28 / 04 / 2024

Konutlarda künye

Konutlarda künye

Vatandaş, tapusunu almadan önce evin kaç yıllık olduğu, yapısının durumu ve deprem riski gibi bigilere ulaşabilecek...

Yeni konutlarda müteahhitler köpük fiyat uyguluyor! Pazarlık yapın

Açıklanan verilere göre konut fiyatlarındaki yükseliş hız kesse de Türk lirası bazında rakamlar yükselmeye devam ediyor. Girişimci Mert Ergün, yeni konutlarda müteahhitlerin fiyatı yüksek tuttuğunu söyleyerek, ev alırken pazarlık yapılmasını önerdi.

Deprem sonrası gündeme gelmişti... TOKİ konutlarında ihale süreci başlarken, o konutlarda dal bile kıpırdamıyor!

İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem sonrası yıkılan evlerin yerine yapılacak konutlarla ilgili TOKİ son aşamaya gelirken, Belediye tarafından yapılmayı bekleyen konutlarda ise dal kıpırdamıyor.

Gönye Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gönye Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Veysi Kılıçdoğan tarafından kuruldu.

Ne İstanbul ne İzmir! Türkiye’de satılık konutlarda en fazla değer artışı yüzde 172 ile o ilde!

Endeksa tarafından açıklanan Mayıs 2023 verilerine göre, Türkiye’de son 1 senede satılık konutlarda en fazla değer artışı yüzde 172’lik artışla Kırklareli’de, kiralık konutlarda ise en fazla değer artışı yüzde 249’luk artışla Hatay ve Malatya’da gerçekleşti. 

Altın çocuk ve bebek künye fiyatları ne kadar? Altın çocuk künyesi kaç TL? 10 Mart 2023 Lizay pırlanta fiyat listesi

Altın bebek ve çocuk künyesi çocuklara alınabilecek en güzel hediyeler arasında yer alıyor. Künyeler, hem yeni doğan hediyesi olarak hem de yaş günü hediyesi olarak sıkça tercih ediliyor. Altın çocuk ve bebek künye fiyatları ne kadar? 10 Mart 2023 Lizay pırlanta fiyat listesi. 

Çocuk altın künye fiyatları ne kadar? Çocuk altın künye fiyatları kaç TL? Atasay 27 Ocak 2023 fiyat listesi

Çocuklar için en değerli hediyeler arasında yer alan çocuk altın künye fiyatları merak ediliyor. Hem kız hem de erkek çocuklar için olan bu künyelerin fiyatları binlerce kişi tarafından araştırılıyor. İşte Atasay 27 Ocak 2023 fiyat listesi.

Ordu Ünye'de heyelandan zarar gören evlerin yıkımına başlandı!

Ordu Ünye'de meydana gelen heyelan sebebiyle tahliyesi gerçekleşen 14 evden fazla riskli olduğu tespit edilen iki binanın yıkımına başlandı.

Ordu AFAD İl Müdürü Osman Işık'tan tahliye edilen evlerle ilgili açıklama!

Ordu AFAD İl Müdürü Osman Işık, Ünye'de heyelan sebebiyle tahliyesi gerçekleştirilen 14 dairedeki vatandaşlar için hak sahibi çalışması yapıp alandan uzaklaştırmadan yeni afet konutları inşa edeceklerini bildirdi.

TOKİ'den Mamak'taki konutlarda yaşanan su sıkıntısıyla ilgili açıklama!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Ankara Mamak'ta bulunan toplu konut projesi kapsamındaki bazı konutlarda meydana gelen su sıkıntısıyla ilgili açıklama yaptı. 

Ünye Kültür Merkezi projesi için düğmeye basıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler Ünye Kültür Merkezi projesi için düğmeye bastı.

Ordu Ünye'de dere yatağındaki 4 katlı binanın yıkımına başlandı!

Ordu ilinin Ünye ilçesindeki dere yatağındaki binanın yıkım çalışmaları başladı. Binanın yıkımının yaklaşık bir haftada tamamlanması planlanıyor.

Ünye Kültür Merkezi'nin inşaatı başladı!

Ordu'da Temmuz Demokrasi Meydanı önünde yapılan Ünye Kültür Merkezi'nin inşaatına başlandı. 23 milyon liraya mal olacak merkezin 2020 yılında bitirilmesi planlanıyor.

Ünye Kültür Merkezi 2020'de tamamlanacak!

Ünye Kültür Merkezi inşaatının ihalesini alan firmanın inşaatı 2020 yılında bitireceği açıklandı..

Konutlarda künye Haberi

Konutlarda künye

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı kentsel dönüşümü destekleyecek yeni bir projeye daha imza atıyor. Projeyle vatandaşlar artık ev alırken, evin kaç yıllık olduğu, yapının sağlamlık durumu ve deprem riski gibi bilgilere ulaşabilecek. Konuya yönelik bilgi veren  Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Davut Güney ülke genelinde tüm tapu bilgilerini elektronik sisteme girdiklerini ve sırada harita ve Kadastro  çalışması olduğununu söyledi. Bu entegrasyon şu anda 48 milyon parselde yapıldı. Ayrıca tapu bilgisinin üstüne bina bilgisi, deprem bilgisi, yapı bilgisini koyacağız; diye...