07 / 05 / 2024

KONUTDER körfez firmaları

KONUTDER körfez firmaları

KONUTDER 12-14 Ekim tarihleri arasında düzenleyeceği ‘Türk Gayrimenkul Sektörünün Körfez Yatırımcıları ile Buluşması’ etkinliğine körfez ülkelerinden yaklaşık 35 firmanın katılımı netleşirken, 50 firma Türk firmalarıyla bir araya gelecek.

Gayrimenkul Fuarı'na Körfez ilgisi yoğun!

Yerli ve yabancı firmaların katılımıyla açılan Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi'ne Körfez'den yoğun ilgi geldi..

Türk müteahhitlik firmaları Körfez'de çok etkili!

Fuarın ikinci günü incelemelerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Körfez’den yatırım rüzgarının iyi estiğini belirterek, “Durağanlık yaşasak da geçecek. Ticari etki yok, yaşananlar psikolojik” diye konuştu.

Türk müteahhitlere Körfez köprüsü daveti!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Körfez turundan ekonomik alanda çok sayıda işbirliği kararı alındı. S. Arabistan ve Bahreyn arasında yapılacak 2’nci köprü projesine Türk firmaları davet edilecek.

Ömer Faruk Çelik: 4. Köprü Körfez ülkelerine ulaşacak!

Körfez yatırımcısı ile Türk firmaları İstanbul’da buluştu. KONUTDER Başkanı Ömer Faruk Çelik ortaya çıkacak 20 milyar dolarlık iş hacmine dikkat çekerek “4. Köprü Körfez ülkelerine ulaşacak” dedi.

Türk gayrimenkul sektörü körfez yatırımcıları ile buluşacak!

KONUTDER Başkanı Ömer Faruk Çelik, üç gün sürecek etkinlikte İstanbul’un 4’üncü Boğaz Köprüsü’nün İstanbul-Körfez arasında kurulacağını söyledi.

Körfez gayrimenkul yatırımcıları İstanbul'da buluşacak!

KONUTDER; Cityscape’in bilgi ortaklığı ile sektöre yeni bir ivme kazandırmak için 12 - 14 Ekim tarihleri arasında İstanbul'da‘’ Türk Gayrimenkul Sektörünün Körfez Yatırımcıları ile Buluşması’’ kapsamında düzenlenecek toplantılara ev sahipliği yapacak.

KONUTDER körfez yatırımcıları İstanbul'da ağırlayacak!

KONUTDER 12-14 Ekim tarihleri arasında düzenleyeceği ‘Türk Gayrimenkul Sektörünün Körfez Yatırımcıları ile Buluşması’ etkinliğine körfez ülkelerinden yaklaşık 35 firmanın katılımı netleşirken, 50 firma Türk firmalarıyla bir araya gelecek.

Türk şirketleri Körfez’i İstanbul’da ağırlayacak!

Körfez yatırımcısını Türkiye’ye çekmek için Dubai Cityscape Fuarı’na çıkarma yapan Türk firmaları, şimdi de yatırımcıları İstanbul’da ağırlayacak. Yatırımcılar, KONUTDER’in daveti ile 12-14 Ekim’de İstanbul’a gelecek.

Körfez yatırımcıları İstanbul'a geliyor!

Bu ay Cityscape Global kapsamında Körfez’e çıkarma yapan Türk firmaları, şimdi yatırımcıları İstanbul’da ağırlayacak. 12-14 Ekim’de yatırımcılar İstanbul’da bire bir görüşmeler yapacak.

Körfez yatırımcıları 12-14 Ekim'de İstanbul'a geliyor!

KONUTDER organizasyonuyla, Körfez ülkelerindeki yatırımcı grupların temsilcileri gayrimenkule yatırım, işbirliği ve ortak proje geliştirmek için İstanbul'a geliyor.

Türk Gayrimenkul sektörü körfez yatırımcılarıyla buluşacak!

KONUTDER olarak, Türk gayrimenkul sektörüne yeni bir ivme kazandırmak için sektörün temsilcilerini yeni yatırımcılarla bir araya getirmek amacıyla “TÜRK GAYRİMENKUL SEKTÖRÜNÜN KÖRFEZ YATIRIMCILARI İLE BULUŞMASI” programını gerçekleştirecek.

Türk gayrimenkul sektörü, Körfez yatırımcıları ile buluşuyor!

KONUTDER'in Türk gayrimenkul sektörüne yeni bir ivme kazandırmak için sektörümüzün değerli temsilcilerini yeni yatırımcılarla bir araya getireceği, Türk gayrimenkul sektörü Körfez yatırımcıları ile buluşması 12-14 Ekim'de.

Körfez yatırımcıları Türkiye'yi tercih ediyor!

Dubai’deki gayrimenkul fuarı Cityscape Global’de Türk firmaları ilgi odağı olurken gündemde terör olayları öne çıktı. Körfez yatırımcısı endişelerini dile getirdi ama yatırımdan da vazgeçmedi.

KONUTDER körfez firmaları Haberi

KONUTDER körfez firmaları

KONUTDER Başkanı Ömer Faruk Çelik, etkinliğe gayrimenkule yatırım yapan ve bölgesindeki yatırımcılara konut satabilen firmaları davet ettiklerini belirterek, “Etkinliğe Körfez’den büyük ilgi var. Şu ana kadar 35 firma katıldığını teyit etti. Bu hafta boyunca da kesinleşeceklerle birlikte 50 firmayı İstanbul’da ağırlamayı hedefliyoruz. Önümüzdeki hafta gündemimiz yoğun olacak” diye konuştu.


Amaçlarının etkinlik kapsamında konut satmak olmadığını vurgulayan Ömer Faruk Çelik, “100 tane daire alıp giden yatırımcılar yerine buraya 100 tane müşteri getirecek yatırımcılarla görüşmek istiyoruz. Birebir görüşmeler kapsamında önemli işbirlikleri yapmayı hedefliyoruz” dedi. İTO, DEİK, TİM ve MÜSİAD gibi sivil toplum kuruluşları da organizasyona destek veriyor.


Etkinliğe katılacağı kesinleşen kuruluşlar arasında Türkiye’ye kısa vadede 150 milyon dolar yatırım hedefi bulunan Suudi Daleel Group’un yanı sıra Katar’dan Capstone Property, Dubai’den Meedar Real Estate...