08 / 05 / 2024

Körfez yatırımcıları türkiyeden nereyi tercih ediyor

Körfez yatırımcıları türkiyeden nereyi tercih ediyor

Dubai’deki gayrimenkul fuarı Cityscape Global’de Türk firmaları ilgi odağı olurken gündemde terör olayları öne çıktı. Körfez yatırımcısı endişelerini dile getirdi ama yatırımdan da vazgeçmedi.

'Dolar 25 TL'ye düşer' diyen ekonomist Mahfi Eğilmez o formülü açıkladı! Dolar yatırımcıları köşeye sıkıştı!

Ekonomist Mahfi Eğilmez, doların 25 liraya kadar düşebileceğini açıkladı. Eğilmez, dolardaki düşüş serüvenini o formülle açıkladı. Dolar yatırımcıları köşeye sıkıştı...

Mert Başaran: Türkiye’deki konut pazarı sıkıntıda, yatırımcılar yurt dışına yöneldi!

Master Haber Youtube kanalında önemli açıklamalar yapan Ekonomist Mert Başaran, Türkiye’deki konut pazarının sıkıntıda olduğunu söyleyerek, yatırımcıların yurt dışına yöneldiğini söyledi.

Altın yatırımcılarına müjde! Gram altında yeni rekor! Gram, çeyrek, Cumhuriyet altını kaç TL? 23 Aralık altın fiyatları

Merkez Bankası'nın 250 baz puan beklentiler doğrultusunda faiz artılı ile birlikte  döviz ve altın fiyatları yükselişe geçti. Gram altın rekor kırarken yatırımcıların gözü altın fiyatlarına çevrildi. Peki gram, çeyrek, Cumhuriyet altını kaç TL? 23 Aralık 2023 Cumartesi altın fiyatları.

İnşaat sektörü Arap yatırımcılar ile buluşacak...

TÜRAP ve TurabExpo, 21. Türk-Arap İşbirliği Zirvesi'nde, 22 Arap ülkesi ve 7 Türk Cumhuriyeti'nden yer alan yatırımcılar Türkiye’deki gayrimenkul firmaları ile buluşturacaklar. İşte haberin detayları...

Yabancı yatırımcılar Türk hisse senedi ve tahvillerinin net alıcısı haline geldi! 6 yıl sonra bir ilk...

Türk hisse senedi piyasasında yaşanan keskin yükseliş yabancıların da dikkatini çekti. Yabancı yatırımcılar Türk hisse senedi ve tahvillerinin net alıcısı haline geldi.

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı Ataoğlu'ndan yatırım çağrısı: Türk yatırımcıları Kıbrıs'a yatırım yapmaya davet ediyoruz!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye'deki yatırımcılara çağrıda bulunarak, ''Türkiye'deki yatırımcıları da KKTC'de yatırım yapmaya davet ediyoruz" dedi.

Londra'daki lüks konutlara Türk yatırımcılarından büyük talep!

İngiltere emlak sektörünün önde gelen şirketlerinden Barratt London lansmanında, Londra'daki lüks konutlara Türk yatırımcılarından büyük talep geldiği belirtildi. 

Hatice Kolçak'tan altın yatırımcılarına kötü haber! Altın fiyatları bu yıl daha da düşebilir!

Altın, dolar ve kripto piyasasına yönelik açıklamalarda bulunan ekonomist Hatice Kolçak altın yatırımcılarına kötü haber verdi. Altın fiyatları bu yıl daha da gerileyebilir....

Gümüş yatırımcılarına kötü haber: 21 TL'nin altına sarkabilir

Altından sonra yatırımcılar en çok yatırımı gümüşe yapıyor. Altınla birlikte rekora yükselen gümüş için kötü haber geldi. Gümüş fiyatları 21 TL'nin altına sarkabilir. Peki gümüş fiyatları ne zaman düşüşe geçecek?

Karadağ, gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi!

Adriyatik Denizi'ne kıyısı olan Karadağ'ın gayrimenkul piyasasının yazlık ev yatırımcıları ve bölgeye taşınmak isteyen uluslararası alıcıların talebiyle canlandı

Dolar 24 TL sınırına yaklaştı! Gümbür gümbür geliyor! Yatırımcılar o günü bekliyor

Dolar/TL kuru bugün 24 TL sınırına yaklaştı. Dolar kurundaki yükselişler devam ederken yatırımcılar Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın faiz kararına odaklandı. Dolar gümbür gümbür geliyor...

Altın kan kaybediyor! Tüm gözler o tarihe çevrildi! Altın yatırımcıları tetikte! O gün kıyamet kopacak

Altın fiyatları, Amerika Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell'ın açıklamaları sonrasında düşüşe geçti. Altın kan kaybediyor. Tüm gözler o tarihe çevrildi! Altın yatırımcıları tetikte! O gün kıyamet kopacak!

Gümüş yatırımcıları ters köşe olacak! İslam Memiş sır gibi sakladığı yeni tüyosunu açıkladı! Çok yükselecek! 

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüş yatırımcılarını üzecek açıklamalarda bulundu. Gümüş yatırımcıları ters köşe olacak! İslam Memiş sır gibi sakladığı yeni tüyosunu açıkladı! Çok yükselecek! 

Körfez yatırımcıları türkiyeden nereyi tercih ediyor Haberi

Körfez yatırımcıları türkiyeden nereyi tercih ediyor

Dünyanın önde gelen gayrimenkul fuarlarından Dubai’de düzenlenen Cityscape Global kapılarını açtı. Cityscape Global’e 61 firma ile en çok katılımı gösteren ülke olan Türkiye, fuarda büyük ilgi çekti ancak yabancıların gündeminde de ülkedeki terör olayları ve siyasi belirsizlik vardı. Körfez yatırımcısı Türkiye’de yaşanan gergin ortamdan endişe duysa da Türkiye’ye uzun vadeli baktığı için yatırıma devam mesajı verdi. Yeni proje tanıtımlarını fuara saklayan Türk firmaları, yerli yatırımcının beklemeye geçtiği ortamda, Körfez ilgisi sayesinde moral buldu. Bu yıl alan olarak yüzde 30 büyüyen gayrimenkul fuarında, Türk firmaları da katılımını ikiye katladı. 2014 yılında katılımcı sayısı 30 iken bu yıl Türk firmalarının sayısı 61’e çıktı. Türkiye, fuara katılan 28 ülke arasında en çok uluslararası katılımı gösteren ülke oldu. Fuar alanındaki etkinliklerde de Türk...