23 / 07 / 2024

Kocaelide bir evden bir kamyon çöp çıktı

Kocaelide bir evden bir kamyon çöp çıktı

Kocaeli'de bir evden bir kamyon çöp çıktı. Kartepe ilçesinde mahalle sakinlerinin şikayeti üzerine belediye ekiplerince temizlenen evden bir kamyon çöp çıkarıldı. Ekipler, atıkları kamyona yüklemesinin ardından evi dezenfekte etti.

Kiracılar merak ediyor! Kiracı bir evde en fazla kaç sene oturabilirler?

Ev sahipleri ile kiracıların en çok anlaşmazlık yaşadıkları konu kiracının evden tahliyesi oluyor. Buna göre, bir kiracı aynı evde en fazla kaç sene kalabilir?

Kiracısını evden çıkaramayan ev sahibi isyan etti! Mahkeme sonuçlanmıyor! İntihar mı edeyim?

Denizli'de bir ev sahibi 1,5 yıl önce kiracısına oğlu evlenmeden evini boşaltmasını istedi. Kiracı ise bu isteği geri çevirdi ev sahibi ise mahkemenin yolunu tuttu. Kiracının evden çıkmaması üzerine Adalet Bakanlığı'na seslenen ev sahibi isyan etti.

Ev sahipleri merak ediyor! Kira sözleşmesi olmayan kiracı evden nasıl çıkartılır?

Kira sözleşmesi olmayan bir kiracının ev sahibi tarafından evden hangi durumlarda çıkarılabileceği vatandaşlar arasında merak edilen bir konu olarak karşımıza çıkıyor. Eğer bir kiracının kira sözleşmesi yoksa ne yapılır?

Bir kiracı evden haksız yere çıkarılırsa, ev sahibi kiracıya ne kadar tazminat ödemek zorunda kalır?

Son zamanlarda kiracılar ve ev sahipleri arasında yaşanan sıkıntılar, aralarında sorunlar çıkmasına neden oluyor. Bazen bu durumlar öyle bir hal alıyor ki iki taraf arasında mahkemeye kadar sonuçlanıyor.

Kiracı 'Ağustos'ta evden çıkarım' dedi, ev sahibi anlaşmadı: İlk duruşma 27 Mayıs 2025'e verildi!

Avukat Tarık Çakmak, resmi X sosyal medya hesabından kiracı vekili olduğu bir kira tespit davası ile ilgili konuştu. 'Ağustos'ta evden çıkarım' diyen kiracı ile anlaşmayan ev sahibi, evine yıllar sonra geçebilecek. İşte ayrıntılar...

Kiracı evden çıkmak için 120 bin TL istedi! Ev sahibi isyan etti! Kiraya verdik, tapusunu da mı verdik!

Kiracı ve ev sahipleri arasındaki gerilimin dozu her geçen gün artıyor. Hem kiracı hem de ev sahiplerinden kaynaklı oluşan gerginlikler gündemden düşmezken bugün olaylara bir yenisi daha eklendi. Kiracı evden çıkmak için ev sahibinden 120 bin lira istedi...

İstanbul'da bir günde iki kiracı vakası! 

Kiracı ve ev sahipleri arasındaki gerilim büyüyor. İstanbul'da bir günde iki kiracı vakası yaşandı. Bir kiracı ev sahibi tarafından tahliye edilmesine rağmen evden çıkmamak için direndi, diğer kiracı ise biriken borçlarından dolayı ev sahibi tarafından kapı dışarı edildi. İşte detaylar...

Ev sahipleri ve kiracıların en çok merak ettiği konu! 1 yıllık kiracı evden çıkarılır mı?

Kiracılar ile ev sahipleri arasında yaşanan sıkıntılar meselenin hukuki boyutlarının daha çok araştırılmasını sağlıyor. Buna göre, 1 yıllık bir kiracıyı ev sahipleri evden çıkarabilir mi?

Kiracı ne yaparsa ev sahibi evden çıkaramaz?

Kiracıların ev sahipleri tarafından evden çıkarılmaları kiracılar için oldukça sıkıntılı ve yüksek maliyetli bir durum olabilmektedir. Böyle bir durum ile karşılaşmak istemeyen kiracıların tedbirli davranmaları durumunda evden çıkarılmaları neredeyse imkansız bir durum olmaktadır.

Satışı yapılan evden, kiracı nasıl çıkartılır? Ev sahipleri ve kiracılar dikkat!

Satılmış ve içerisinde kiracı bulunan evlerin durumunda bir kiracının evden ne kadar sürede çıkarılabileceği vatandaşlar arasında merak edilen konular arasında yer alıyor. Buna göre, yeni ev sahibi kiracıyı hangi süreçlerde ve nasıl evden çıkarabilir?

Bunu yapmayan kiracılar aman dikkat! Ev sahibiniz sizi bir anda evden çıkarabilir!

Gündemden düşmeyen ev sahibi ve kiracı kavgalarına her gün bir yenisi daha eklenirken pek çok kişi de tahliye taahhüdü ile ilgili detayları merak ediyor. İşte ev sahipleri ve kiracıları yakından ilgilendiren tahliye taahhüdü ile ilgili detaylar...

Kiracılar dikkat! Kiracıyı ev sahibi evden hangi durumlarda çıkaramıyor!

Ev sahipleri ile kiracılar arasında yaşanan sıkıntılı durumlar karşısında kiracılar evden çıkarılmamak için her türlü yola başvurabiliyorlar. Buna göre, kiracıların yapacakları bir işlem ile ev sahipleri uzun seneler onları evden kolay kolay çıkaramıyorlar.

Ev sahibi kiracının evden çıkmasını istedi, ortalık savaş alanına döndü!

Ev sahibi ve kiracılar arasında yaşanan olaylara her geçen gün bir yenisi ekleniyor. Esenyurt'ta bir ev sahibi kiracının evden çıkmasını istedi, ortalık savaş alanına döndü. İşte ayrıntılar...

Kocaelide bir evden bir kamyon çöp çıktı Haberi

Kocaelide bir evden bir kamyon çöp çıktı

Kartepe ilçesinde 5 kişilik ailenin yaşadığı evden kamyon dolusu çöp çıkarıldı.


Köseköy Mahallesi Yelken Sokağı'nda 66 yaşındaki M.T’nin evinden kötü koku yayıldığı ihbarı üzerine Kartepe Belediyesi ekipleri, harekete geçti.


5 kişilik ailenin yaşadığı evdeki çöpler, zabıta ve temizlik ekiplerinin iki saatlik çalışmasıyla boşaltıldı.  


Ekipler, atıkları kamyona yüklemesinin ardından evi dezenfekte...