11 / 05 / 2024

Konya Devlet Hastanesine ek bina mı yapılacak

Konya Devlet Hastanesine ek bina mı yapılacak

Kulu Devlet Hastanesi bahçesinde bulunan 10 bin 400 metrekarelik inşaat alanı arsa üzerine 75 yataklı ek bina yapımı için, İlçe Kaymakamı Hüseyin Avcı ve diğer ilgililerle birlikte geçici şantiye kurulum yerlerinde incelemeler yapıldı.

Bayrampaşa'da 300 yataklı hastanenin ihalesi gerçekleştirdi...

Bayrampaşa Belediyesi tarafından yapılan açıklama kapsamında, Belediye Başkanı Atila Aydıner'in Cezaevi Kentsel Dönüşüm Alanında 25 dönümlük arazide inşa edilecek olan 300 yataklı devlet hastanesine ilişkin bilgiler paylaştı. İşte haberin detayları...

Devlet hastanesine acil personel aranıyor! Hem KPSS’siz ve yüksek maaşla hemen işe başlayın!

Kamuda çalışmak isteyenlere müjde. Çok sayıda sözleşmeli personel alınacak. İşte detaylar!

Devlet hastanesine hemşire alımı yapılacak! Son başvuru tarihi belli oldu. İşte adaylarda aranan şartlar

İş arayanlara müjdeli haber Resmi Gazete’den geldi. Namık Kemal Üniversitesi 12 memur alımı yapacak İşte detaylar…

İsmail Güneş'ten Uşak Sivaslı'daki arsa tahsisi iddialarına yanıt!

AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, Mecliste gerçekleştirdiği basın toplantısında, Sivaslı ilçesindeki hastanenin temel atma törenine CHP'li yetkililerin çağrılmadığı iddialarını ve devlet hastanesine ait arsanın İl Sağlık Müdürlüğü'ne tahsis edildiği iddialarını yanıtladı.

Bursa Şehir Hastanesine ulaşım için metro ihalesi 27 Ekim'de yapılacak!

Bursa Şehir Hastanesine ulaşım için metro ihalesi 27 Ekim'de yapılacak. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesinin ihalesinin de gerçekleştirildiğini belirtti.

Muğla'da inşaat işçisinin ayağına demir saplandı!

Muğla Milas'ta inşaatta ayağına demir parçası saplanan işçi 75. Yıl Milas Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Bahçeşehir Koleji Konya Kampüsü bu yıl açılacak!

Konya’daki Bahçeşehir Koleji’nin kampüs tanıtım toplantısı düzenlendi. Toplantıda açıklama yapan Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Enver Yücel; "Biz bu hayalimizi Konya'daki gerek devlet ve gerekse özel okullarla birlikte gerçekleştirmek isteriz” dedi.

Konya Metrosu 4,5 yıldan önce tamamlanacak!

Konya'nın en büyük devlet yatırımı olan Konya Metrosu Projesi’nin önemini ve şehre kazandırdıklarını anlatan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay “Metro ile birlikte Konya dünyaca metrosu olan şehirler arasına yükselecek'' dedi.

90 yaşındaki kadın 2 katlı evini devlet hastanesine verdi!

Manisa'nın Demirci ilçesinde ikamet eden 90 yaşındaki Kadirye Tekerlekli, 2 katlı evini devlet hastanesine verdi.

Bursa'daki devlet hastaneleri kapatılacak mı?

Bursa Şehir Hastanesinin hizmete girmesiyle diğer devlet hastanelerinin kapatılıp kapatılmayacağı ve Şehir Hastanesine ulaşımın nasıl sağlanacağı TBMM gündemine taşındı. CHP'li Sarıbal, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Sinop Atatürk Devlet Hastanesi'ne yapılan ek bina meclis gündeminde!

Sinop Atatürk Devlet Hastanesine yapılan ek binanın taahhüt edilen teslim tarihinde faaliyete geçmemesi TBMM gündemine taşındı. CHP'li Karadeniz, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Ulus Devlet Hastanesi Pursaklar'a taşınacak!

Başkent’in en önemli hastanelerinden biri olan Ulus Devlet Hastanesi, Pursaklar’da inşa edilen yeni devlet hastanesine taşınacak. Rüzgarlı Sokak’ta bulunan hastane hizmete kapatıldı.

Konya Kadı İzzettin Cami'nin restorasyonu tamamlandı!

Konya genelinde hayata geçirdiği restorasyon çalışmalarıyla dikkat çeken Konya Büyükşehir Belediyesi, Selçuklu döneminin tanınmış devlet adamlarından Kadı İzzettin Muhammed tarafından yaptırılan Kadı İzzettin Camii’nin restorasyonunu tamamladı.

Konya Devlet Hastanesine ek bina mı yapılacak Haberi

Konya Devlet Hastanesine ek bina mı yapılacak

Konya’nın Kulu ilçesinde, Devlet Hastanesine 75 yataklı ek bina yapımına başlanıyor.Kulu Devlet Hastanesi bahçesinde bulunan 10 bin 400 metrekarelik inşaat alanı arsa üzerine 75 yataklı ek bina yapımı için açılan ihaleyi kazanan firma yetkilileri, İlçe Kaymakamı Hüseyin Avcı ve diğer ilgililerle birlikte geçici şantiye kurulum yerlerinde incelemeler yaptı.


12 milyon 319 TL’ye mal olacak ek bina 4 yılda tamamlanacak. Mevcut hastanenin yemekhane bölümü, deposu ve Jeneratör yerinden kaldırılması, bitişikte bulunan Kulu Düden Anadolu Lisesi bahçesinin geçici olarak bölünerek otopark alanı için kullanılması...