06 / 05 / 2024

kocaeli Afete Hazır İşyeri projesi

kocaeli Afete Hazır İşyeri projesi

Büyük endüstri kazalarının önlenmesi ve etkilerinin en aza indirilmesini hedefleyen AFAD, hayata geçirdiği proje ile olası can ve mal kaybının yanı sıra çevre hasarlarının da önüne geçilmesini amaçlıyor.

Kocaeli Hacıhazır'da kentsel dönüşüm için oylama!

Kocaeli Belediyesi, riskli alan ilan edilen Hacıhazır Mahallesi'nde kentsel dönüşümü vatandaşa soruyor. Mahallelinin dilekçeleri, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na iletilecek.

Türk gayrimenkul firmaları 10 bin hazır konutla İran pazarında!

İstanbul, Trabzon, Bursa, Kocaeli ve Antalya'dan 6. Tahran Uluslararası Emlak Fuarı'na 10 bin hazır konut ile katılan Türk firmaları, İranlılara konut satışının artmasını bekliyor.

Kocaeli Tuana Evleri 1. Etap’taki teraslı daireler satışa hazır!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kent Konut A.Ş., Tuana Evleri 1. Etap’taki teraslı daireler satışa hazır. 

Beylikdüzü Afete Hazır lansmanı 3 Mart'ta!

Beylikdüzü Belediyesi tarafından Afet Yönetim Sistemi oluşturuldu. Afet Yönetim ve Koordinasyon Birimi, 3 Mart'ta World Point’te Beylikdüzü Afete Hazır lansmanı gerçekleştirecek.

Silivri depreme hazır!

Silivri Belediyesi, günümüz koşullarına uygun halde tam teçhizatlı olarak düzenlediği Afet ve Acil Durum Koordinasyon Merkezi ile olası bir afete hazır.

Afete Hazır Başakşehir projesiyle 2.830 öğrenciye eğitim verildi!

Başakşehir Belediyesi de Afete Hazır Başakşehir projesi ‘İlk 72 Saat Önemli Bizim İçin de Siz Önemlisiniz’ sloganıyla eğitimlere başladı. Tüm ilçeyi kapsayan projede şu ana kadar 2.830 öğrenciye eğitim verildi.

Afete Hazır Türkiye projesi Başakşehir'de uygulamaya geçti!

AFAD’ın ülkemizin afetlere yönelik olarak hazırlanması ve zarar görebilirliğe karşı kapasitesinin artırılması amacı ile tüm Türkiye’de “Afete Hazır Türkiye” adıyla başlatılan proje, Başakşehir İlçesinde de uygulamaya geçti.

AFAD'ın Afete Hazır İşyeri Projesi!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) başlattığı "Afete Hazır İşyeri" Projesi'nin ilk etabının Kocaeli'nde gerçekleştirildiği bildirildi.Can ve mal kaybının yanı sıra çevre hasarlarının da önüne geçilmesi amaçlanıyor...

Afete Hazır Okul Kampanyası'nın tanıtım töreni gerçekleştirildi!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı ( AFAD ) tarafından yürütülen "Afete Hazır Türkiye" projesinin ikinci basamağı "Afete Hazır Okul Kampanyası" nın tanıtım töreni gerçekleştirildi...

AFAD'tan afete hazırlık için dev proje!

AFAD Başkanı Fuat Oktay, afete hazır olmanın bir ülkenin gelişmişlik düzeyinin en önemli özelliği olduğunu belirterek, hazırlanan projelerle Türkiye' nin afetlere hazır hale geleceğini söyledi...

Afete Hazır Okul programının tanıtımı Antalya'da yapıldı!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Fuat Oktay, afete hazır olmanın bir ülkenin gelişmişlik düzeyinin en önemli özelliği olduğunu belirterek, hazırlanan projelerle Türkiye'nin afetlere hazır hale geleceğini söyledi.

Başiskele'de nazım imar planları hazır!

Kocaeli Başiskele' de nazım imar planları hazır. Yaşam kalitesiyle cazibe merkezi haline gelen Kocaeli Başiskele' de düzenli, planlı iskân faaliyetleri vatandaşların talepleri doğrultusunda devam ediyor...

İstanbullu depreme hazır olmalı!

Ataköy Yunus Emre Kültür Sanat Merkezi'nde düzenlenen 'Afete Hazır Olmak, Bir Saat Bir Hayat' semineri Doğal Afetler ve Lidam Komite Başkanı Aşkın Özdemir'in de aralarında bulunduğu kişilerin katılımıyla gerçekleşti...

kocaeli Afete Hazır İşyeri projesi Haberi

kocaeli Afete Hazır İşyeri projesi


Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından başlatılan “Afete Hazır Türkiye” projesi gelişerek devam ediyor. Büyük endüstri kazalarının önlenmesi ve etkilerinin en aza indirilmesini hedefleyen AFAD, hayata geçirdiği proje ile olası can ve mal kaybının yanı sıra çevre hasarlarının da önüne geçilmesini amaçlıyor.


AFAD’ın büyük endüstriyel kazaları önlenmesine yönelik düzenlediği, Avrupa Birliği’nde ‘Seveso II Direktifi’ olarak bilinen “Büyük Endüstriyel Kazaların Önlenmesi ve Etkilerinin Azaltılması Hakkında Yönetmelik” çerçevesinde “Üst seviyeli ve alt seviyeli” kuruluşların; iş güvenliği uzmanları, bakım personeli, proses mühendisleri, enstrüman mühendisleri gibi teknik personellerine yönelik hazırladığı eğitim, Halkbank’ın sponsorluğunda Kocaeli’nde tamamlandı.


AFAD’ın büyük endüstriyel kazaların önlenmesi için düzenlediği eğitim, 2 yılı kapsayan ve her biri 12 gün süren 8 programdan oluşuyor. Afete Hazır İşyeri Kampanyası kapsamında gerçekleştirilecek Büyük Endüstriyel...