08 / 07 / 2024

koronavirüs eşya depolama hizmeti talebi

koronavirüs eşya depolama hizmeti talebi

Koronavirüs tedbirleri kapsamında, YÖK’ün eğitime online devam etme kararı almasıyla öğrenciler aile evlerine dönüyor. Dşya depolama hizmetlerinde bir önceki döneme göre yüzde 77 artış yaşanırken, en çok talep 1+1 evlere yönelik oldu...

Arçelik CEO'sundan dayanıklı eşya piyasası için uyarı!

Arçelik CEO'su Hakan Bulgurlu, İngiliz Financial Times gazetesine verdiği söyleşide Avrupa dayanıklı eşya piyasası için 2024 yılının çok zor geçebileceği uyarısında bulundu. Bulgurlu, iç piyasada da büyük bir yavaşlama yaşanacağını kaydetti.

Avşin Deri Ve Tekstil Ürünleri İnşaat Züccaciye Hediyelik Eşya Gıda Oto.İth.İhr.Limited Şirketi kuruldu!

Avşin Deri Ve Tekstil Ürünleri İnşaat Züccaciye Hediyelik Eşya Gıda Oto.İth.İhr.Limited Şirketi Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Soner Sökmenci ve Ünal Sökmenci ortaklığında kuruldu.

Ticaret Bakanı Bolat'tan tüm sektörlere indirim çağrısı! Market, tekstil, beyaz eşya, otomotiv...

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, beyaz eşya, tekstil sektörleri başta olmak üzere tüm sektörleri, büyük indirim kampanyasına destek vermeye davet etti.

Beyaz eşya üreticilerinden bankacılara önemli uyarı: Kredi faizlerini artırmayın!

Beyaz eşya üreticileri ihracattaki düşüşten dert yanarken, dış pazarlardaki daralmayı iç satışlar ile dengelediklerini dile getirdi. Üreticiler, sektörün istikrarlı büyümesine devamı açısından mevcut kredi koşullarında da herhangi bir değişikliğe gidilmemesini istedi.

Samsung 3’lü beyaz eşya alana robot süpürge, 43 inç smart ekran veya derin dondurucu hediye!

Samsung, beyaz eşya alacaklara dev kampanya haberini verdi. Yeni evlenecek çiftler veya evindeki beyaz eşyasını değiştirmek isteyenler için bir kampanya hazırlayan Samsung, 3’lü beyaz eşya alana robot süpürge, 43 inç smart ekran veya derin dondurucu hediye edeceğini açıkladı.

A101'de indirimli beyaz eşya satışı başlıyor; 6 Temmuz'da tüm A101 marketlerinde olacak

A101'in 6 Temmuz Perşembe tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu ortaya çıktı. Televizyondan çamaşır makinesine, buzdolabından bulaşık makinesine, elektrikli süpürgeden küçük ev aletlerine kadar pek çok beyaz eşya ürünü indirimli olarak marketlerde satılmaya başlanacak. İşte detaylar... 

Aman dikkat! Beyaz eşya ürünlerine yeni zam geliyor!

TÜRKBESD Başkanı Gökhan Sığın, beyaz eşya sektöründe yeni zammın gündemde olduğunu söyledi. Sığın, enflasyonun devam ettiğini, asgari ücret zammının da fiyatlara bir ayarlama getirdiğini belirterek, “Fiyatlar biraz daha ileri gidebilir” dedi.

BİM'e bakmadan beyaz eşya almayın! Uygun fiyatlı buzdolabı, çamaşır makinesi, kurutma makinesi, bulaşık makinesi

Yayımlanan BİM 26 Mayıs Cuma indirimli aktüel ürünler kataloğunda yer alan beyaz eşya ürünleri dikkat çekti. Uygun fiyat etiketiyle satılacak olan  buzdolabı, çamaşır makinesi, kurutma makinesi, bulaşık makinesi gibi pek ürün yakında marketlerde olacak. İşte detaylar...

Arçelik'ten 4 beyaz eşya alana robot süpürge bedava! 1 Mayıs 2023 fiyat listesi... 

Arçelik, mayıs ayına ses getirecek bir kampanya ile başladı. Sevilen beyaz eşya markasından dörtlü çeyiz seti alanlar 7 bin 500 TL değerinde robot süpürgeye tek kuruş ödemeden sahip olacak. İşte Arçelik kampanyasının tüm ayrıntıları...

5 litre ayçiçek yağı 133 TL'ye düştü! Carrefoursa sıvı yağ indirimini peş peşe duyurdu! İşte 10 Mart 2023 fiyat listesi

Carrefoursa indirimli sıvı yağ fiyatlarını duyurdu. İndirim kapsamında 5 kg ayçiçek yağı 133,50 TL'ye satışa sunuldu. Peki, Carrefoursa'da diğer sıvı yağ çeşitleri ne kadar, kaç TL? İşte 10 Mart 2023 fiyat listesi...

İndirimler peş peşe açıklandı! Tarım Kredi'de çay, şeker, et, sıvı yağ dip yaptı! Sepetler dolacak! 18 Şubat 2023

Tarım Kredi market indirimli aktüel ürünler kataloğunu paylaştı. İndirimler peş peşe açıklandı! Tarım Kredi'de çay, şeker, et, sıvı yağ dip yaptı! Sepetler dolacak! İşte 18 Şubat 2023 fiyat listesi...

Türk beyaz eşya devinden büyük yatırım!

Arçelik, küresel büyüme yolculuğuna yeni bir üretim merkezini daha ekleyerek Mısır'da 100 milyon dolarlık yatırımla bir beyaz eşya üretim tesisinin temellerini atmış oldu.

Depremzedelere verilecek eşya ve kira yardımlarının tutarı belli oldu!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Düzce'de depremzedelerin yaralarını sarmak amacıyla ilk etapta 27 milyon TL'lik ödeneğin aktarıldığını duyurdu. Bakan Soylu, evleri ağır hasar gören depremzedelere 90 bin TL'ye kadar eşya, 30 bin TL de kira ve taşınma yardımı yapılacağını dile getirdi.

koronavirüs eşya depolama hizmeti talebi Haberi

koronavirüs eşya depolama hizmeti talebi

Koronavirüs tedbirleri kapsamında, YÖK’ün eğitime online devam etme kararı vermesiyle birlikte öğrenciler aile evlerine geri dönüyor.

Üniversitelerin uzaktan eğitime geçmesiyle evlerini boşaltıp aile evlerine dönen üniversite öğrencilerinin depolama hizmetlerine talepleri arttı. Türkiye’nin en büyük online hizmet platformu Armut.com, YÖK’ün üniversitelerin eğitime devam etmeyeceğini duyurduğu 26 Mart tarihinden bu yana, eşya depolama hizmetlerinde bir önceki döneme göre yüzde 77 artış gözlendi.

Öğrencilerin eşya depolama hizmetine paketleme ve taşıma hizmetlerinin de dahil olmasını daha çok tercih ettiği belirtiliyor.

Talepler üç büyük şehirden

Taleplerin ağırlıklı olarak öğrencilerin yoğunlukta olduğu İstanbul, Ankara ve İzmir’den olduğu kaydedildi. Bu üç büyük şehirden sonra ise Antalya geliyor.

Depolama hizmetlerine taleplerin en çok 1+1 evlere yönelik olduğu tespit edildi. Uzaktan eğitim sürecinin ne kadar devam edeceği açıklanmamışken, kullanıcıların istenen depolama süresini 3-6...