05 / 06 / 2024

Kocaeli Belediyesi köylere beton yol yapıyor

Kocaeli Belediyesi köylere beton yol yapıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı Yol Bakım Onarım ve Yapım Şube Müdürlüğü köy yollarını onarma çalışmaları kapsamında yerli ve düşük maliyetli ancak uzun vadeli beton çalışmalarını sürdürüyor.

Almanya’da konut fiyatları fahiş oranda artınca Almanlar köylere göç etmeye başladı!

Büyük kentlerde konut fiyatlarının fahiş oranda artmasından sonra Almanlar, köylere yönelmeye başladı. Ayrıca, evden çalışma sistemi de köye göçü hızlandırdı.

Körfez Belediyesi, Kocaeli'de 4 taksitle üç arsa satacak!

Kocaeli İli Körfez Belediye Başkanlığı, Kocaeli Körfez'de yer alan arsaları satışa çıkardı. Arsalar için 4 taksit imkanı sağlanıyor.

İBB'den 100. yıla özel İstanbullulara müjde: Vapurlardan metrolara, kütüphanelerden köylere kadar sınırsız!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)  Cumhuriyetimizin 100. yılına özel, vapurlardan metrolara, kütüphanelerden köylere kadar 11 bin noktada sınırsız internetin sınırsız olacağını açıkladı.

Kocaeli Körfez'de konut imarlı 3 arsa satılıyor! Arsa alıp yatırım yapmak isteyenler dikkat!

Kocaeli Körfez Belediyesi, Kocaeli ili, Körfez ilçesi, İlimtepe Mahallesi'nde yer alan 3 adet arsayı satıyor. Peki Kocaeli Körfez'de yer alan arsaların metrekareleri ve fiyatları ne kadar? 

Körfez Belediyesi'nden arsa fırsatı! Kocaeli'de 2 adet arsa satıyor! 

Körfez Belediye Başkanlığı Kocaeli ili Körfez ilçesinde yer alan 2 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış bedelleri 6 milyon 130 bin 530 TL ve 10 milyon 690 bin 320 TL olarak belirlendi. 

Kocaeli'de 833 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık 4 arsa! Bu fırsatı kaçırmayın!

Körfez Belediyesi, Kocaeli ili, Körfez ilçesi, Güney Mahallesi'nde yer alan 4 arsayı 833 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Koronavirüsle köylere ilgi arttı!

Tüm dünyayı etkisi altın alan COVID-19 pandemisi ya da koronavirüs pandemisi, köylere ilgiyi artırdı.

Kocaeli'de köy tesisleri imece usulü inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nce köylerde ihtiyaç duyulan malzemelerin temini hızla sağlanırken, işçilik için imece usulü bir araya gelen köylüler ise yaşam alanlarını canlandıracak yapıları inşa ediyor.

Kocaeli Uzuntarla Kültür Merkezi inşaatında son durum ne?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe ilçesi Uzuntarla’da hayata geçireceği kültür merkezindeki inşaat çalışmalarını hummalı şekilde sürdürüyor.

Kocaeli Uzuntarla Kültür Merkezi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Şehirdeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe ilçesi Uzuntarla’da inşaatına başladığı kültür merkezi için çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Kocaeli Topluca Köy Konağı hizmete açıldı!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Topluca Köy Konağını baştan aşağı yenileyerek hizmete açtı.

Kocaeli Uzuntarla Kültür Merkezi'nin inşaatı tam gaz!

Kente yeni yatırımlar kazandıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Uzuntarla Kültür Merkezi'nin inşaatına hız kesmeden devam ediyor.

Düzce Belediyesi Kültür Merkezi onarıma alındı!

3 yıl önce hizmete açılan Düzce Belediyesi Kültür Merkezi onarıma alındı. Merkezde bakım-onarım çalışmalarının kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

Kocaeli Belediyesi köylere beton yol yapıyor Haberi

Kocaeli Belediyesi köylere beton yol yapıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı Yol Bakım Onarım ve Yapım Şube Müdürlüğü köy yollarını onarma çalışmaları kapsamında yerli ve düşük maliyetli ancak uzun vadeli beton çalışmalarını sürdürüyor. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, teknik ekiple birlikte çalışmalar hakkında bilgi alırken aynı zamanda denetlemeler de yaptı. Başkan Karaosmanoğlu, denetleme sonrası yaptığı açıklamada, "Bütün grup yollarımızı asfalt veya beton yapıyoruz. Beton daha dayanıklı olurken, zemine de demir döşüyoruz. Amacımız kaliteli ve uzun ömürlü yollar yapmaktır. Beton yolda atağa geçtik. Ekonomik kaynaklarını verimli ve israf etmeden kullanmak durumunda olan ülkemizde, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi "Beton Yol" yapımına ayrı bir önem veriyor. Özellikle Kandıra bölgesinde yapılan beton yolların 45 kilometresi tamamlanarak hizmete alındı. İlk yapım maliyetinin yüksek olmadığı beton yolların uzun vadeli olması için önlemler...