29 / 04 / 2024

Koopereatife girmek

Koopereatife girmek

Posta gazetesi yazarı Tamer Heper, kooperatif şuyulandırma kararı iptal olan daireleri satmış şimdi ne olur diyen okurunu cevaplıyor! İşte o yazı!

Yabancılar borsaya girmek için güven ve istikrar arıyor!

Borsa Filozofu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Yabancılar borsaya girmek için güven ve istikrar aradığını belirtti. İşte Borsa Filozofu'nun o paylaşımı ve o paylaşıma gelen yanıtlar...

İstanbul ve 3 ilde denize girmek yasaklandı! Ferahlamak isteyenler yandı!

Marmara Bölgesi'nde yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle denize girmek bazı bölgelerde yasaklandı. Yetkililer, yasağın ne zaman kalkacağı hakkında bilgi verdi. İşte, denize girme yasağının geçerli olduğu iller ve ilçeler...

Tugay Tatlıtuğ İzmir'de emlak sektörüne girmek istiyor!

İki yıldır ABD’de yaşayan ve emlak sektörüyle ilgilenen Tugay Tatlıtuğ,  Türkiye’de İzmir'de gayrimenkul sektörüne girmek istediğini açıkladı. 

Tureks Stone ile mutfaklarda bitmeyen bahar tazeliği!

Tureks Stone, özel yüzey işleme teknikleriyle ortaya çıkardığı benzersiz ürünlerle mutfakları yeni baştan yaratıyor. Tureks Stone, bahara yenilenerek girmek isteyenlere 25 muhteşem koleksiyon sunuyor.

Beypazarı'nda UNESCO hazırlığı!

Tarihi ilçenin UNESCO Somut Olmayan Kültürel Miras Listesi'ne girmesi için çalışma başlatıldı. Kaymakam Seyitoğlu "Yaşayan insan hazinesi" kategorisinden UNESCO Somut Olmayan Kültürel Miras Listesi'ne girmek için başvuracaklarını söyledi.

Çuhadaroğlu Metal'in halka arz büyüklüğü 37 milyon TL olarak belirlendi!

Alüminyum doğrama pazarının önemli firmalarından Çuhadaroğlu Metal halka arz edilecek. Yönetim Kurulu Başkanı Nejat Çuhadaroğlu, yeni yatırımlarla Avrupa'nın ardından ABD'ye de girmek için adım atacaklarını söylüyor...

Ankaralı inşaat firmaları rotasını İran'a çevirdi!

İran’a yönelik ambargonun kaldırılması diğer sektörlerde olduğu gibi inşaat sektöründe de heyecan yarattı. GGYD Yönetim Kurulu Üyesi Ferhat Çakmak, Başkentli inşaat firmalarının İran pazarına girmek için kolları sıvadığını söyledi.

Melikgazi Küçükali'de kat karşılığı ihaleye girmek istiyoruz!

Hız kazanan kentsel dönüşümler Kayseri de devam ediyor. Melikgazi Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürü Gökhan Kömürcü, Küçükali Mahallesindeki kentsel dönüşüm hakkında açıklama yaptı.

Fer Yapı Parima'da yeni yıla özel kampanya!

Bugüne kadar pek çok projeyi başarıyla tamamlayan FerYapı, şimdi de yeni yıla yeni ofisle girmek isteyenler için Kasım 2015'te teslimlerine başlanan projesi Parima'yı; dekorasyonlu ve taşınmaya hazır şekilde yeni yıla özel kampanyayla sunuyor.

Muhteşem Yeni Yıl Konutları’nda yeni yıl kampanyası!

Adalar ve Kalamış manzarasına karşı huzurlu bir hayat isteyenlere Muhteşem Yeni Yıl Konutları’ndan yılın son çağrısı geldi. Yeni yıla yeni bir ev sahibi olarak girmek isteyenleri yılbaşına özel yüzde 5 peşinat, yüzde 5 indirim fırsatı sunuyor.

İstanbul, Ankara ve İzmir'de hemen teslim daire fiyatları!

2016'ya kendi evinde girmek isteyenleri hemen teslim projelerde fırsatlar bekliyor. İşte 3 şehirde bitmiş dairelerin fiyat aralıkları...

İşte avantajlı fiyatların devam ettiği 10 konut projesi!

Posta Gazetesi yazarı olan Bülent Yoldaş, yeni yıla yeni evinde girmek isteyenler için avantajlı fiyat ve ödeme koşullarının devam ettiği 10 projeyi mercek altına aldı. İşte sonuçlar...

Zonguldak'taki lisede çatı onarımı ve mantolama çalışması başlatıldı!

Öğrenciler dersbaşı yapmasına rağmen Zonguldak'ta bir lisede, çatı onarım ve mantolama çalışması başlatıldı. 750 öğrencinin eğitim gördüğü okula ‘İnşaata girmek tehlikeli ve yasaktır' tabelası asıldı.

Koopereatife girmek Haberi

Koopereatife girmek

Bir kooperatife ortak olmuştum, birkaç parsel birden alarak üzerine inşaat yapacaktı. Bazı parselleri aldı bazılarını alamadı ama yine de bu parsellere inşaat yaptı. İmar planı ise karışık. Anakentin farklı, mahalli belediyelerinki farklı. Satış yapmayan parsellerin malikleri açtığı davayı kazandı, şuyulandırma iptal oldu. Belediyeden sonuç alamadım, kooperatif ise şuyulandırma kararı iptal olan daireleri satmış. Şimdi ne olur? 

Doğrusunu isterseniz bu işte neler olduğunu anlamak zor. İşin içine kimler kanşmamış ki? Bir kere imar planlanının çelişmesi birinci hata. Şuyulandırma işleminin kesinlik kazanması beklenmeden inşaata başlanması ikinci hata.

Siz bir kooperatiften söz ediyorsunuz sonra da kooperatifin daire sattığından söz ediyorsunuz. Kooperatif ticari bir kuruluş değildir. Daire satarak para kazanmaz. Ancak ortaklarının yarararına inşaat yapar ve mesken ya da işyerlerini ortaklarına dağıtır. Sizinkiler ise daire...