06 / 05 / 2024

körfezdeki olimpik havuz ne zaman tamamlanacak

körfezdeki olimpik havuz ne zaman tamamlanacak

Körfez ’de yapımı süren yarı olimpik yüzme havuzu Kocaeli’de yüzme sporunda yetenekli pek çok gencin keşfedilmesini sağlayacak. Kaba inşaatı tamamlanan yapının havuz çalışmaları devam ediyor.

Hp Spa Wellness Havuz İnşaat Mimarlık Mühendislik Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Hp Spa Wellness Havuz İnşaat Mimarlık Mühendislik Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Güller Akarçay tarafından kuruldu.

Urcu Grup'tan Irak'ta 40 milyon dolarlık olimpik stadyum anlaşması!

Ulusal ve uluslararası ölçekte inşaattan enerjiye, sağlıktan havacılığa kadar çok sayıda sektörde faaliyet gösteren Urcu Grup, Irak’ta uzun 40 milyon dolarlık olimpik stadyum inşa edecek.

3genporselen Pool Havuz İnşaat Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3genporselen Pool Havuz İnşaat Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile İshak Kılıç ve Nazmi Erol ortaklığında kuruldu.

Ms Tek Havuz Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ms Tek Havuz Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Işık ve Suat Gümüş ortaklığında kuruldu.

40 şirket tam 11 milyarlık vurgun yaptı! O paralar iade edilecek!

Elektrik üreticilerinin, tüketiciyi korumak için bir araya gelerek kurduğu havuz sistemine aktarılacak olan parayı 40 şirket kasten hesaplarına aktardı. Araştırma sonucu 11 milyarlık vurgun yapan 40 şirketten para geri alınacak. İşte haberin detayları.

Olimpik Projects Emlak Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Olimpik Projects Emlak Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Najaph Khubanlı tarafından kuruldu.

Şentürkler Proje İnşaat Mimarlık Peyzaj Havuz Ve Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şentürkler Proje İnşaat Mimarlık Peyzaj Havuz Ve Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Erkan Barlas tarafından kuruldu.

Aytem Havuz Medikal Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Aytem Havuz Medikal Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Büyükçekmece'de Rauf Atilla tarafından açıldı.

Macropool Havuz Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Macropool Havuz Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Çağlar tarafından kuruldu.

Havuz Mimarlık Tasarım Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Havuz Mimarlık Tasarım Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi  Kadıköy’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile  Bilge Kalfa Doğan ve Senem Akçay tarafından kuruldu.

Sitelere sonradan havuz yapılabilir mi?

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Oya Armutçu'ya gelen soruda, 6 parselde kurulu sitede 22 konut bulunduğunu dile getiren okuyucu, siteye havuz yaptırmak istendiğini belirtti. Okuyucu, bu havuzun yapılıp yapılmayacağını ve yapım bedelini ödemek zorunda olup olmadığını sordu. 

BYK Havuz Spa İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BYK Havuz Spa İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Ahmet tarafından kuruldu.

Prestij Havuz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prestij Havuz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Keskin, Havva Ayşe Erdem ve Serkan Kılıç ortaklığında kuruldu.

körfezdeki olimpik havuz ne zaman tamamlanacak Haberi

körfezdeki olimpik havuz ne zaman tamamlanacak


Kocaeli’de sporu tabana yayma çalışmalarını sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, spor kompleksleriyle bu gelişmeye katkı sağlıyor. Amatör spor kulüplerine malzeme yardımı, potasız okul kalmasın ve spor salonları projelerini hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, yüzme sporuna da yatırım yapıyor. Körfez’de yapımı süren yarı olimpik yüzme havuzu Kocaeli’de yüzme sporunda yetenekli pek çok gencin keşfedilmesini sağlayacak. Kaba inşaatı tamamlanan yapının havuz çalışmaları devam ediyor.




7 BİN 415 METREKARE ALANA


Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’nca yürütülen çalışma kapsamında; havuzun üst kısmındaki taşıyıcılar yerleştirilirken, iç duvarlarda sıva, dış cephede ise yalıtım işleri sürüyor. Bodrum, zemin ve bir kattan oluşan yüzme havuzu 7 bin 415 metrekare kullanım alanına sahip. Bodrum katta 23 araçlık otopark, bay- bayan hamam, sauna, masaj odaları, ılıklık dinlenme odaları, şok duşları ve soyunma odaları ve...