12 / 08 / 2024

korna sesleri

korna sesleri

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı trafikte yaşanan gürültü kirliliğini önlemek için proje geliştirdi. Gereksiz çalınan korna sesleri, hem trafikteki sürücüleri, hem de çevre de ki insanları rahatsız edici bir noktaya ulaştı...

Deprem uzmanından Marmara için flaş uyarı: Büyük depremlerin ilk ayak sesleri! 

Deprem Uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, son zamanlarda peş peşe meydana gelen depremler ile ilgili konuştu. Güney Marmara'ya dikkat çeken Ersoy, büyük depremlerin ilk ayak sesleri uyarısında bulundu. İşte ayrıntılar...

Konut sektörü alarm veriyor! Ağustosta projelerin yüzde 20,7'si iptal edildi!

Almanya'da yükselen kredi ve malzeme maliyetlerinin tetiklediği konut inşaatı krizinde siren sesleri açıyor. Emlak ve Konut Şirketleri Birliği, kriz nedeniyle hükümetten önlemler alınması talebinde bulunuyor. 

Otomobilde ÖTV ve matrah dilimleri gelişmesi! Zam beklentisi

Ek bütçede otomobillerden alınan ÖTV geliri yüzde 70 artırılınca, ‘ÖTV zammı olacak mı?’ sorusu merak ediliyor. Sektörde ÖTV artışı sesleri yükselirken, bir yandan da matrah dilimlerinde güncelleme beklentisi yaşanıyor. İşte tüm detaylar...

Dolarda 27 TL'nin ayak sesleri geliyor! Dolar, euro, sterlin ne kadar? 6 Temmuz 2023 döviz kurlarını gören inanamadı!

Dolar bugün kaç para? 6 Temmuz 2023 Perşembe dolar kaç TL? Euro ne kadar oldu? Sterlin kaç TL? İşte 6 Temmuz 2023 son dakika döviz kuru fiyatları...

Gram altını olan bozdurmadan önce buraya baksın! Rekorun ayak sesleri çok yakından geldi!

Halkın büyük bir ilgiyle takip ettiği konulardan biri olan altın fiyatları, özellikle çeyrek altın gibi popüler altın türleri için yoğun bir merak uyandırıyor. Son zamanlarda bir kişinin çeyrek altın hakkında yaptığı açıklamalar ise büyük yankı uyandırdı. Ayrıntılar haberimizde yer alıyor.

Altında rekorun ayak sesleri geliyor!

Altın fiyatlarına dair merak artıyor. Vatandaşlar, gelecekte altın fiyatlarının ne kadar olacağını öğrenmek için araştırmalar yapıyor. Altın fiyatlarında herkesin dikkatini çeken belirli bir konu var ve İslam Memiş de bu konu hakkında açıklama yaptı. Detaylar haberimizde.

Dolar 25 TL'ye fırlayacak! Doların yürek hoplatan ayak sesleri duyuldu! Analistler gecikmeden açıkladı!

Dolar kuru hala hareketli seyrediyor ve yatırımcılar ile vatandaşlar, doların durumu hakkında bilgi sahibi olmak için düşüş mü yoksa yükseliş mi yaşanacağına dair cevap arıyorlar. Bir uzman, bu sorulara yanıt verdi.

WhatsApp'tan devrim gibi yenilik! Artık bunu yapabileceksiniz

 Muadillerinin bu özelliği çoktan kullanıyor olmasına rağmen WhatsApp bir yenilik yaparak sesleri metne dönüştürme fonksiyonunu sonunda getiriyor. WhatsApp kullanıcılarının sabırsızlıkla beklediği özelliğin ise ne zaman kullanılacağı şimdilik meçhul.

Emekli zammında enflasyonun etkileri de unutulmadı! Yeni tabloya göre ortaya çıkan hesaplamalar!

Emekli maaşına dair son gelişmeler yakından takip ediliyor. Emekli maaşlarındaki artışa eşlik eden refah payının ayak sesleri de artık ön plana çıkmaya başladı. İşte 2023'te memur, Bağ-Kur ve SSK emekli maaşı artışlarındaki olası tahminler!

A101'den indirim sesleri fıkır fıkır geldi! A101 aktüel kataloğu 11 Ekim 2022 fiyat listesi...

A101 Marketin 8-14 Ekim 2022 tarihleri arasında geçerli indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. A101'de kaçırılmayacak dev fırsat tüketicileri bekliyor. Peki, A101 kataloğunda bugün hangi ürünler ne kadar indirime girdi? A101 aktüel kataloğunda ürünler kaç TL? 

Asgari ücrette 9 bin 900 TL sesleri! Herkes tek bir detaya odaklandı, mutlaka bakın

Asgari ücret zam görüşmelerinin yaklaşmasıyla birlikte vatandaşları da merak sardı. Asgari ücret konusunda ortaya atılan son iddia ise herkesin yüzünü güldürecek cinsten...

Altında yeni devir başlıyor! Gram altının ayak sesleri korkutmaya başladı! İşte detaylar!

Altın alacaklar pür dikkat piyasayı takip ediyor. İşte gram altında yapılan uyarılara dair detaylar!

Gıda krizinin ayak sesleri yükseliyor! Zaman daralıyor

Çekya Tarım Bakanı Zdenek Nekula, Avrupa'da yeterli miktarda tarım gübresi olmadığını ve bu durumun verimde belirgin düşüşe neden olabileceğini belirtti. Türkiye’de ise gübre fiyatları ise 2022’de gelen zamlarla rekor rakamları çıktı.

korna sesleri Haberi

korna sesleri

Kavşaklara lüzumsuz yere korna çalınmamasına dair uyarı levhaları asılarak gürültü kirliliğinin önüne geçilecek. Pilot il olarak Gaziantep de uygulanacak proje yurt geneline yaygınlaştırılacak.


Gereksiz çalınan korna sesleri, hem trafikteki sürücüleri, hem de çevre de ki insanları rahatsız edici bir noktaya ulaştı.


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı trafikte artan gürültü kirliliğini önlemek için harekete geçti. Gaziantep de uygulanıp Türkiye geneline yaygınlaştırılacak proje ile Trafikte yaşanan gürültü azalacak.


Gaziantep Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, proje kapsamında Gaziantep ilinin ana caddeleri üzerine lüzumsuz yere korna çalınmamasına dair uyarı levhaları asacak.


Gaziantep de 162 adet ışıklı kavşak ve 500 civarında ışıksız kavşak noktasına “Korna Çalmakla Trafik Açılmaz, Yaşlıların Huzurunu bozma, Gereksiz korna çalma, Sarı Işık Yanar Yanmaz Korna Çalınmaz” gibi uyarı levhaları asılacak.


Ayrıca hazırlanacak el ilanları ile vatandaşların...