18 / 05 / 2024

Kocaeli Kartepede hangi yapılar restore ediliyor

Kocaeli Kartepede hangi yapılar restore ediliyor

Kartepe Belediyesi’nin sınırları içinde yer alan kampta bulunan SEKA fabrikasının 5 binası aslına uygun restore edilecek. Binaların 3’ü butik otel, 1’i konuk evi, 1’de başkan makamı olacak.

Kocaeli'de deprem hazırlıkları tam gaz: 17 Ağustos Gölcük depreminden önceki binaların incelemesi tamamlandı!

Kocaeli'de depreme hazırlık için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Peki Belediye hangi çalışmaları yapıyor? İşte ayrıntılar...

Kocaeli’nin en pahalı evleri hangi ilçede? Listede şok eden ayrıntı!

Türkiye'de konut fiyatları son 3 senede zirveyi gördü. Hatta dünyanın en pahalı konut piyasasında Türkiye yüzde 197'lik ev fiyatı/gelir oranıyla ilk sırada. Peki  Kocaeli’nin en pahalı evleri hangi ilçede? İşte detaylar...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi en az ilkokul mezunu 36 personel alacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 36 personel alacağını açıkladı. Peki Kocaeli Büyükşehir Belediyesi personel alımı için hangi şartların taşınması gerekiyor? İşte detaylar...

TOKİ Kocaeli sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Kocaeli ucuz konut projesi hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ kapsamında yapılacak olan sosyal konut projelerinin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan paylaştı. Kocaeli’nde kaç konut inşa edilecek? Kocaeli’nde hangi ilçelerinde ucuz konut inşa edilecek? İşte ayrıntılar.

TOKİ'den Kocaeli'nin o ilçesine 1.000'in üzerinde konut geliyor! Dev proje için düğmeye basıldı!

Dar gelirli aileler için yeni konutlar üretmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Kocaeli projesi için düğmeye bastı. Peki TOKİ Kocaeli projesi hangi ilçede inşa edilecek? İşte detaylar....

Kocaeli'de hangi yatırımlar yapılacak?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nın 2017 yılında kent genelinde yapılacak cadde, sokak ve köy yollarındaki üst yapı düzenlemelerine yönelik çalışmalarla ilgili, bir sunum gerçekleştirildi.

Kocaeli 41 Burda AVM'de hangi mağazalar var?

Kocaeli 41 Burda AVM için geri sayım başladı. Ocak'ın 3. haftasında kapılarını açacak olan Kocaeli 41 Burda AVM'de hangi mağazalar var, işte 41 Burda AVM mağaza listesi...

Kocaeli elektrik kesintisi 23 Ocak 2015!

Sedaş'tan yapılan yazılı açıklamaya göre 23 ve 25 Ocak tarihinde bakım ve onarım çalışması çerçevesinde Kocaeli 'de elektrik kesintisi yaşanacak. Peki Kocaeli'de hangi ilçelerde elektrik kesintisi yaşanacak?

Kocaeli elektrik kesintisi Ocak 2015 saatleri!

Sedaş'tan yapılan yazılı açıklamaya göre 17-18-19 ve 20 Ocak tarihinde bakım ve onarım çalışması çerçevesinde Kocaeli 'de elektrik kesintisi yaşanacak. Peki Kocaeli'de hangi ilçelerde elektrik kesintisi yaşanacak?

Kocaeli elektrik kesintisi 25 Aralık 2014!

Sedaş'tan yapılan yazılı açıklamaya göre 25-27 ve 28 Aralık 2014 tarihinde bakım ve onarım çalışması çerçevesinde Kocaeli 'de elektrik kesintisi yaşanacak. Peki Kocaeli'de hangi ilçelerde elektrik kesintisi yaşanacak?

Kocaeli elektrik kesintisi 5 Aralık 2014!

Sedaş'tan yapılan yazılı açıklamaya göre 5 Aralık 2014 tarihinde bakım ve onarım çalışması çerçevesinde Kocaeli 'de elektrik kesintisi yaşanacak. Peki Kocaeli'de hangi ilçelerde elektrik kesintisi yaşanacak?

Kocaeli elektrik kesintisi süresi!

Sedaş'tan yapılan yazılı açıklamaya göre 4 ve 6 Aralık 2014 tarihinde bakım ve onarım çalışması çerçevesinde Kocaeli 'de elektrik kesintisi yaşanacak. Peki Kocaeli'de hangi ilçelerde elektrik kesintisi yaşanacak?

Kocaeli elektrik kesintisi saatleri!

Sedaş'tan yapılan yazılı açıklamaya göre 28, 29 ve 30 Kasım 2014 tarihinde bakım ve onarım çalışması çerçevesinde Kocaeli 'de elektrik kesintisi yaşanacak. Peki Kocaeli'de hangi ilçelerde elektrik kesintisi yaşanacak?

Kocaeli Kartepede hangi yapılar restore ediliyor Haberi

Kocaeli Kartepede hangi yapılar restore ediliyor

Kartepe Belediyesi’nin sınırları içinde yer alan eski SEKA Kağıt Fabrikası’na ait olan Sapanca Gölü sınırındaki SEKA Kamp’ta 3 butik otel yapılacak. SEKA’nın Genel Müdürlüğü’ne ait olan ve alan içinde bulunan 5 binada gerçekleştirilecek çalışmayla butik otel, konuk evi ve başkan makamı olacak. Bölgenin turizme kazandırılması ve konaklama yapılması amacı ile yapılan proje için ihale aşamasına gelindi.


ASLINA UYGUN YAPILACAK


SEKA Kağıt Fabrikası’na ait ve SEKA kampta bulunan 5 eski genel müdürlük binası Kartepe Belediyesi tarafından aslına uygun restore edilerek turizme kazandırılacak. İlçe sınırları içinde Turizm Master Planı yapmaya başlayan Kartepe Belediyesi, SEKA’nın tescilli olan 5 binası için Anıtlar Kurulu’ndan izin aldı. İznin ardından proje çalışmalarını yapan Kartepe Belediyesi bu binaların restoresi için ihaleye çıkacak. Projenin ihalesi yapıldıktan sonra restorasyon çalışmasında 3...