05 / 05 / 2024

Kocaelide bir evden bir kamyon çöp çıktı

Kocaelide bir evden bir kamyon çöp çıktı

Kocaeli'de bir evden bir kamyon çöp çıktı. Kartepe ilçesinde mahalle sakinlerinin şikayeti üzerine belediye ekiplerince temizlenen evden bir kamyon çöp çıkarıldı. Ekipler, atıkları kamyona yüklemesinin ardından evi dezenfekte etti.

Satışı yapılan evden, kiracı nasıl çıkartılır? Ev sahipleri ve kiracılar dikkat!

Satılmış ve içerisinde kiracı bulunan evlerin durumunda bir kiracının evden ne kadar sürede çıkarılabileceği vatandaşlar arasında merak edilen konular arasında yer alıyor. Buna göre, yeni ev sahibi kiracıyı hangi süreçlerde ve nasıl evden çıkarabilir?

Bunu yapmayan kiracılar aman dikkat! Ev sahibiniz sizi bir anda evden çıkarabilir!

Gündemden düşmeyen ev sahibi ve kiracı kavgalarına her gün bir yenisi daha eklenirken pek çok kişi de tahliye taahhüdü ile ilgili detayları merak ediyor. İşte ev sahipleri ve kiracıları yakından ilgilendiren tahliye taahhüdü ile ilgili detaylar...

Kiracılar dikkat! Kiracıyı ev sahibi evden hangi durumlarda çıkaramıyor!

Ev sahipleri ile kiracılar arasında yaşanan sıkıntılı durumlar karşısında kiracılar evden çıkarılmamak için her türlü yola başvurabiliyorlar. Buna göre, kiracıların yapacakları bir işlem ile ev sahipleri uzun seneler onları evden kolay kolay çıkaramıyorlar.

Ev sahibi kiracının evden çıkmasını istedi, ortalık savaş alanına döndü!

Ev sahibi ve kiracılar arasında yaşanan olaylara her geçen gün bir yenisi ekleniyor. Esenyurt'ta bir ev sahibi kiracının evden çıkmasını istedi, ortalık savaş alanına döndü. İşte ayrıntılar...

Sosyal konutta oturanlar mülk sahibi çıktı! Toplam 482 kiracıya yaptırım uygulandı, evden atıldı

Belçika’nın Flaman Bölgesinde sosyal konutta oturmasına rağmen başka bir ülkede mülk sahibi olduğu tespit edilen 233’ü Türk, toplam 482 kiracıya yaptırım uygulandı ve evden atıldı.

Kiracılar dikkat! Kira sözleşmesinin bir yıllık yapılmış olması, sene sonunda çıkacağınız anlamına gelmiyor!

Kiracı ve ev sahibini yakından ilgilendiren kira sözleşmesinde önemli ayrıntılara dikkat edilmesi gerekiyor. Ev sahipleri bir yıllık yapılan kira sözleşmesinde kiracısını evden çıkartma girişiminde bulunabiliyor, fakat süreç bu şekilde ilerlemiyor. İşte ayrıntılar...

Ev sahipleri dikkat! Kiracınızı 12 yıl evden çıkaramayabilirsiniz!

Ev sahipleri ve kiracılar arasında son dönemlerde yaşanan sıkıntı ve anlaşmazlıklar karşısında iki tarafta mevcut haklarını bilmediği zaman haksızlıklara neden olabiliyor. Buna göre, bir kiracı istemedikçe istisnai durumlar hariç 12 sene evden çıkarılamıyor.

Kiracılar aman dikkat! Ev sahipleri kirayı ödeseniz bile sizi evden çıkarabilir ama nasıl? 

Ev sahipleri ile kiracılar arasında yaşanan sıkıntılar ve anlaşmazlıklar son zamanlarda gündemdeki yerini korumakta. Buna göre, kiracılar için önemli bir uyarı kaydedildi. Kiracılar kira ödemelerini aksatmalasalar bile ev sahipleri tarafından evden çıkarılma riski ile karşı karşıya kalabiliyorlar.

Bir ev sahibi hangi durumlarda kiracıyı evden çıkaramaz?

Ev sahiplerinin kiracıları evden çıkarabilecekleri durumların çoğu genel anlamda bilinmektedir. Fakat, kiracıların ev sahipleri tarafından evden çıkarılamayacakları durumlar nelerdir? Merak edilen ayrıntılar neler?

Kiracılar bunu sakın yapmayın! Ev sahibi kiracıyı hemen evden çıkarabiliyor!

Kiracılar, kira ödemelerini düzenli yapmayan kiracılara kritik bir uyarı yapıldı. Ev sahipleri ödemeleri aksatan kiracıları borçlarını ödemiş olsalar bile evden çıkarabilecekleri yöntemi kullanmaya başladılar bile.

Kiracı istediği zaman evden çıkabiliyor ama ev sahibi çıkaramıyor: Mağdur ev sahiplerinden barınma hakkı isyanı!

Mağduriyet yaşayan bir ev sahibi de resmi X sosyal medya hesabından "Kiracı istediği zaman sözleşmeyi sonlandırıp evden çıkabiliyor ama sen ev sahibi olarak ne kadar ihtiyacın olursa olsun çıkaramıyorsun" dedi. Peki diğer ev sahipleri ve kiracılar bu duruma ne diyor? İşte o paylaşıma gelen yorumlar

Mahkeme kararı ile evden çıkarılan kiracı, 2 kızıyla sokakta kaldı!

Antalya'da iki kızıyla bir binanın giriş katında 7 yıldır ikamet eden Edip Ayhan, mahkeme kararıyla evden çıkarılınca sokakta kaldı.

Kiracılar dikkat! Yargıtay'ın kararı ile evden çıkarılabilirsiniz...

Ev sahipleri ile kiracılar arasında son zamanlarda yaşanan sıkıntılar ile ilgili Yargıtay’dan çok önemli bir emsal karar çıktığı açıklandı. Bu karar kapsamında  kiracılar kolayca evden çıkarılabilecekler. İşte haberin detayları...

Kocaelide bir evden bir kamyon çöp çıktı Haberi

Kocaelide bir evden bir kamyon çöp çıktı

Kartepe ilçesinde 5 kişilik ailenin yaşadığı evden kamyon dolusu çöp çıkarıldı.


Köseköy Mahallesi Yelken Sokağı'nda 66 yaşındaki M.T’nin evinden kötü koku yayıldığı ihbarı üzerine Kartepe Belediyesi ekipleri, harekete geçti.


5 kişilik ailenin yaşadığı evdeki çöpler, zabıta ve temizlik ekiplerinin iki saatlik çalışmasıyla boşaltıldı.  


Ekipler, atıkları kamyona yüklemesinin ardından evi dezenfekte...