınan yabancılara sağlanan devlet teşvikleri ve konut piyasasının serbestleşmesi ve turizm amaçlı kısa vadeli ev kiralama uygulamasının yaygın hale getirildiği Portekiz'de kiralık ve satılık konut piyasası darmaduman oldu.

Kiralık ve satılık konut fiyatları ikiye katlandı! İşte kiralık ve satılık konut fiyatlarının en fazla yükseldiği iller!

Enflasyondaki yükseliş ile birlikte satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki tırmanış da devam ediyor. Gayrimenkul sektörüne yönelik detaylı emlak endeksleri üreten Reidin’in son raporu çarpıcı sonuçlar ile dolu. İşte, Türkiye genelinde kiralık ve satılık konut fiyatlarındaki son gelişmeler…

Kırklarelide satılan konut sayısı Haberi

Kırklarelide satılan konut sayısı


Türkiye İstatistik Kurumu Edirne Bölge Müdürlüğü 2014 Mart ayı konut satışları istatistiklerinden alınan bilgiye göre, Kırklareli konut satışında Türkiye genelinde 38. sırayı adı.


Yapılan açıklamada Türkiye genelinde 2014 yılı Mart ayında 87 bin 617 konut satıldığı kaydedildi. 387 konut satışı ile Türkiye'deki toplam konut satışlarının yüzde 0.04'ünün Kırklareli'de gerçekleştiği ifade edilirken, konut satışlarında İstanbul 17 bin 718 ile en yüksek paya sahip oldu. En az satış ise 11 konutla Ardahan'da oldu.


Kırklareli 387 konut satışı ile en çok konut satışı gerçekleştirilen iller arasında 38. sırada yer aldı.



Maraş...