04 / 05 / 2024

Kripto paralardaki riskler

Kripto paralardaki riskler

Fed Yönetim Kurulu Üyesi Randal Quarles, kripto paralarla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Quarles, kripto varlık ve sabit coinlerden kaynaklanan riskleri de göz ardı etmediklerine dikkat çekti.

Kripto para borsasında neler oluyor? Hangi paralar kazandırdı, hangileri kaybettirdi? Hemen bakın!

Jeopolitik riskler kripto para borsasını da etkiledi. 27 bin dolara kadar geri çekilen Bitcoin (BTC), bir çok altcoin’de de büyük etki yarattı.

Bitcoin’de sert yükseliş! 8 günde yüzde 40 prim yaptı! Kripto paralarda boğa rallisi mi başlıyor?

Küresel piyasalardaki riskler ve özellikle ABD’deki banka iflasları kripto para piyasalarını olumlu yönde etkiledi. Bitcoin 8 günde yüzde 40 değer kazanırken, bu yükselişin boğa rallisinin başlangıcı olup olmadığı tartışılıyor

Kriptoda rüzgar tersine döndü! Yatırımcının yüzü uzun süre sonra güldü!

Son bir hafta içerisinde yükseliş trendine giren ve geçtiğimiz hafta perşembe gününden bu yana ralli yapan Bitcoin bugün kritik eşiğin üzerinde tutunmaya çalışıyor. Peki kripto paralardaki sert hareketin sebebi ne? İşte detaylar..

Altın ve kripto paralardaki eş zamanlı yükselişin ardında ne var?

Dolar endeksindeki düşüş piyasalarda risk iştahını geri getirdi. Petrol, bakır ve altın fiyatları yükseliş trendine girerken kripto paralara yönelik talep de dikkat çekti.

Milyon dolarlık kayıplarla lider oldu! Kripto paralardaki tasfiyeler dudak uçuklattı

Kripto para ortamında yaşanan dalgalı seyir Bitcoin'i 19.000 doların üstüne çıkardı. Fakat asıl sorun, tüccarların 200 milyon dolardan fazla zarara uğraması oldu.

Kripto paralardaki ayı piyasasından güçlü çıkmak için 8 ipucu!

Ledger CEO'su Pascal Gauthier, kripto paralardaki ayı piyasasından güçlü çıkmak için 8 ipucu verdi. İşte o ipuçları...

İslam Memiş altın için net tarih verdi: 1 Ekim için hazırlığınızı yapın

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın, dolar, euro, kripto paralardaki hareketlenmeyle ilgili tarih verdi, "1 Ekim için hazırlık yapın" dedi.

Kripto paralarda kan kaybı! Yatırımcılar tedirgin!

Geçtiğimiz hafta sonu 25 bin dolar olan kritik seviyenin üzerine çıkan lider kripto para birimi Bitcoin’de bu tarihten itibaren rüzgarlar ters yönde esmeye başladı. Dijital varlıklarda son günlerde baskı artarken, kripto paralardaki düşüşün sebebi de merak konusu oldu. İşte detaylar...

Bitcoin bugün ne kadar? Bitcoin, Ethereum, Ripple, Dogecoin'de son durum ne? İşte kripto paralarda son durum!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto paralardaki son durum yatırımcılar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor.  Peki kripto paralarda son durum ne?

Kripto paralarda son durum ne? Bitcoin, Ripple, Ethereum, Dogecoin ne kadar 21 Temmuz 2022?

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto paralarda dalgalı seyir devam ediyor.  Haftanın dördüncü gününde de vatandaşlar da kripto paralardaki son durumu merak ediyor ve araştırıyor. Peki Bitcoin, Dogecoin, Ethereum, Ripple'da son durum ne? İşte detaylar...

Voyager Digital iflas başvurusunda bulundu! Kripto paralardaki düşüş aracı kurumu vurdu

Kripto para piyasasındaki sert düşüşler sektörde faaliyet gösteren firmaları peşe peşe iflas ettirmeye başladı. Singapur merkezli Three Arrows Capital, ABD’de mahkemeye iflas başvurusu yapmasının ardından Voyager Digital de iflas başvurusu yaptı.

Bitcoin'de kritik dönem! En dip geliyor!

Kripto paralardaki ayı piyasasına rağmen Bitcoin cüzdan verileri, BTC adreslerinin yarısından fazlasının hâlâ kârlı olduğunu gösteriyor.

Kripto paralardaki korkular gerçek oluyor! Yatırımcılara flaş uyarı! 

Uluslararası Ödemeler Bankası (BIS) kripto para piyasalarında yakın zamanda yaşanan keskin değer kayıplarının, dağınık olan dijital para birimi ticaretiyle ilgili uzun süredir yapılan uyarıların gerçeğe dönüştüğünü belirtti. Peki kripto paraları neler bekliyor? 

Kripto paralardaki riskler Haberi

Kripto paralardaki riskler

Fed Yönetim Kurulu Üyesi Randal Quarles, düzenleyici kuruluşların inovasyonun önüne geçmek gibi bir amaçları olmadığına ancak kripto varlık ve sabit coinlerden kaynaklanan riskleri de göz ardı etmediklerine dikkat çekti.

Bloomberg HT'de yer alan habere göre; Madrid’teki finansal istikrar konferansında açıklamalarda bulunan Randal Quarles, dijital varlıkların şu an için küresel finansal sisteme bir tehdit oluşturmadığına fakat düzenlemelerin kapsamadığı finansal hizmetlerin sistemsel problemlere neden olabileceğine vurgu yaptı. 

“Tarihten öğrendiğimiz kadarıyla düzenlenmeyen boşluklarda operasyonlarını sürdüren banka dışı finansal kuruluşlar ve bunların ürünleri bir gün sistemsel sorunlara yol açabiliyor” ifadelerini kullanan Quarles, Finansal İstikrar Kurulu’unun (FSB) kripto varlıkları ve sabit coinleri yakından izlediğini dile getirdi. 

Quarles, düzenleyici ve yol gösterici çerçevenin inovasyonu baltalamaması ancak aynı zamanda da meydana gelebilecek riskleri engellemesi gerektiğini belirtti.