24 / 07 / 2024

Konut alıcısının rezidansa olan ilgisi artıyor

Konut alıcısının rezidansa olan ilgisi artıyor

ABD'nin en fazla danışmana sahip gayrimenkul danışmanlık firması, Türkiye'de de tüm hızla büyüyen rezidans projelerine olan ilgiyi değerlendirdi.

Ünlü analist yatırım amaçlı konut alım zamanını açıkladı!

Yeni bir konut sahibi olmak isteyenler konut almak için doğru zamanı araştırırken, Borsa Temel Analisti Tardu Barlas resmi sosyal medya hesabı üzerinden yatırım amaçlı konut alım zamanını açıkladı.

Güney Kıbrıs’ta inşaat sektörüne İsrailli gayrimenkul alıcıları yön veriyor!

Güney Kıbrıs’ta emlak piyasasında alıcıların yüzde 45’lik kısmını yabancı uyrukluların oluşturduğu, Ruslardan sonra bu piyasaya yatırım yapan 2. en büyük grup olan İsrailli gayrimenkul alıcılarının inşaat sektörüne yön verdiği belirtildi.

Krediye ulaşamayan konut alıcıları eski evlere yöneldi!

Yüksek faiz oranları nedeniyle krediye ulaşamayan konut alıcıları 1 ila 3 milyon TL'lik ucuz konutlara yöneldi. Sektör temsilcileri yaptıkları açıklamada her 100 konuttan sadece 7-8 tanesi kredi ile alınabildiğini kaydetti.

Kuzey Kıbrıs  gayrimenkul alıcılarının akınına uğradı!

Poundla kira gelirinin yanı sıra cazip konut fiyatlarıyla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti adeta yabancı gayrimenkul alıcılarının akınına uğradı. Magusa, İskele, Gaziveren’in büyük ilgi gördüğünü dile getiren Yatırım Danışmanı Özge Özler, en çok talebin Rusya, İran ve Avrupa’dan geldiğini dile getirdi.

Yunanistan ‘altın vize’ için gayrimenkul alım sınırını 500 bin Euro'ya çıkarmayı planlıyor!

Yunanistan'da 'altın vize’ 5 senelik oturum izninin dışında sahiplerine Schengen bölgesi içinde vizesiz seyahat hakkı, Yunanistan'da iş kurma ve eğitim hakkı da tanıyor. Yunanistan ‘altın vize’ için gayrimenkul alım sınırını 500 bin Euro'ya çıkarmayı planlıyor...

2023'te hem alıcısına hem de satıcısına kazandıran ikinci el araçlar, 2024'te de fırsatlar sağlayacak!

İkinci el araçlar 2023 yılında hem alıcısına hem de satıcısına kazandırdı. 2. el araçların 2024 yılında da önemli fırsatlar sağlaması bekleniyor.

Yabancı yatırımcılar Türk hisse senedi ve tahvillerinin net alıcısı haline geldi! 6 yıl sonra bir ilk...

Türk hisse senedi piyasasında yaşanan keskin yükseliş yabancıların da dikkatini çekti. Yabancı yatırımcılar Türk hisse senedi ve tahvillerinin net alıcısı haline geldi.

TOKİ sosyal konut projesinde maaş sınırı belli oldu mu? TOKİ sosyal konut projesi başvuru şartları!

TOKİ sosyal konut projesinde maaş sınırı belli oldu mu? TOKİ sosyal konut projesi başvuru şartları nelerdir? soruları yanıtlarını arıyor. İşte detaylar!

Konut kredilerinde enerji sınıfının önemi nedir? Konut kredilerinde enerji sınıfı neden önemli?

Konut kredilerinde enerji sınıfının önemi giderek artıyor. Konut teminatlı kredilerde neden enerji sınıfı önemli? Gelin birlikte bakalım!

Opel Corsa ÖTV muaf seçenekleriyle alıcılarını bekliyor! İşte Opel Corsa fiyat listesi Nisan 2022!

Yeni Opel Corsa ÖTV muaf seçenekleriyle alıcılarını bekliyor. Peki Opel Corsa fiyatları ne kadar? İşte Opel Corsa fiyat listesi Nisan 2022...

Migros markalı ürünlerde avantajlı indirimler alıcısını bekliyor! İşte Migros 2022 fiyat listesi...

Migros kendi markası olan ürünleri vatandaşlara indirimli fiyatlarla satmaya devam ediyor. Migros sanal markette avantajlı indirimler alıcısını bekliyor. İşte Migros 18 Mart 2022 sanal markette indirimli ürünlerin fiyat listesi.

Evergrande batarsa 1,5 milyon konut alıcısı olumsuz etkilenir!

Çinli gayrimenkul devi Evergrande'nin batma riski var mı? Uzmanlar konuya ilişkin ne diyor? Evergrande’nin batması halinde konutlarının bitirilmesini bekleyen 1,5 milyon alıcının olumsuz etkilenebileceği belirtiliyor.

En hızlı alıcı bulan konutlar hangi şehirlerde?

Türkiye’nin uzman emlak platformu hepsiemlak, İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Bursa’da alıcısını en hızlı bulan ilçelere ilişkin araştırma gerçekleştirdi. Satılık evlerde ilanlar İstanbul’da 65, İzmir ve Antalya’da 67, Ankara ve Bursa’da 72 gün yayında kalarak alıcıyı buldu.

Konut alıcısının rezidansa olan ilgisi artıyor Haberi

Konut alıcısının rezidansa olan ilgisi artıyor

ABD'nin en fazla danışmana sahip gayrimenkul danışmanlık firması, Türkiye'de de tüm hızla büyüyen rezidans projelerine olan ilgiyi değerlendirdi.  İstanbul başta olmak üzere Ankara, İzmir ve Antalya'da rezidans projelerine ilginin her geçen gün arttığını belirten şirketin Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol "Geride bıraktığımız 5-10 yılda konut almak isteyenler otel konforunu talep ederek şehir merkezine yakın rezidansları tercih ediyor. Taleplere dayanarak kişilerin tercihlerinin balkonlu rezidans projelerinden yana olduğunu söyleyebiliriz" diye...