17 / 05 / 2024

konak imar sorunları

konak imar sorunları

Konak Belediye Başkanı Pekdaş, 30 Mart yerel seçimlerin ardından geçen 1 yıllık hizmet süresini düzenlediği bir basın toplantısıyla değerlendirdi. Pekdaş, "Şehrin değerlerini şehre kazandırıyoruz" dedi.

Eskişehir’in imar sorunları mercek altında! 1.500 adet sosyal konut projesi yapılacak!

Eskişehir’de hayata geçirmeyi planladığı çalışmalar hakkında açıklama yapan ve bilgi veren CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce, şehirdeki imar sorunun çözmekte kararlı olduklarını özellikte belirtti. 

İmar ve Kentsel Dönüşüm komisyonlarından onay! Konak'ın silüeti değişecek!

Konak Belediyesi’nin başlatmış olduğu etap etap imar planı çalışmalarına bir yenisi daha ekledi. İmar ve Kentsel Dönüşüm komisyonlarından onay geldi. Konak'ın silüeti değişecek.

Antalya yapılaşma sorunlarıyla gündemde! Kırcami imar planları yeni yargı sürecini bekliyor!

Antalya’da yapılaşma sorunlarının son zamanlarda en çok adını geçtiği Büyükşehir’in askı süresi ihlali ile bir kez daha iptal edilen Kırcami imar planları için yeni bir yargı süreci başlıyor.

Yapı belirsizliği nasıl çözülecek? İnşaat Mühendisi Nazım Ergin çözüm önerilerini tek tek sıraladı!

İnşaat Mühendisi Nazım Ergin, Türkiye'de imar sorunları ve imarsız yapılaşmaya dikkat çekerek çözüm önerilerini sıraladı. 

İmar barışı mağdurları haklarını geri istiyor! Yeni düzenleme talebi!

İzmir Konak Meydanı'nda bir araya gelen imar barışı mağdurları, sorunlarını ve taleplerini bir bir açıkladı. Peki imar barışı mağdurları ne istiyor? İşte ayrıntılar... 

Pendik Çınardere Mahallesi'nin imar sorunları çözüme kavuşuyor!

Çınardere Mahallesi Keltepe Mevkii'nde 40 senedir devam eden tapu sorunu ortadan kalkıyor. 

Mustafa Gültak: Mersin'in en büyük sorunu imar!

Yerel bir televizyon kanalında açıklamalarda bulunan Mersin Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Mersin'in kentsel dönüşüm çalışmaları ve imar sorunlarına yönelik çağrıda bulundu.

Avcılar Tahtakale Mahallesi'ndeki imar sorunları mecliste!

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Beyaz, Avcılar Tahtakale Mahallesi'ndeki imar sorunlarını meclis gündemine taşıdı. Ümit Beyaz, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı.

Karşıyaka'da imar çözüm ofisi açıldı!

İzmir Karşıyaka Belediyesi ilçe genelindeki imar sorunlarını çözüme kavuşturmak için imar çözüm ofisi açtı. 

Kuşadası Uydukent'in imar sorunları çözülüyor!

Kuşadası'na bağlı Uydukent'te imar sorunlarına yönelik sorunlar çözülüyor. Konuyla ilgili müjdeyi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'den açıklama geldi. 

Adana'nın imar sorunları çözülüyor!

Adana Büyükşehir Belediyesi şehrin imar sorunları çözmek için toplantılarına devam ediyor. 

Manisa'da 30 yıllık imar sorunu çözüme kavuşuyor! 

Manisa'da uzun süredir yılan hikayesine gelen imar sorunları çözüme kavuşuyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, imar çalışmalarında son gelinen aşamayı anlattı. 

İzmir Harmandalı'da imar sorunu çözüme kavuşuyor!

İzmir Çiğli Belediyesi, Harmandalı'da uzun zamandır çözüme kavuşması beklenen imar sorunlarında mutlu sona ulaşıyor. Belediye yeni imar planları düzenlemesini İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne gönderdi. 

konak imar sorunları Haberi

konak imar sorunları

İzmir'in merkez ilçesi olan ve günde yaklaşık 1,5 milyon kişiyi ağırlayan Konak'ın seçilmiş ilk kadın Belediye Başkanı Sema Pekdaş, 30 Mart yerel seçimlerinin ardından geçen 1 yıllık hizmet süresini düzenlediği bir basın toplantısıyla değerlendirdi. 1 yılda yapılan hizmetleri ve gelecekte uygulanacak projeleri anlatan Başkan Pekdaş, katılımcı ve sosyal demokrat belediyecilik anlayışıyla çalıştıklarını, halkın parasıyla oluşan belediye bütçesini harcarken adil ve şeffaf bir yönetim sergilediklerini söyledi. Bir yılın muhasebesini yapan Pekdaş, "Şehrin değerlerini şehre kazandırıyoruz" dedi. 


Tarihi Asansör'de gerçekleşen toplantıya İzmir'deki yerel ve ulusal basının temsilcileri ile köşe yazarları katıldı. Konak Belediyesinde görev yapan başkan yardımcıları da Pekdaş'ın bir yılın özetini çıkardığı toplantıda kendisme eşlik etti. Geride bırakılan bir yılda yapılanları içeren kısa filmin ardından konuşan Başkan Pekdaş, başlıklar halinde Konak'ta...