29 / 04 / 2024

konut kampanyasına destek

konut kampanyasına destek

Bankaların faiz indirimleri ile ilgili Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu görüşlerini açıkladı. İşte Özen Kuzu'nun yorumu:

Başakşehir Belediyesi'nden dev konut kampanyası! 4 farklı projede metrekaresi 29 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Başakşehir Belediyesi, Türkiye Yüzyılı’na dev sosyal konut kampanyasıyla başladı. Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu’nun açıkladığı kampanya kapsamında konutlar metrekaresi 29 bin liradan başlayan fiyatlarla satılacak.

Türkiye Hazır Beton Birliğinden indirim kampanyasına destek! Birliye üye kuruluşlar yüzde 5 indirim yapacak!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) yaptığı son dakika açıklamasında "Cumhuriyetimizin 100. yılında halkımızın ve devletimizin yanındayız" başlıklı fiyat indirme kampanyasına destek verdiğini açıkladı.

Bakan Bolat açıkladı! Çimentoculardan bakanlığın fiyat indirim kampanyasına destek geldi...

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama doğrultusunda çimentocuların, bakanlığın fiyat indirim kampanyasına destek verdiklerini açıkladı. İşte ayrıntılar...

ATO'nun kalıcı konut kampanyasına sanattan 1 milyon TL'nin üzerinde destek!

Ankara Ticaret Odasının (ATO) Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenmiş olan bölgelere kalıcı konut kazandırmak için "Ayın Yıldızıyım" temasıyla başlatmış olduğu bağış çağrısında sanatçı ve sanatseverlerin desteğiyle 1 milyon TL'yi aşan gelir toplandı.

Yarısı Bizden kampanyasına 63 bin 600 başvuru geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul için başlatılan 'Yarısı Bizden' kampanyasına son başvuru rakamının 63 bin 600 olduğunu açıklayarak,  "Bu kampanyayla 1 buçuk milyon konut dönüştürülecek" dedi.

Orta gelirliye konut kampanyasında finansman desteğinde flaş gelişme! Resmen yayımlandı

Orta gelirliye yönelik yeni konut kampanyasının finansmanına ilişkin düzenlemeleri içeren yasa, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Düzenlemeyle Hazine, kampanya kapsamında ev alanlara ilk üç yılda taksidin hane halkı gelirinin yüzde 30'unu aşan kısmı kadar destek verilecek.

Yeni Evim kampanyasına yoğun ilgi! Satış ofisleri ilk günden doldu, telefonlar susmadı!

Orta gelirliler için hayata geçirilen konut kampanyası kapsamında başvurular dün başladı. Yeni Evim kampanyasına yoğun ilgi! Satış ofisleri ilk günden doldu, telefonlar susmadı!

Yeni Evim konut kampanyasına büyük talep!

Orta gelirli vatandaşların ev sahibi olması için hazırlanan yeni konut kampanyası yoğun talep gördü. Kredi faizlerinin yüzde 0.69 a kadar düştüğü, vadenin 15 yıla çıktığı, ilk 3 yıl taksitlere hazine desteği sağlanan kampanyada ön talepler oluşmaya başladı.

Sur Yapı’dan 3 yeni proje ve yüzde 25 indirimle konut kampanyasına tam destek!

Geçtiğimiz günlerde hükümet tarafından açıklanan Yeni Konut Finansman Modeli’ne Sur Yapı’dan dev indirim ve yeni projeleriyle büyük destek geldi. İşte Sur Yapı’nın projeleri ve indirimi hakkında detaylar...

Yeni Evim kampanyasına başvuracak memurlar dikkat! Hemen bu habere göz atın!

Orta gelirlilere yönelik olarak geçtiğimiz günlerde duyurulan konut kampanyası "Yeni Evim" 16 Ocak tarihinde devreye girecek. Peki Yeni Evim kampanyasının şartları neler? Yeni Evim kampanyasına başvurmak isteyen memurlar hemen bu habere göz atın...

Orta gelir konut kampanyası başladı? Orta gelir konut kampanyası ödeme planı belli oldu mu?

Orta gelir konut kampanyasına dair vatandaşlar merak ettiklerini sormaya devam ediyor. İşte detaylar!

Ev fiyatlarına Yeni Evim konut kampanyası sonrası bir ev fiyatı kadar zam yaptılar! Duyanlar ‘pes’ dedi

Yeni Evim konut kampanyasıyla birlikte fırsatçılar harekete geçti. Konut fiyatları bir gecede zamlanırken emlak sektöründen tepkiler yükseldi. Artış rakamları ise herkesi şoke etti!

Orta gelirli konut kampanyasına kimler başvurabilir? Yeni evim kampanyası başvuru ne zaman?

Orta gelirli konut kampanyası gündemde yer alan konulardan biridir. Vatandaşlar orta gelir konut kampanyası şartlarını merakla araştırıyor. İşte diğer detaylar!

konut kampanyasına destek Haberi

konut kampanyasına destek

Bankaların faiz indirimleri ile ilgili Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu görüşlerini açıkladı. İşte Özen Kuzu'nun yorumu:


GYODER'in tarihi kampanyası sonrası, son yıllarda ekonominin lokomotif sektörü haline gelen konut sektörünün elini taşın altına koymasından sonra bankalardan da faiz konusunda indirim haberleri Türk ekonomisinin canlanması için çok değerli bir adım olarak değerlendirilebilir. 15 Temmuz darbe girişimi sonrası ekonomik hayatımızın dinamizmini kaybetmemesi için sektör temsilcileri olarak tarihi bir kampanyaya imza attık. 0.70 faiz oranı, 120 aya kadar ödeme koşulları ve yüzde 20 peşinat ile bir ay sürecek bir fırsat yarattık. Önce Emlak Konut'un başlattığı ve daha sonra GYODER çatısı altında aldığımız bu girişimde bankalara da sorumluluk düştüğü ve bankaların da konut kredi oranlarını yüzde 1'in altına çekmeleri önerilmişti.  Psikolojik sınır olarak...