24 / 07 / 2024

Kozlu sahili çöpleri

Kozlu sahili çöpleri

Zonguldak'ta büyük dalgalarla eski çöp döküm alanından denize karışan atıkların kirlettiği Kozlu Sahili'nde, üniversite öğrencileri ve vatandaşlarca temizlik yapıldı. Kozlu Sahili'nde, üniversite öğrencileri ve vatandaşlar temizlik yaptı.

Gebze OSB-Darıca Sahili Hattı için özel tasarlanan sürücüsüz metro aracı hazır! İlk yerli ve milli sürücüsüz metro aracı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Gebze OSB-Darıca Sahili Hattı için özel olarak tasarlanan sürücüsüz metro aracının milli teknoloji vizyonunun en güzel örneklerinden ve ürünlerinden biri olduğuna dikat çekerek, sefere çıkmaya hazır olduğunu dile getirdi. 

Dr. Cem M. Kozlu kimdir?

Başarılı bir iş yöneticisi ve akademisyen olan Dr. Cem M. Kozlu kimdir? Dr. Cem M. Kozlu daha önce hangi görevlerde yer almıştır? İşte ayrıntılar...

Tüp fiyatlarına mayıs indirimi geldi! Mutfak tüpleri kapış kapış alınıyor! 16 Mayıs 2023 tüp fiyat listesi

Son dönemlerde sürekli zam gelen tüp fiyatları 2023 yılı ile birlikte düşmeye başladı. Mayıs ayında da tüp fiyatlarına indirim gelirken, mutfak tüpleri kapış kapış alınıyor! Güncel tüp fiyatları ne kadar oldu? 16 Mayıs 2023 tüp fiyat listesi.

Borsada spor kulüpleri arasında hisseleri en fazla kazandıran takım hangisi?

Borsa İstanbul’da işlem gören futbol kulüpleri ligde kıyasıya bir mücadele verirken elde ettikleri başarılar ve kulüplerine sağladıkları maddi katkılarla borsadaki değerlerini de belirlemiş oluyorlar. Peki borsanın şampiyonu kim? Detaylar haberde.

Kozlu Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kozlu Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Eyüp Sultan’da Samet Öztürk tarafından kuruldu.

Kozlu Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Kozlu Emlak Danışmanlık Ticaret Şirketi bugün Eyüpsultan'da Samet Öztürk tarafından kuruldu.

Futbol kulüpleri kripto paralar için 350 milyon dolardan fazla harcadı!

Futbol kulüpleri, tartışmalı kripto "taraftar tokenları"nın satışını yaparak yüz milyonlarca dolar gelir kazandı. Kriptolar için yapılan harcamanın 350 milyon dolardan fazla olduğu belirlendi.

Zonguldak Kozlu Belediyesi'nde kira polemiği!

Zonguldak'ın Kozlu ilçesinin Belediye Başkanı Ali Bektaş, belediyeye ait iş yerlerinin kiralarına zam yaparken Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar'ın iş yeri kirasına ise indirim yaptı. İYİ Parti yapılan bu indirim yargıya taşıyınca Başkan Bektaş, ihale iptal edildi.

Fildişi Sahili'nde bina çöktü: 10 yaralı!

Fildişi Sahili'nin en büyük kenti Abidjan'da inşaat halindeki bir bina çöktü, yaşanan çökme sonucunda 10 kişi yaralandı.

Konyaaltı Sahili Projesi'ndeki rakamlar akla hayale sığmıyor!

Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanı Akın Akıncı, 2020 yılı  3’üncü olağan üye toplantısında yaptığı konuşmada," Konyaaltı Sahili Projesi'ndeki rakamlar akla hayale sığmıyor dedi...

Antalya Büyükşehir'den Konyaaltı Sahili Projesi iddialarına yanıt!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Tuncer ve Başkan Başdanışmanı Cem Oğuz, Konyaaltı Sahili Projesi iddialarına cevap verdi.

Menderes Türel'den Konyaaltı Sahili projesi açıklaması!

Antalya'nın eski Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AK Parti Antalya İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenledi. Türel, Konyaaltı Sahili Projesi işletme ihalesinin iptali ve yürütmeyi durdurma kararıyla ilgili açıklamalarda bulundu...

Antalya Selinus Sahili’ne yapılaşma izni!

Antalya Gazipaşa’da yer alan Selinus Sahili 5 yıldızlı otellere açılıyor. Doğal sit alanı olan 2 kilometrelik sahilde yüzde 80 yapılaşma izni verildi.

Kozlu sahili çöpleri Haberi

Kozlu sahili çöpleri

Zonguldak'ta fırtına nedeniyle oluşan büyük dalgalarla eski çöp döküm alanından denize karışan evsel ve tıbbi atıkların kirlettiği Kozlu Sahili'nde, üniversite öğrencileri ve vatandaşlar temizlik yaptı.


Kentte son günlerde etkili olan fırtına sonucu oluşan büyük dalgalar nedeniyle Kozlu ilçesi sahiline sürüklenen atıkların plajda oluşturduğu kirlilik, Kozlu Belediyesi ile Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) Zonguldak gönüllüleri üyeleri işbirliğiyle düzenlenen "Kozlu Sahili Tertemiz Projesi" kapsamında temizlendi.


Yaz aylarında vatandaşların yoğun olarak denize girdiği plajı tamamen kaplayan çok sayıda ağaç dalı ve tahtanın yanı sıra pet şişe, poşet ve eski otomobil lastiğine kadar birçok çöp, kamyonlara yüklenerek çöp döküm alanına bırakıldı.


Bu arada çevre emniyetini almakta görevli polis memurlarının da sahili temizledikleri görüldü. 


TOG BEÜ sorumlusu Melike Nursen Ayhan (20), AA muhabirine, Kozlu Belediyesi...