03 / 10 / 2024

Kripto paraların geleceği ne olacak

Kripto paraların geleceği ne olacak

Ekonomistler kripto para piyasalarına ilişkin ne düşünüyor? Kripto paraların geleceği ne olacak? Kripto paralar değerlenecek mi? Tüm bu sorular yatırımcılar tarafından merak ediliyor. İşte bu soruların yanıtları...

Dolar ne 35 TL, ne de 40 TL olacak! Dev Banka açıkladı! İşte doların geleceği yeni seviye!

Deutsche Bank'tan yıl sonu dolar tahmini geldi. Dolar/TL kuru 2025'te ne kadar olacak? İşte doların geleceği yeni seviye! Dolar 2025'te ne kadar olacak?

Yapay zekadan altın tahmini geldi! Bu rakam ne görüldü ne duyuldu! İşte altının geleceği o seviye...

Dünyanın önde gelen yapay zeka (AI) şirketi OpenAI ChatGPT o1 adlı en gelişmiş modelinden altın tahmini geldi. Bu rakam ne görüldü ne duyuldu. Yapay zekaya göre altın ne kadar olacak? İşte altının geleceği o seviye...

'Tünelin sonunda ışık görünüyor' diyen Selçuk Geçer'den dolar tahmini! İşte doların geleceği o rakam

Ekonomist Selçuk Geçer, dolar yatırımcısını heyecanlandıracak açıklamalarda bulundu. Geçer 'Tünelin sonunda ışık görünüyor' diyerek doların geleceği seviyeyi açıkladı.

Türkiye İş Bankası Genel Müdürü'nden yıl sonu dolar tahmini! Doların geleceği o seviye belli oldu!

34 TL'yi test eden dolar/TL kurunun yıl sonunda geleceği seviye belli oldu. Türkiye İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran doların geleceği o seviyeyi açıkladı. 

Dolar ne 50 TL, ne de 80 TL olacak! Doların geleceği asıl rakam belli oldu! Selçuk Geçer'den bomba dolar tahmini geldi!

Dolar yorumları ile dikkatleri üzerine çeken ekonomist Selçuk Geçer'den son dakika bomba dolar tahmini geldi. Geçer, doların geleceği rekor rakamı açıkladı.

Gram altının yıl sonunda geleceği rakam resmen açıklandı! İslam Memiş son kez açıkladı! Tüm bildiklerinizi unutun!

Gram altının ons altına göre hareket edeceğini açıklayan Altın ve para piyasası uzman İslam Memiş yıl sonunda gram altının geleceği seviye açıkladı. 

Selçuk Geçer dolarda sene sonunu işaret etti, geleceği net rakamı bir çırpıda söyledi! Dolar yatırımcısı altüst olacak!

Dolar yükselecek mi, düşecek mi? sorusunu merak edenler için ekonomist Selçuk Geçer'den açıklama geldi. Geçer, sene sonunu işaret ederek doların geleceği net rakamı açıkladı.

'Dolar eylülden sonra fırlayacak!' diye bekleyenlere kötü haber! İslam Memiş doların geleceği net rakamı açıkladı!

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, 'Eylül itibariyle dolar uçacak' beklentisi içinde olanlara seslenerek doların geleceği net rakamı açıkladı. Dolar ne kadar olacak?

BofA'dan yeni altın tahmini! Altının 12 ay sonra geleceği seviye belli oldu!

Altın fiyatları bugün Merkez Bankası faiz kararı sonrası geri çekildi. Dev bankalar ons altın tahminlerini açıkladı. BofA 12 ay sonra altının geleceği seviyeyi açıkladı.

Yaptığı tahminler bir bir çıkan İslam Memiş şimdi de altının geleceği rakamı açıkladı! Bakın gram altın ne kadar olacak!

Her tahmini tek tek tutan Altın ve Para Piyasaları uzmanı İslam Memiş altının geleceği rakamı açıkladı. Peki gram altın ne kadar olacak? İşte İslam Memiş'in o açıklamaları...

Gümüş altını tahtından etti! İslam Memiş elinde gümüş olanlara sesledi! İşte gümüşün geleceği seviye!

Gümüş, 11 ayın en yüksek seviyesine yükseldi. Altını tahtından eden gümüş yatırımcıların ilgi odağı haline gelirken altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, elinde gümüş olanlara seslenerek, yıl sonunda geleceği seviyeyi açıkladı.

Altın alalım mı, satalım mı? İslam Memiş rakam verdi! Gram altının geleceği seviye netleşti!

Altın fiyatları geçtiğimiz hafta rekor kırarken, haftaya düşüşle başladı. Altın fiyatları gerilerken yatırımcılar ''altın alalım mı, satalım mı?'' sorusunu araştırırken İslam Memiş'ten gram altın için net rakam geldi. İşte gram altının geleceği seviye...

Doların 31 gün sonra geleceği seviye belli oldu! Analistler resmen rakam verdi!

Dolar/TL kurunda yükselişler devam ediyor. Analistlerden dolarla ilgili tahmin geldi. Seçim sonrası yani 31 gün sonra doların ne kadar olacağı açıklandı. İşte seçimden sonra doların geleceği seviye... 

Kripto paraların geleceği ne olacak Haberi

Kripto paraların geleceği ne olacak

Yeni Şafak Gazetesi köşe yazarı Yaşar Süngü bugünkü köşesinde kripto paraları ve ekonomşst Atilla Çifter'in açıklamalarını kaleme aldı.

İşte Yaşar Süngü'nün 'Bitcoin-kripto paralar ve bildiğin koyun' başlıklı yazısı...

Yüksek kazanç fırsatı sunarken kullanılan en ikna edici cümlelerden biri; 'Bir koymak ve üç kazanmak'. Günümüzde gençler kripto paralarla bir koyup üç hatta 300 kazanarak kısa zamanda köşeyi dönebilme hayallerini kuruyor. 

“Yatırım yapacak paran varsa borsadan hisse al” fikri sunulduğunda, “Borsa senede en fazla yüzde 30 kazandırıyor, kripto paralarda kazanç yüzde bin” cevanı geliyor. Hatta yüzde 10 bin kazanılacağı bile düşünülüyor. 

Kısa zamanda yüksek getiri kimin iştahını açmaz ki?

Çiftlikbank olayı, kripto para borsası Thodex’in sahibinin dolandırıcılığı en son yaşanan kısa vadeli yüksek gelir hırsının iki örneğini teşkil ediyor. 

**

Dünyada binlerce kripto para birimi bulunuyor...