04 / 05 / 2024

konut yoğunluğu olan bölgeler

konut yoğunluğu olan bölgeler

Kanal İstanbul'la hangi bölgelerde konut yoğunluğu sağlanacak sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. Kanal İstanbul projesinde 5'i karayollarını, 5'i ise doğu ve batı yakasını birbirine bağlayacak 10 köprü inşa edilecek

Deprem riski olan bölgelerde nüfus yoğunluğu azaltılmalı!

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, deprem bölgesi ve deprem riskli yerler ile ilgili açıklamalarda bulundu. Erol, deprem önlemleri kapsamında öncelikle riskli yerlerde nüfusun azaltılması gerektiğinin altını çizdi. İşte o açıklamalar...

Yaşanan depremler sonrası karavanlara ilgi yoğunlaştı

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında vatandaşlar barınmak için karavanlara yöneliyor. Karavan şirketlerinde üretim yoğunluğu yaşanıyor. karavanlara olan ilgi giderek arttı. İşte haberin ayrıntıları...

Çocuğu olan anne babalara son dakika destek ödemesi müjdesi! 

Çocuğu olan anne babalara son dakika destek ödemesi müjdesi geldi. İşte Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın konu ile ilgili açıklamaları...

Zeytinburnu'nda 3 bine yakın konut dönüştü!

Mega kent İstanbul'un nüfus yoğunluğu yüksek olan en eski yerleşim bölgelerinden Zeytinburnu'nda, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, belediye ve TOKİ işbirliğinde son dönemde yapılan çalışmalarla 3 bine yakın konut dönüştü.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda Kurban Bayramı yoğunluğu başladı!

Okulların yaz tatiline girmesi ve 9 günlük bayram tatili nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı’nda bayram yoğunluğu başladı. İSG CEO’su Berk Albayrak, bayram yoğunluğuna karşı gerekli önlemlerin alındığını belirterek sürecin aynı zamanda yapay zeka ile de takip edildiğini ifade etti.

Havalimanı ve otogarlarda bayram ve 'karne tatili' yoğunluğu!

2022-2023 eğitim ve öğretim döneminin sona ermesinden sonra memleketlerine ve tatile gitmek isteyenler hem havalimanında hem de otogarda yoğunluk oluşturdu. 9 günlük bayram tatiline sayılı günler kala firmalar ek sefer koydu. Biletler ise 300-800 TL bandında değişti.

Çocuğu olan anne babalar müjde! Aile Bakanlığı 1,2,3,4,5 çocuk için para veriyor! Onaylanan hesaba hemen yatıyor...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı çocuğu olan anne baba adaylarına maddi destek sağlıyor. Destek 350 ile 650 TL arasında değişiyor. İşte çocuk parasına ilişkin tüm merak edilenler...

Bankalardan çılgın dolar kampanyası! Ödül miktarı aklınızı başınızdan alacak

Bankaların yastık altında doları olan müşterilere yönelik çılgın dolar kampanyaları başladı. SMS le müşterilerine ulaşan bankalar vatandaşın yoğunluğu ile karşılaştı. İşte dolar kampanyaları.

Okuyan çocuğu olan aileler müjde! Bakanlık 1600 TL veriyor

Okuyan çocuğu olan aileler ile alakalı bakanlığın yaptığı açıklama gündeme bomba gibi düştü. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, başvuruları tamamlayan tüm öğrencilere sosyal destek ödemesi yapılacağını duyurdu. Bu destek ödemesi, lise, ilköğretim veya üniversite öğrencilerine fark etmeksizin her ay

Otogarlarda '14 Mayıs' yoğunluğu! Tüm seferler doldu, ek seferler düzenlendi!

14 Mayıs tarihinde yapılacak seçimlere son 3 gün kala otogarlarda yoğunluk başladı. Tüm Otobüsçüler Federasyonu Başkanı Mustafa Yıldırım, normal seferlerin dolduğunu ifade ederek ilave seferler konulmaya başlandığını belirtti.

İstanbul Havalimanı’nda bayram yoğunluğu! Tatili kapan havalimanına akın etti! Günlük yolcu sayısı 200 bini geçti!

Ramazan Bayramı tatilini memleketinde veya tatil merkezinde geçirmek isteyenler İstanbul Havalimanı’na akın etti. Günlük yolcu sayısı 200 bini geçerken, bayram trafiğinin arife günü olan 20 Nisan Perşembe günü daha da artması bekleniyor.

Çocuk destek parası peş peşe hesaplara yatıyor! 1, 2, 3 ve daha fazla çocuğu olan şimdi baksın! En az 350 TL veriliyor..

Çocuk destek parası peş peşe hesaplara yatıyor! 1, 2, 3 ve daha fazla çocuğu olan şimdi baksın! En az 350 TL veriliyor..

EYT'den yararlanmak için bu detaya dikkat! Hemen bakın yoksa bu şekilde emekli olmanız imkansız!

Bir yandan EYT'de başvuru yoğunluğu sürerken diğer yandan hala emekli olup olmayacağını bilmeyen vatandaşlar da bulunuyor. Özellikle de prim borcu olanlar bu sorunu yoğun bir şekilde yaşıyor. Peki prim borcu olan EYT’li ne yapmalı, nasıl bir yol izlemeli? İşte detaylar...

konut yoğunluğu olan bölgeler Haberi

konut yoğunluğu olan bölgeler

Kanal boyunca Boğaz ve Türkiye'de yer alan tarihi yapıların hayata geçirileceği Kanal İstanbul'la hangi bölgelerde konut yoğunluğu sağlanacak sorusunun yanıtından önce projenin detaylarından bahsedelim.


Kanal İstanbul projesinin üzerine 10 adet köprü kurulacak. Bu köprülerden 5'i karayollarını, 5'i ise doğu ve batı yakasını birbirine bağlayacak.


400 metre genişliğe ve 25 metre derinliğe sahip olan Kanal İstanbul projesinin çevresinde 50 metre genişliğe sahip 8 şeritli sahil caddeleri yapılacak. Bu caddelerin altına ise 150 bin araçlık otopark inşa edilecek.


Kanal İstanbul'la hangi bölgelerde konut yoğunluğu sağlanacak?

Kanal İstanbul'la hangi bölgelerde konut yoğunluğu sağlanacak sorusuna Sazlıdere Barajı'nın kuzeyindeki Dursunköy, Çilingir ve Haraçcı Mahalleleri, Sazlıdere Barajı ile Şamlar Ormanı arasında kalan bölgede yanıtı veriliyor.



60 soruda Kanal İstanbul ve Yenişehir için tıklayınız


Kanal İstanbul projesinin videosu için tıklayınız