23 / 07 / 2024

Konut markalaştırma işlemleri

Konut markalaştırma işlemleri

Uzun zamandır gayrimenkul sektöründe pazarlama iletişimi ve reklam tasarım hizmetleri sunan Dom Interactive, bu alanda edindiği tecrübe ve de birikimle sektöre yepyeni bir model getiriyor.

CHP'den konut krizi için araştırma önergesi: Ankara hem konutta hem ticari de Dubai'yi de katladı! Çözüm üretilsin!

CHP tarafından Ankara'daki konut krizi için araştırma önergesi verildi. Ankara Milletvekili Deniz Demir, konut ve ticari gayrimenkul fiyatları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Arsa ve arazisi bedelsiz kamulaştırılanlar dikkat! AYM, bedelsiz kamulaştırma için 'mülkiyet hakkı ihlali' dedi!

Sakarya'nın Karasu ilçesinde Karayolları Genel Müdürlüğü’nün (KGM) yol yapımı gerekçesiyle bir taşınmazı bedelsiz kamulaştırdığı belirlendi. AYM, bedelsiz kamulaştırma için 'mülkiyet hakkı ihlali' dedi. İşte ayrıntılar...

2024'te 700 bin hektarda arazi toplulaştırma çalışması başlıyor! 603 bin hektarda da tescil işlemleri tamamlanacak!

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından sürdürülen çalışmalarla gelecek sene 700 bin hektarda arazi toplulaştırma çalışmasının başlatılması ve 603 bin hektarda tescil işlemlerinin bitirilmesi planlanıyor. İşte ayrıntılar...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu açıkladı: Ordu'da 351 iş yeri, 32 konut ve 35 araç yağıştan etkilendi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu yaptığı açıklamada "Ordu'da yağmurlar sonucunda, toplam 351 iş yeri sudan etkilendi. 32 konut ve 35 araç etkilendi." diye konuştu.

Binance'den dolar hamlesi! Para yatırma işlemleri askıya alındı

Binance'in ABD kolu düzenleyici kurumların aleyhine açılan davadan sonra dolar cinsi para yatırma işlemlerini askıya aldı.

Tapu ayırma işlemleri nasıl yapılır? Hisseli tapu devredilebilir mi?

Tapu ayırma işlemleri, hisseli tapuya sahip kişilerin çok sık sorduğu sorulardan biridir. İşte b konuda merak edilenler!

Kastamonu Bozkurt ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

Kastamonu ili, Bozkurt ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Trabzon Ortahisar için acele kamulaştırma kararı!

Trabzon ili, Ortahisar ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Kastamonu ve Sinop için acele kamulaştırma kararı!

Kastamonu ve Sinop illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Antalya Gündoğmuş için acele kamulaştırma kararı!

Antalya ili Gündoğmuş ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Bursa Kavaklı'da binalar kamulaştırılıyor!

Bursa'nın Osmangazi ilçesine bağlı Kavaklı Mahallesi'nde yer alan binaların kamulaştırma işlemleri devam ediyor. Belediye bu güne kadar 4,2 milyon TL kamulaştırma bedeli ödedi. 

Kamulaştırma parası ne zaman ödenir?

Kamulaştırma işlemi ile, özel mülkiyette bulunan gayrimenkuller, kamu yararı için devlet veya bir kamu tüzel kişisinin mülkiyetine geçiyor. Peki kamulaştırma parası ne zaman ödenir? Kamulaştırma parası ne kadar? İşte tüm merak edilenler...

Rize'de kamulaştırma işlemleri meclis gündeminde!

Rize ilinde Pazar caddesi bağlantı yolu projesi kapsamında yapılan kamulaştırma işlemleri meclis gündemine taşındı. Bekaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Konut markalaştırma işlemleri Haberi

Konut markalaştırma işlemleri

Gökyüzü Residence, Mavikumsal Residence, Sunrise Residence, Ginza Lavinya Park, Country Life, Arcadium Life, Nest Ortaköy ve Ginza Gineşli gibi birçok proje için pazarlama stratejileri geliştiren Dom Interactive, sunduğu servislerin kalitesini artırmak için 'Player' isimli bir model geliştirdi. Player, Türkiye’de gayrimenkul sektörüne özel olarak geliştirilen ilk ve tek interaktif strateji planlama modeli olma özelliğini taşıyor.

Player strateji planlama modeli 6 basamaktan oluşuyor:1. Project Analysis (Proje Analizi), 2. Localization (Konumlandırma), 3. Awareness (Marka Farkındalığı),4. Yellow Effect (Yaratıcı Strateji),5. Engagement (Etkileşim Yönetimi),6. Reporting (Raporlama)

Dijitalin hızlı yükselişiyle birlikte önem kazanan interaktif iletişim anlayışı diğer sektörlerde olduğu gibi markalı konut projelerinin de iletişim planlarına yön veriyor. Bu anlamda Player, markalı konut projelerinin değişen iletişim anlayışına ayak uydurabilmelerini sağlayan ve markayı sistematik bir şekilde başarıya götüren...