07 / 05 / 2024

Konacık\'da satılık konut

Konacık\'da satılık konut

Darüşşafaka Cemiyeti, Muğla'nın Bodrum ilçesindeki iki daireyi açık artırma usulü satacak. Satışlar 24 Mayıs 26 Mayıs tarihleri arasında 10:00-16:30 saatleri arasında yapılacak

Konut almak hayal mi oldu? Kiralık fiyatları artarken, satılık fiyatları düşüyor!

Mega kent İstanbul'da kiralık konut fiyatları artarken, satılık konut fiyatları da düşüyor. Gayrimenkul piyasasındaki durgunluk merak konusu olurken, uzmanlar konu ile ilgili olarak yaptıkları açıklamada piyasanın zaman içerisinde kendisini realize ettiğini belirtiyor.

İstanbul, satılık konut stok adetlerinde zirvede!

Endeksa, Türkiye genelindeki konut stok durumunu inceledi. İstanbul’da Mart 2024 döneminde, satılık konut birim metrekare değeri 38 bin 622 TL seviyesine ulaşırken, satılık konut stoku en fazla olan il İstanbul oldu. 

Ankara ve Şanlıurfa'da 45 adet gayrimenkul satılıyor! Konut, arsa, iş yeri sahibi olmak isteyenlere müjde!

Ankara Polatlı Belediyesi ve Şanlıurfa Birecik Belediyesi tarafından toplam 45 adet gayrimenkul satılıyor. Söz konusu gayrimenkullerin arasında konut, arsa ve iş yerleri yer alıyor. Peki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? 

Konut fiyatlarındaki artış uzun bir süre daha enflasyondan düşük olacak! Satılık ev fiyatları düşer mi?

Kasım'da konut fiyatları bir önceki aya göre yüzde 1,9, önceki yıla göre ise yüzde 82,8 yükselirken, ev alacaklar sık sık 'Satılık ev fiyatları düşer mi?' sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. Peki satılık ev fiyatları düşer mi? İşte ayrıntılar...

Satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki fahiş artış Z kuşağını da vurdu: Ev alamıyorlar, kiraya çıkamıyorlar!

Fahiş oranlarda artan kiralık ve satılık konut fiyatlarının yanı sıra, yüksek faiz oranları ve enflasyon genç yetişkinlerin aile evinden ayrılmasını engelliyor. Z kuşağı ev alamıyor, kiraya da çıkamıyor. 

Bodrum Dragon Konacık'ta satışlar başladı! Yeni proje!

Önderler İnşaat tarafından Bodrum'un yeni gözdesi Konacık'ta yükselen Bodrum Dragon Konacık'ta satışlar başladı. Peki Bodrum Dragon Konacık konut fiyatları ne kadar? İşte Bodrum Dragon Konacık ile ilgili ayrıntılar...

Adalar’da satılık konutlardaki stok artış oranı yüzde 136 oldu!

İstanbul Adalar'da 2023 yılı başından beri satılık konutlardaki stok artış oranı yüzde 136 şeklinde ölçülürken, son bir sene içinde satılık konut fiyat artışı yüzde 75 olurken, ortalama konut fiyatı da 6 milyon 547 bin 266 Türk Lirası şeklinde oldu.

Türkiye genelinde satılık ofis stok oranı yüzde 124 arttı!

Endeksa verileri kapsamında 2020 senesinden bugüne kadar İstanbul’da satılık ofis stok oranı yüzde 112, Türkiye genelinde ise yüzde 124 arttı. 

Kiralık ve satılık konut fiyatları ikiye katlandı! İşte kiralık ve satılık konut fiyatlarının en fazla yükseldiği iller!

Enflasyondaki yükseliş ile birlikte satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki tırmanış da devam ediyor. Gayrimenkul sektörüne yönelik detaylı emlak endeksleri üreten Reidin’in son raporu çarpıcı sonuçlar ile dolu. İşte, Türkiye genelinde kiralık ve satılık konut fiyatlarındaki son gelişmeler…

İstanbul'da satılmayı bekleyen konut sayısı Şubat'ta yüzde 49 arttı!

Endeksa, Şubat ayında yaşanan deprem felaketi sonrası İstanbul ilçelerindeki satılık konut piyasasını masaya yatırdı. Şubat ayında mega kent İstanbul’da satılmayı bekleyen konut sayısı yüzde 49 arttı.

Ankara'da satışta olan konut projeleri Mayıs 2023!

Konut piyasasının hareketlendiği şu günlerde başkent Ankara'da da 67 konut projesinin satışı devam ediyor.  İşte Ankara'da satışta olan konut projeleri Mayıs 2023...

İstanbul'da satışta olan konut projeleri Mayıs 2023!

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar satışları devam eden konut projelerini merak ediyor ve araştırıyor. İşte İstanbul'da satışta olan konut projeleri Mayıs 2023...

Milli Emlak'tan Samsun'da satılık arsa fırsatı!

Yatırımcılar tarafından merakla beklenen Eylül ayı ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlamayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Samsun'da yer alan arsayı da satışa çıkardı.

Konacık\'da satılık konut Haberi

Konacık\'da satılık konut

İlan şöyle ;

MUĞLA BODRUM’DA SATILIK GAYRİMENKULLER

1.Muğla, Bodrum, Turgutreis Beldesi, Turgut Özal Caddesi, No.126 Villa Han Apt. I.kat 6 numaralı daire, 28.05,2012 Pazartesi günü saat 12.00'da mahallinde,

2.Muğla, Bodrum, Konacık, Atatürk Bulvarı, Yükseller işmerkezi No 23/G1 , 28.05.2012 Pazartesi günü saat 15 ,00’da mahallinde, açık teklif - açık artırma usulü ile ihale edileceklerdir.

Satışa katılacakların kimlik fotokopileri ile birlikte teminat olarak Darüşşafaka Cemiyeti adına düzenlenmiş l.sıra no.lu gayrimenkul için 10.000.-TL., 2,sıra no.lu gayrimenkul için 25,000 TL değerinde teminat mektubu (kesin ve asgari 6 ay süreli) / bloke çek getirmeleri veya bu bedeli Darüşşafaka Cemiyeti hesabına yatırmaları (yetkili imzaları taşıyan dekontun ibrazı) gereklidir.

Tel: 0212 276 50 10 - 276 50 20 (Pbx) mesai dahili. GSM : 0538 277 41 41

1.sıra