10 / 05 / 2024

kripto para altın

kripto para altın

Kripto para piyasalarında yaşanan gelişmeler birçok kişi tarafından heyecanla takip ediliyor. Uzmanlar, altındaki yükselişi kripto para yatırımcılarının da altına yönelmesine bağlıyor...

Ünlü kripto fenomeninden altın alacaklara çok önemli uyarı: Sakın bunu yapmayın!

Altın yatırımı yapmak isteyenler uzmanların tavsiyeleri ile ilgili araştırmalar yaparken, Kripto fenomeni Murat Ali Calman'dan altın almak isteyenler için çok önemli bir uyarı geldi. İşte Murat Ali Calman'ın konu ile ilgili o paylaşımı...

2025 yılının yıldızı olacak 5 kripto para hangisi?

Kripto para piyasası, 2023 senesi boyunca iniş çıkışlar yaşasa da, 2025 senesinde yükseliş trendine girmesi beklentiler arasında. Bu trend ile beraber, bazı kripto paraların popülerliği ve değeri artmış olacak. Buna göre bu yazıda, 2025'te yatırımcıların gözdesi olabilecek 5 kripto para hangisi olac

Ünlü ekonomistten çarpıcı uyarı geldi: İşiniz-fiziki altın-imarsız tarla dışında hiçbir şeye para yatırmayın!

Ekonomist ve İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu'ndan çarpıcı bir uyarı geldi. İşte "İşiniz-fiziki altın-imarsız tarla dışında hiçbir şeye para yatırmayın!" diyen Kurtoğlu'nun o paylaşımı...

Altın mı, dolar mı, faiz mi, borsa mı? Yılbaşından bu yana hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? 

Yatırımcılar hangi yatırım aracının ne kadar kazandırdığını merak ederken, kripto para fenomeni Murat Ali Calman'dan konu ile ilgili çok konuşulacak bir paylaşım geldi. Peki altın mı, dolar mı, faiz mi, borsa mı? Yılbaşından bu yana hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? 

Kripto para borsalarına kısmi olarak reklam yasağı getirilecek...

Kripto para borsalarının Türkiye’de reklam yapması, müşteri hizmetleri, sosyal medya paylaşımları ve Türkçe dil desteği sunması konusunda önemli düzenlemeler getirileceği açıklandı.

Kripto para piyasasının 2022-2023 yılı özeti...

Kripto para borsası FTX'in iflası 2022'de sarsılan kripto para piyasası, Fed'in sıkılaşma döngüsünün sonuna geldiğine dair beklentiler ve ABD'de ilk Bitcoin spot ETF'sinin onaylanacağı spekülasyonları ile bu sene hareketlendi. İşte haberin detayları...

Bitcoin, altını ve doları geride bıraktı: 5 günde yüzde 17'lik artış

Altın ve dolar, geçtiğimiz hafta içinde Orta Doğu'daki artan savaş geriliminin etkisiyle rekor seviyelere ulaştı. Aynı dönemde, uzun bir süredir yatırımcıları beklemeye alan en büyük kripto para birimi olan Bitcoin, haftalık bazda yüzde 17'lik bir artışla hem altını hem de doları geride bıraktı.

Kripto para borsasında neler oluyor? Bitcoin 34 bin dolarda kalacak mı? Hemen bakın!

Bitcoin (BTC) hafta sonuna 34 bin dolar seviyesinde girerken bir çok kripto para da bu rüzgarın etkisiyle yükseliş yaşadı. MINA, LINK ve FLOKI gibi kripto para birimlerinde yüzde 50’nin üzerinde artışlar oldu.

Ekonomi uzmanı Hatice Kolçak, altının canlanma yaşaması hakkında önemli açıklama yaptı

Sosyal medya platformlarını aktif olarak kullanan yatırımcı ve finans uzmanı Hatice Kolçak, son dönemde  altın, dolar ve kripto para piyasalarına dair önemli tavsiyelerde bulunuyor. Kolçak'ın son dönemde özellikle vurguladığı konulardan biri konut sektöründeki ilanlardaki artış...

Kripto para borsasında neler oluyor? Hangi paralar kazandırdı, hangileri kaybettirdi? Hemen bakın!

Jeopolitik riskler kripto para borsasını da etkiledi. 27 bin dolara kadar geri çekilen Bitcoin (BTC), bir çok altcoin’de de büyük etki yarattı.

Hatice Kolçak altın için alım fırsatını açıkladı! Bu rakamlardan aldınız aldınız! 5 ay sonra gram altın bu kadar olacak!

Altın, dolar ve kripto para yorumları ile tanınan ünlü ekonomit Hatice Kolçak altın alım için rakam verdi. Bu rakamlardan altın aldınız aldınız 5 ay sonra gram altın tam bu kadar olacak.

Hatice Kolçak: Yıl sonunda gram altının 2.500 liranın üzerini görmesi hayal değil!

Altın, dolar, kripto para piyasalarına yönelik değerlendirmelerde bulunan ekonomist Hatice Kolçak gram altında 2 bin 500 liranın üzerini görmesinin hayal olmadığını söyledi.

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş: Gümüşün gramı 24 TL olacak

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gümüş ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Memiş, gümüş fiyatlarının yükselişe geçeceğini belirterek gram fiyatının 24 TL olacağını söyledi.

kripto para altın Haberi

kripto para altın

Geçtiğimiz sene ekonomilerdeki durağanlık, düşük faiz oranları ve para birimlerinde yaşanan değer kayıpları sebebiyle yatırımcı, güvenli liman olan altını tercih etti ve altında rekorlar kırıldı.

Posta Gazetesi'nden Hülya Çaylak'ın haberine göre; aşının bulunması, ABD başkanlık seçiminin yapılması ve ABD 10 senelik tahvil faiz oranlarındaki artış gibi sebepler altının 2021’e gerileyerek giriş yapmasını sağlamıştı. Fakat durum bugünlerde tam tersi oldu. 

Geçtiğimiz sene Kasım'ın başında 540 TL'ye ulaşmasının ardından sert düşen ve 17 Şubat 2021 tarihinde 397 TL'ye yükselen gram altın dün 519 TL, 1.700 dolar bandında olan ons altın ise 1.910 dolar seviyelerini gördü. Böylece gram son 7 ayın en yüksek seviyesini gördü, ons fiyatı da 5 aydan beri ilk kez 1.900 dolar seviyelerine ulaştı. Bu artışa ABD Merkez Bankası’nın (Fed)...