06 / 05 / 2024

Kırklarelinde son durum ne

Kırklarelinde son durum ne

Kırklareli'de inşaat sektörü dur durak, bilmiyor. Sayıları hızla artan inşaat yapımı kışında ara vermeden devam ediyor. Kırklareli Merkez'de ve İstasyon altında inşaat yapacak alan kalmayınca, müteahhitler şehre uzak alanlara yöneldi.

Kırklareli'de inşaat sektörü durma noktasına geldi!

Özellikle Kırklareli Üniversitesinin kurulmasıyla birlikte daha da büyüyen ve günden güne gelişen Kırklareli'de, ilkbahar aylarıyla birlikte başlayan yeni yapı inşaatları, kış aylarının gelmesiyle birlikte durma noktasına geldi.

Satılık ve kiralık konut fiyatlarında son durum ne? Düşüyor mu, yükseliyor mu?

Satılık ve kiralık konut fiyatları, milyonların gündeminde yer alıyor. Ev kiralamak isteyenler ve konut satın almak isteyenler fiyatların düşüp düşmediğini merak ediyor. Peki satılık ve kiralık konut fiyatlarında son durum ne? Düşüyor mu, yükseliyor mu?

TOKİ Ankara Sincan Saraycık projelerinde son durum ne? Resmi açıklama geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Sincan projelerindeki son durum pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte o projeler ile ilgili son durum...

Düşük faizli konut kredisinde son durum ne? 1.20 faizli konut kredisi  kimlere verilecek?

Düşük faizli konut kredisindeki son durum ev sahibi olmak isteyenler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki 1.20 faizli konut kredisi kimlere verilecek?

Akfen GYO'nun toplam gayrimenkul portföy değeri 16,5 milyar TL oldu! Yalıkavak ve Kıyıkışlacık projelerinde son durum!

Akfen GYO'nun 2023 3. çeyreğe ilişkin finansal rakamları açıklandı. Peki şirket söz konusu dönemde ne kadar hasılat elde etti? Projelerdeki son durum ne oldu? İşte ayrıntılar...

1.20 faizli konut kredisinde son durum ne? Düşük faizli konut kredisi çıktı mı? 

1.20 faizli konut kredisindeki son durum pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki düşük faizli konut kredisi çıktı mı? 1.20 faizli konut kredisinde son durum ne?

Sinpaş Kızılbük Wellness Resort projesinde son durum! İlk etapta yüzde 57 ilerleme! 

Kızılbük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından, 1 Ocak 2023 ile 30 Haziran 2023 faaliyet dönemine ilişkin bilgiler açıklandı. Peki Sinpaş Kızılbük Wellness Resort projesinde son durum ne? İşte merak edilenler...

İnşaat maliyetlerindeki yıllık artış yüzde 47,95’e düştü! Bina maliyetlerinde son durum ne? 

İnşaat maliyet endeksi, Mayıs ayında yıllık yüzde 47,95, aylık yüzde 0,54 yükseldi. Peki bina maliyetlerinde son durum ne? 

Temmuz 2023 fındık fiyatları peş peşe açıklandı, görenler inanamadı! İşte il il fındık fiyatlarında son durum!

Temmuz 2023 fındık fiyatları peş peşe açıklandı... İşte il il fındık fiyatlarında son durum... Hemen bu fiyatlara bakın...

Küresel piyasalarda endişe hakim! Endeksler, borsa ve dolarda son durum ne? 

Küresel piyasalar, enflasyon ve resesyon endişesiyle yeni haftayı karışık bir seyirle açarken, bu hafta dikkatler ABD'de açıklanacak haziran ayı enflasyon verilerine odaklandı. Peki endeksler, borsa ve dolarda son durum ne?

Küresel piyasalarda Fed'in kararı bekleniyor! Altın, dolar, Borsa ve endekslerde son durum ne?

Küresel piyasalarda, ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell'ın Kongre'de gerçekleştireceği sunum öncesi risk iştahı düşük ilerliyor. Peki altın, dolar, Borsa ve endekslerde son durum ne?

Küresel piyasalarda pozitif seyir: Altın, dolar, borsa ve endekslerde son durum ne? 

Küresel piyasalarda, merkez bankalarının "şahin" politikaları yakında terk edebileceği öngörüsünün güç kazanması risk iştahına destek oluyor. İşte piyasalardaki son durum...

Küresel piyasalarda son durum ne? Dolar, altın ve Borsa İstanbul'da neler oluyor? Analistler tek tek sıraladı!

Küresel piyasalar, ABD'deki borç limiti krizi ve ekonomik aktivite ile ilgili endişeler doğrultusunda negatif seyrediyor. İşte piyasalardaki son durum...

Altın fiyatlarında geri vites! Bu rakamları görenler şoka girdi! Yatırımcılar ters köşe oldu! Altında son durum!

Altın fiyatları geçen hafta rekor üstüne rekor kırarken bugün geri vites yaptı. Bu rakamları görenler şoka girdi! Yatırımcılar ters köşe oldu! Altında son durum!

Kırklarelinde son durum ne Haberi

Kırklarelinde son durum ne

Kırklareli'de inşaat sektörü dur durak, bilmiyor. Sayıları hızla artan inşaat yapımı kışında ara vermeden devam ediyor. Kırklareli Merkez'de ve İstasyon altında inşaat yapacak alan kalmayınca, müteahhitler şehre uzak alanlara yöneldi. Mantar gibi çoğalan site inşaatlarında dairelerin büyük çoğunluğunun daha temelden satıldığı belirtiliyor. Halkın banka kredisi kullanarak daire aldığı ve daire alımlarında merkezden çok merkeze uzak yerlerin. şehir gürültüsünden uzak olduğu için tercih edildiği belirtiliyor. 


Sınır...