14 / 05 / 2024

kocaeli istanbul hava taksi

kocaeli istanbul hava taksi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli-İstanbul arasında hava taksi taşımacılığının yapılabilmesi için ilgili firmayla görüşmelerin devam ettiğini ifade etti ve hava taksiyle incelemelerde bulundu

Türk Hava Yolları, İstanbul'da çalıştırmak üzere engelli bireyler istihdam edeceğini açıkladı! 

Türk Hava Yolları (THY), İstanbul'da görevlendirmek üzere genç engelli adayları işe alacağını duyurdu. THY'nin internet sitesinde yer alan ilan kapsamında göre, şirket, engelli bireylere iş gücüne katılım ve yeteneklerini sergileme fırsatı olarak tam zamanlı iş olanakları sunacağını vurguladı.

İstanbul ve Kocaeli'de kiralık gayrimenkul fırsatı! Konut, iş yeri ve arsa arayanlar dikkat!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, İstanbul ve Kocaeli'de yer alan toplam 28 adet gayrimenkulü kiraya veriyor. Peki kiraya verilecek gayrimenkullerin bedelleri ne kadar? İhalesi ne zaman? 

Emlak Konut GYO, İstanbul, İzmir, Kocaeli ve Muğla'da 22 adet arsayı satıyor!

Emlak Konut GYO, İstanbul, İzmir, Kocaeli ve Muğla'da 22 adet arsayı e-ihale usulü ile satıyor. İşte o satışla ilgili merak edilenler...

SON DAKİKA! İstanbul Şile'de hava şartlarından dolayı okullar tatil edildi...

İstanbul'da etkili olan olumsuz hava şartları nedeni ile Şile'de 20 Kasım Pazartesi günü ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verildiği açıklandı. İşte haberin detayları...

Karayolları, İstanbul ve Kocaeli'de 3 gayrimenkul satacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, Kocaeli ve İstanbul'da yer alan üç gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 16 Ekim 2023 tarihinde yapılacak. 

Kocaeli ve İstanbul'daki 3 gayrimenkul satılıyor! Karayolları tek tek açıkladı!

Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, Kocaeli ve İstanbul'da yer alan 3 gayrimenkulü satıyor. Peki Kocaeli ve İstanbul'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Emlak Konut GYO, İstanbul, İzmir, Kocaeli ve Denizli'deki 19 arsayı satıyor! En ucuzu 2 milyon TL! 

Emlak Konut GYO, İstanbul, İzmir, Kocaeli ve Denizli'de yer alan 19 adet arsayı satışa sundu. Peki Emlak Konut GYO taraf

Ankara ve İstanbul'da bugün sağanak yağışlı hava nasıl olacak? Meteoroloji uyarıyor!

Meteoroloji'nin güncel verilerine göre, bugün Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde yağışlı hava koşulları bekleniyor. Marmara'nın kuzey ve doğusu, İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu, Orta Karadeniz ve Doğu Karadeniz kıyılarında yerel olarak sağanak yağışlar görüleceği tahmin ediliyor.

İstanbul ve Kocaeli için deprem yasası geliyor! Bakan açıkladı: Özel yasalarla depreme hazırlık yapılacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul çevresinde deprem meydana gelme ihtimaline karşı yapılan çalışmaları açıkladı. İstanbul ve Kocaeli için deprem yasası yolda. İşte ayrıntılar...

İstanbul'da cumartesi pazar hava durumu! Hafta sonu hava nasıl olacak? Yarın hava güzel olacak mı?

Hafta sonu hava nasıl olacak, yağmur yağacak mı? Hafta sonu dışarda planı olan vatandaşlar, bu soruların yanıtını arıyor. İşte detaylar!

Meteoroloji yayımladı! Yarın hava nasıl olacak? Yarın İstanbul'da yağmur var mı? İşte il il hava durumu!

Hava durumu yarın nasıl olacak? İşe ve okula gidecek vatandaşlar Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporunu araştırıyor. İşte detaylar!

Meteoroloji açıkladı! Yarın hava nasıl olacak? Hafta sonu hava nasıl olacak? İstanbul'da 1 haftalık hava durumu!

Meteoroloji il il hava durumu bilgisini paylaştı. Önümüzdeki 4 günün hava durumu nasıl olacak? İşte hava durumuna dair detaylar!

Ramazan Bayramı'nda hava nasıl olacak 2023? İstanbul’da bayramda hava nasıl olacak?

Ramazan Bayramı’nda hava nasıl olacak ülke genelinde araştırılan konular arasında bulunuyor. İşte detaylar!

kocaeli istanbul hava taksi Haberi

kocaeli istanbul hava taksi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, hava taksi olarak adlandırılan Seabird Airlines’ın denize inip kalkabilen uçağıyla incelemelerde bulundu. Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli-İstanbul arasında hava taksi taşımacılığının yapılabilmesi için ilgili firmayla görüşmelerin devam ettiğini ifade etti.


SEABİRD İLE UÇTULAR


Başkan Karaosmanoğlu, Bursa-İstanbul arasında hava taşımacılığı yapan Seabird Airlines firmasına ait denize inip kalkabilen uçakla Kocaeli üzerinde incelemelerde bulundu. Seabird Yönetim Kurulu Başkanı Kürşad Arusan’dan uçak ve uçuşla ilgili bilgiler alan Başkan Karaosmanoğlu’na Genel Sekreter Ersin Yazıcı, Genel Sekreter Yardımcısı Tahir Büyükakın, Başkan Danışmanı Ömer Polat eşlik etti.


BİR SAAT HAVADA KALDI


Başkan Karaosmanoğlu ile beraberindekiler, yaklaşık bir saat boyunca İzmit Körfezi, Sapanca Gölü, Kandıra ve Karadeniz sahilleri üzerinde uçtu. Keyifli uçuşun ardından değerlendirmede bulunan Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Çok güzel uçaklar. Kısa mesafede kalkış ve iniş yapabiliyor,...